- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #1.961
Canim artmadiysa da yat der miydi bosa.kesin gorseydi soylerdi bence.benmde dusugum var.hcg dustu dr progesteronu birak dusuyor bu dedi.Kizlar hepinizden Allah razi olsun Allah bebeklerimizi bize bağislar insallah. Agrim yok cok sukur ama hcgnin artmamasi en buyuk problem artsa soylerdi sonucta doktor.Hepiniz cok sagolun desteginiz icin...
canım benim ya çok sagol valla inanılmaz pozitif enerji veriyorsuneeee aşk olsun sanaaaaaaa
o enfeksiyonlar var gibi hissettim de ne demek
müneccimlik yasak
hadi bugünün tadını çıkar
yarın sevgiliyle buluşuluyor naberrrrrrrr
gör bak o keseyi
belki kalp atışını da duyarsın annesi
sana sürpriz yapar
mutluluk konusunda ketum olmayalım tadını çıkaralım canım olur muuuuuu
canım benim çok tşk ler sayenizde daha iyi hissediyorum...şükrediyorum şuan tabi kesin bi sorun yok bakalım yarın 3,30da neler dicek dr umuz:))dualarimiz senle bebegim o doktory beklemek cok kotu en iyi ben bilirim hatirliyosan akintim coktu korkma rahat ol bebgim dualarimz seninle
Kizlar mesajlarinizi tam okuyamadim. Bugun kahverengi akinti kan karisik geldi. Acile gittim hemen kan aldilar bebege baktilar. Bebek duruyor dedi doktor.5 haftalik cok kucuk yaticaksin dedi. Hap falan vermedi burda hic vermiyorlar zaten. Hcg degerimi sordum soylemedi binin ustunde onu soylim sadece dedi. Ama gecen hafta carsamba 1250ydi hcgm dustu ki doktor soylemedi. Sanirim bir sorun Var.Dualarinizi bekliyorum kizlar ilki dustu bu da dusmesin. Moralim o kadar bozuk ki anlatamam.
Hayırlısı olsun hakkında cnm ben bu degerlere 6.52 ile başladım derken derken 200 lerle devam ettim şukurİyi geceler bu gün aklıma düştü bir bakayım dedim ama şimdiden ne kadar uzun sayfalar olmuş ben bu gün kan testi yaptırdım sonuç 15 çıktı inşaallah bende aranıza katılırım.... Kendimi çok kaptırmak istemiyorum malum daha değer çok düşük
Amin insallaj cnim çok korkuyorum bi kalp atisini duyabilsem Allah in izniyle.sende gorursn insallah keseni sag salim bir sekilde kucagikiza aliriz meleklerimiziBi kez kinyasal gecirdim ben sanirim dusuk tehlikesi yine vardir diye verdi.Sonucumu arayarak dedim bende 137 cikti dedim.Crinon jele basla bana gelene kadar dedi.Yarinda kese icin gidicem nasipse.Bu arada bende betaya cok takiyodum 1hafta gecince 137 cikti 2 gun sonra 333 4 gun sonrada 2386....
Rabbim seninde kucagina almayi nasip etsin canim
CAnim benim sikma canini insallah gecicek sag salim alicaksin bebegini kucagina moralini yuksek tut Rabbim korur insallah MeleginiKizlar mesajlarinizi tam okuyamadim. Bugun kahverengi akinti kan karisik geldi. Acile gittim hemen kan aldilar bebege baktilar. Bebek duruyor dedi doktor.5 haftalik cok kucuk yaticaksin dedi. Hap falan vermedi burda hic vermiyorlar zaten. Hcg degerimi sordum soylemedi binin ustunde onu soylim sadece dedi. Ama gecen hafta carsamba 1250ydi hcgm dustu ki doktor soylemedi. Sanirim bir sorun Var.Dualarinizi bekliyorum kizlar ilki dustu bu da dusmesin. Moralim o kadar bozuk ki anlatamam.
Günaydın canimmm:) sabahin korunde uyanioruz iste halsiz bir sekilde ama iyiyim cok sukur sen nasilsin bakalim. su saydgmiz gunler gecgecsede kalp atisini duysak daha iyi olacgizGünaydınnnn kızlaarrr :)
Dualarımız birbirimize korkmayınnn herşey yoluna gircek inşallahh
Nasıl hisaediosunuz bgn kendinizi :)
Gerçektenmi canım ya inan içimi ferahlatttın daha önceki hamileliklerim bir 800 lerde öğrendim çok şükür sağlıklı devam etti ama diğeri120 ile öğrendim düşükle sonuçlandı inşaallah bu böyle olmaz kızla yükselir şimdi kaç aylık hamilesinHayırlısı olsun hakkında cnm ben bu degerlere 6.52 ile başladım derken derken 200 lerle devam ettim şukurseninde böyle olacak Allah'ın izniyle
Günaydın nedense hamilelik hep erken uyandırıyor... Inşaallah sterlin günleri atlayırızda göbeğimizi severek gezeceğimiz günler başlarGünaydınnnn kızlaarrr :)
Dualarımız birbirimize korkmayınnn herşey yoluna gircek inşallahh
Nasıl hisaediosunuz bgn kendinizi :)
INŞALLAH canimmmmmm inşallahGünaydın nedense hamilelik hep erken uyandırıyor... Inşaallah sterlin günleri atlayırızda göbeğimizi severek gezeceğimiz günler başlar
Benim için iyi oluo aslında çalışıorum erkenden uyanmak :) ama öğle saatlerinde falan inanılmaz uyku basıoGünaydın canimmm:) sabahin korunde uyanioruz iste halsiz bir sekilde ama iyiyim cok sukur sen nasilsin bakalim. su saydgmiz gunler gecgecsede kalp atisini duysak daha iyi olacgiz
inşallahhh canımmm :)Günaydın nedense hamilelik hep erken uyandırıyor... Inşaallah sterlin günleri atlayırızda göbeğimizi severek gezeceğimiz günler başlar
Bende uyaniyorumda hep uyku halindeyim sut yogurt cok yiyorum acaba ondanmi diyorum. Bende calisiodm ama ayrildim ayrildgm gbide hamile kaldm kac aydir ugrasiodum strestenms diyorum.Benim için iyi oluo aslında çalışıorum erkenden uyanmak :) ama öğle saatlerinde falan inanılmaz uyku basıooff bi duysak kalp atışını rahatlıcaz :)
inşallahhh canımmm :)
Gunaydin canim insallah hadi hayirli haberlerini bekliyoruz seninde cuman mubarek olsn canim bende degerim artmismi onu ogrenicem allahim su günlerin hemen gecmesini istiyorumGunaydin guzel anneler
Kese icin gidiyorum bugun dua edin banada bebegim benimle olsun
Hayırlı cumalar...
Gunaydin canim insallah hadi hayirli haberlerini bekliyoruz seninde cuman mubarek olsn canim bende degerim artmismi onu ogrenicem allahim su günlerin hemen gecmesini istiyorum
Bende 137 kotu diye kendi kendi yedim burdaki arkadaslar sagolsun.Ailem cevrem sakinlestirdi.Hatta topik bile actim bi goren olsunda yazsin icim rahatlasin diye hemen hemen herkes olumlu sey soyledi.Adetten 1 haftaa sonra 137 cikti benim. 1 hafta sonrakiler dsha yüksekti hep diye dusundum.Ama 2 gun sonra 333 oldu.Ondan 4 gun sonrada 2 bin kusure geldi.Hicbirimiz kalp atisi duymadn rahat degiliz ama cokta stres yapmıyorum artik tatlim.Surekli elim karnimda dua okuyorum.Rabbim senin emanetin hersey diyorum.Ayetelkursi oku surekli.Ve korkma sen elinden geleni yapiyosun Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah.
Haklisin canim insallah hayirla saglikla aliriz kucagimiza. Benimde hep elim orda sanki elim orda olunca onututcakmisim gbi gelio. Sürekli dua ediyorum Rabbim insallah hakkimzda hayirlisini nasip eder benimde arkadaslrim saolsnlr cok destek oluo 75 den yukselen diende var 10dan yukselende. Rabbim OL dedimi gerisi teferruat.
Kesinlikle canim ilk etapta bu uc sey gelio dun esimde diyor su karnin biraz buyuse su 3 ay gecse icim rahatlicak dieAynen tatlim hem burdaki bi arkadas demisti genelde ikili rakamlar kimyasalmis.Ama oda kesin degil elbet.Rabbim yasatacak olan hcg vs.önemsiz.mesela ben kimyasal yasadigimda ilk degerim adet olmam gereken gündü 7 di.2 gun sonra 12...sonra 14.Adet tam 5gun gecti kanama oldu.Doktor diyodu hep kimyasal olabilir diye.
Simdi adetim nerdeyse 3 hafta gecmis olacak sali gunu.Sen sıkma canini ferah tut gönlünü kotuyu dusunme bebegini uzme hem
Ama hepimizde var hcg yukselsin sonra kese sonra kalp atisi sonra testler hep bi heyecan merak bekleyis...
canımm hadi gör gel bakalım inşallah sağlıkla:))Gunaydin guzel anneler
Kese icin gidiyorum bugun dua edin banada bebegim benimle olsun
Hayırlı cumalar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?