İnşallah iyi sonuçlar alırsın hepimize nisan uğurlu gelirMerhaba kızlar ben az önce transferimi oldum inşallah tutar iyi haberleri sizinle paylaşırım. 10 gün Nasıl geçecek bilmiyorum
Hayırlı uğurlu olsun inş 10 gün sonunda güzek haberi verirsin bize umut olursunMerhaba kızlar ben az önce transferimi oldum inşallah tutar iyi haberleri sizinle paylaşırım. 10 gün Nasıl geçecek bilmiyorum
Hayırlı uğurlu olsun inş 10 gün sonunda güzek haberi verirsin bize umut olursun
Bu aşamada dikkat ettiğin şeyleri tüketmek gereken şeyler hakkında yaptığın bişi varsa bizimle paylaşırmısın
İnşallah iyi sonuçlar alırsın hepimize nisan uğurlu gelir
Evet maalesef menagon biraz acıtıyor. Ama çok etkili bir ilaç, bebeğin için değdiğini düşün ve inan acısı o zaman biraz hafifletiyor.selam kızlar
34 yaşındayım.benim de ilk tüp bebek denemem ve menagon iğne kullanıyorum 2 gündür...fakat hem çok yakıyor ve çok sancım var şu an yani bu saatte uyuyamadim daha...iğne yerlerimde acıyor
Bu normal mi???
Ben mi hassasım
zaten stress tepemde bir de ağrım başladı...
Allah ım hepimize yardımcı olsun bu
zor bir süreçte İNŞALLAH....
Umarım güzel haberlerini alırız...Kizlarr merhaba benimde dun toplamam olduu 29 tane toplandi 18i dollendi suanda bakalim
Insallah hayirlisiyla bakalim cumartesi transfer olucam nasipse rabbim hepime guzel haber aldirsin insallahhhUmarım güzel haberlerini alırız...
Maşallah inş sıkıntısız transferin olup kucağını dolduracak o güzel haberi alırızKizlarr merhaba benimde dun toplamam olduu 29 tane toplandi 18i dollendi suanda bakalim
Canim merhaba benimde dun toplandi yumoslarim 29tane senin kactane toplandi ve suan ne asamadasinTeşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Ben fazla yumurtam olduğu için biraz daha riskli gruba giriyorum. Çünkü karnımda ödem oluştu ve kanımdaki su karnımda toplanıyormuş buda bi sıkıntı ve şansımı düşürüyor ama doktorum böyle olup pozitif sonuç alan hastalarının olduğunu söyledi. Günde en az 4 yumurta beyazı yiyorum sürekli yattığım için sıvı tüketiyorum su içmeyen Bn 3 litreye yakın su içiyorum ödemimi atabilmek için. Düşük tansiyon sıkıntım war aç kalmamaya çalışıyorum. Sebze ağırlıklı besleniyorum. Lifli gıdalar yememi söyledi doktorum 2 gündür yatıyorum şükür kabızlık vs sıkıntım olmadı sanırım yediklerimle alakalı. Sormak istediğiniz soru varsa seve seve cevaplarım. İnş Hakkımızda hayırlısı olur Rabbim kucaklarımıza evlatlarımızı en yakın Zaman'da almayı nasip eder.
Dr un verdiği liste nedir?Amin canimm insallahh cumlemiz hepimiz o guzel haberleri alalim yok ekstra bisey kullanmadim sadece doktorun verdigi listeye uydum harfiyen olmasada dikkat ettim onun disinda gunluk yiceklerime devam ettim ilaclarimi kullandim okadar
Canim merhaba benimde dun toplandi yumoslarim 29tane senin kactane toplandi ve suan ne asamadasin
Ya soyle mesela tavuk kesinlikle yasakti cay kahve soda asitli icecekler maydanoz patates yasakti bunun gibi seyler iste bunlari yemedim haftada 2 gun et veya balik yedim suurekli sebze yedim bunun gibiDr un verdiği liste nedir?
Ay sorma valla ya benimde dun toplamam vardi korkuyorum ohss olurmuyum diye dikkat ediyorum hep bakalim cumartesi transfer olucak hayirlisiylaa hepimizin insalllah saglikli topac gibi evlatlarimiz olsun hayirlisiylaBenim 25 tane toplandı şuan 3 aylık hamile gibi karnım ama şükür bi sıkıntım yok ama dün ve bugün crinone jel ile birlikte açık pembe akıntı geldi. Ama regl olmama daha çok var 16 nisanda olucam neden geldi anlamadım yarın sabah tekrar kontrol edicem. Göğüslerim ilaçlardan taş gibi ve çok aşırı büyüdüler hassalar arada hafif kasık Ağrı'm oluyor inş tutunmuşdur. Bu zor süreçler çabuk geçer.
Sende hayırlısıyla transferini ol sağlıklı evlatların olsun inş.
Ay sorma valla ya benimde dun toplamam vardi korkuyorum ohss olurmuyum diye dikkat ediyorum hep bakalim cumartesi transfer olucak hayirlisiylaa hepimizin insalllah saglikli topac gibi evlatlarimiz olsun hayirlisiyla
Slm bizdeki sorun sperm sayısı ve ileri hareket 4. Denemem bursadayım 2deneme koza Nuray kitapçı oğlu negatif .3.deneme acibadem sahin zeteroglu .şu anda art osman develioğlu na gidiyorum nisan 1 de 1 adet blastosist transferi yapıldı bu defa daha iyi hissediyorum ama nasip ayin 13 unde test yaptırılacak allah hepimizin kucağına doldurur inşallah. Ama mrkz lere çok dikkat edin bu dotora başladığımda farkettim diğer doktorların onemsemedigi şeyleri örneğin acibadem 6.5 endimetrium la transfer yaptı tutmayaçağı belli zaten o transferin neyse dedim ya allah hepimizin yardımcısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?