2016 Nisan'da Tüp Bebek

Okadar aklıma takiyorum ki rüyamda bile hamile olduğmu gördüm çift çizGiydi sonra uyanıp tekrar uyudum yine aynı rüya yöne. Hamileym ve tatlı yiyodum bu sefer amaaa yaaaaa nereye kadar bu surecekkk

slm bacım sen nerde yaptrdın? biz novart düşünüyoruz tüp bebk çok pahalı yaa

slm bacım sen nerde yaptrdın? biz novart düşünüyoruz tüp bebk çok pahalı yaa

Ankarada ikisi de İlki hrs fiyatlar şimdi 6000 + ilaç 1500
Üniversitesi Hastanesinde 3900 +1500 raporlu 2500 ilaçlar da 500 tutar.

Arkadasslarr bende ilk deneme olacak Bülent tirasa ..yorum alabilir miyim biraz. 1bucuk yıllık evliyim biraz polikistik var

arkadaşlar merhaba geçen gün bi arkadaşım doğum yaptı. kadının sağ yumurtalığı kist yüzünden alınmıştı diğer yumurtalığıda çikolata kisti vardı doktor buna senin gebe kalma şansın yok ilerde tüp bebek yaparsın demişti. veren allah sorgu sual olmaz kadın normal yolla çocuk sahibi oldu ve gebe olduğunu bilmeden adet söktürücü içmişti niye adet olmadım diye... bazen böyle düşünüyorumda acaba ben çok kötü bir kulmuyum yada kimin ahını almışım yani bilemiyorum bu sınav hep iyilerin mi kötülerin mi başına gelir. günaha da giriyorum böyle arada konuşuyorum ama elimde değil.. çevreme bakıyorum fitne fesat insanların kucağı dolu ben kime ne yaptım düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum.. isyan etmiyorum..

ya cnm ben hulusi hocanın hastasıyım bana raporlu 3000 dendi acaba hocadan dolayı mı fark...

Tabikii canım ya okadr iyi anlıyorum ki seni.. Ama işte herkesin sınavı ayrıdır ne yapalım. Mecbur Rabbimize Tevekkül edicez

slm kızlarr aranızda tüp bebk yaptırn varmı??
bende yarın gidecegim ilk adımızı atacagız
bna tavsiyeleri olan tecrübesinden faydalanmk istiyorum yardımcı olurmusuınz??

cvp için tşk ederim canım benm drum mehmet bey
novarta devm edecegim inş sen tüp bebk yaptrmışmıydın??
biraz bilgi almk istiyorumda canım yardımcı olurmuısun?

cvp için tşk ederim canım benm drum mehmet bey
novarta devm edecegim inş sen tüp bebk yaptrmışmıydın??
biraz bilgi almk istiyorumda canım yardımcı olurmuısun?

Slm canım. Dün Polip alındı.bakamadım kusura bakma
Evet tüp.bebek tedavim oldu ne istersen sor tabi. Inşallah ilkinde tutar da tekrar yaşamazsin.
Üzülerek sana şunu da diyim. Çünkü tevafuk olmuş oldu. Dün ameliyatı sirami beklerken yanımda bir bayanla sohbet ettik. Oda daha önce Novart da tedavi gördü. Ve cok.pişman. çünki iki aşılamasi oldu tüpleri kapalı olduğu halde başkent hastanesinde tüpleri artırdı ve Tüp Bebek yaptırdı tutundu da..ama.malesef 2bucuk aylıkken kalbi durdu. Bence hepimiz didikleyen araştırmadan çekinmeyen hastanelere başvurmaliyiz.
Mesela benim ilk.tedavim ankara hrs de olmuştu. Ikinci.için.aradığımda bana adetin ikinci günü gel.dediler!!!! Tahlil vs istemeden.. zaten o yüzden.başka hastane seçme taraftarı oldum.

cnm polip nasıl alındı anestezi yapıldı mı benim de rahim ağzında var.. pazartesi alınacak..

cnm polip nasıl alındı anestezi yapıldı mı benim de rahim ağzında var.. pazartesi alınacak..

Evet anestezi aldım. Ama uyanmışim :) hata doktorla sohbet ettim ama hiç birşey hatırlamıyorum. Uyaninca hafif sızı oldu ama hemen geçti adetimin son günü gibi hafif kanama oldu bugün biter galiba.

.a.s bacım öncelikle gecmiş olsun bacım bu polip kist mi oluyo?
canım yazdıklarını dikatlice okudum
benim devlette 2 aşılamam var negatif tüplerim acık
ama hiç biri bna rahminde yapışıklılık var demedi
bnu biz novartta ögrendik histerkopi yapıldı actıdıgımız ay hamile kaldım ama kimyasal oldu
biz mehmet beye cok güveniyoruz ALLAH büyük inş bizimde yüzümüz güler
bu gün kan verdim
progesteron 0.8 cıkmış biraz önce hemşiere aradı bir sorun gözükmüyor
ignelere başlıya bilirsin dedi
gonal-f 150
merional günde 1 göbektn igne vurulacagım
dr ultrsyona soktu
8-9 tane yum gözüyo sorun yok dedi
RABBİM inş seninde benimde hepimizin yüzünü güldürr inşş dr lara güvenmkten başka caremiz yok
ALLAH hepimizin yardımcısı olsun canım çok heyacnlıyım

Evet anestezi aldım. Ama uyanmışim :) hata doktorla sohbet ettim ama hiç birşey hatırlamıyorum. Uyaninca hafif sızı oldu ama hemen geçti adetimin son günü gibi hafif kanama oldu bugün biter galiba.
CNM NE KADAR VERDİN PEKİ..

Hemen olur biter senin ki de ben biraz.panik yaptım.ama. boşunaymis. KanamaM devam ediyor daha :/
Çok geçmiş olsun . Bendede var ama doktor Alınmasına gerek yok dedi küçük ve dışarda dedi Rahime yapışık ama zararsızmış:/ kafam karıştı internettede okuyorum bişeyler acaba tutmamasına sebep olan şey polip mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…