- 28 Nisan 2015
- 2.178
- 1.704
- 63
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #1.981
Canim sakin bozma moralini.Allahin izniyle bisey olmayack insallah.Dualarim seninle.yat dinlen kendini yorma.Kizlar mesajlarinizi tam okuyamadim. Bugun kahverengi akinti kan karisik geldi. Acile gittim hemen kan aldilar bebege baktilar. Bebek duruyor dedi doktor.5 haftalik cok kucuk yaticaksin dedi. Hap falan vermedi burda hic vermiyorlar zaten. Hcg degerimi sordum soylemedi binin ustunde onu soylim sadece dedi. Ama gecen hafta carsamba 1250ydi hcgm dustu ki doktor soylemedi. Sanirim bir sorun Var.Dualarinizi bekliyorum kizlar ilki dustu bu da dusmesin. Moralim o kadar bozuk ki anlatamam.
Hadi hayırlısıyla canımGunaydin guzel anneler
Kese icin gidiyorum bugun dua edin banada bebegim benimle olsun
Hayırlı cumalar...
Canım SAT 3 nisan.Buna göre 5 haftalık olmam lazım,biraz yüksek geldi bana ama test sonucunun kağıdında bhcg değer tablosuna göre baktım da 6-7 haftalık değerlerine denk geliyor.Bakalım haftaya 6. haftaya yani dr a gideceğiz.Oy maşşallahhhhh :) kaçıncı haftan böyle.
Genelde 7.haftada duyanlar var canım,şansın varKızlar yarın 7.haftanın ilk günü sizce kalp atışını duyar mıyım?
Kizlar mesajlarinizi tam okuyamadim. Bugun kahverengi akinti kan karisik geldi. Acile gittim hemen kan aldilar bebege baktilar. Bebek duruyor dedi doktor.5 haftalik cok kucuk yaticaksin dedi. Hap falan vermedi burda hic vermiyorlar zaten. Hcg degerimi sordum soylemedi binin ustunde onu soylim sadece dedi. Ama gecen hafta carsamba 1250ydi hcgm dustu ki doktor soylemedi. Sanirim bir sorun Var.Dualarinizi bekliyorum kizlar ilki dustu bu da dusmesin. Moralim o kadar bozuk ki anlatamam.
Genelde 7.haftada duyanlar var canım,şansın varUmarım minnoşu duyarsınız
süper canımm Allah saglıkla kucagımıza almayı da nasip etsin insallahKızlarrr bu aksam iş çıkışı eşimle gidip kan verdim iki saat içinde sonucu aldık.Size anlatamam çok stress yaptım beklerken tansiyonum falan düştü heyecandan elim ayağım boşaldıVeee sonuç poxıtıf Allah ıma binlerce şükürler olsun bhcg değerim 8700 çıkmış Dr randevusu için gün sayıyorum
benim belirtim yok bugunGünaydınnnn kızlaarrr :)
Dualarımız birbirimize korkmayınnn herşey yoluna gircek inşallahh
Nasıl hisaediosunuz bgn kendinizi :)
günaydın canımmm insallah keseni de bebeğini de görürsün bugunGunaydin guzel anneler
Hayırlı cumalar...
ins duyablirsin canım cok heyecanlıııKızlar yarın 7.haftanın ilk günü sizce kalp atışını duyar mıyım?
Hayırlı haberler al inşallahhh :)Gunaydin guzel anneler
Hayırlı cumalar...
Aiyyyyy inşallah inşallah duyarsınnnKızlar yarın 7.haftanın ilk günü sizce kalp atışını duyar mıyım?
Benim gece sırt ağrılarım var,sık sık uyanıyorum bundan sebebGünaydınnnn kızlaarrr :)
Dualarımız birbirimize korkmayınnn herşey yoluna gircek inşallahh
Nasıl hisaediosunuz bgn kendinizi :)
Ya benim hiçbişeyim yok :/Benim gece sırt ağrılarım var,sık sık uyanıyorum bundan sebeb
bunun dışında kasık batmalarım hafifledi geçen haftaya kıyasen,birde merdiven çıkarken bacaklarım sızlıyor,yaşlı bir nene gibiyim
Sizler de neler var kızlar ?
hiç üzülme ilerleyen haftalarda yeterince sızlanıcazYa benim hiçbişeyim yok :/
Ya dün falan vardı bugun hiçbişey yok :/ onsan şeyettiiim. Neyse haftaya perşembe herşey belli olacak. Dua ediiiinhiç üzülme ilerleyen haftalarda yeterince sızlanıcazBenim normalde de sırtlarım belim hep ağrır masabaşı çalıştığımdan,hamilelikle birlikde biraz arttı geceleri diyelim
DualaşalımYa dün falan vardı bugun hiçbişey yok :/ onsan şeyettiiim. Neyse haftaya perşembe herşey belli olacak. Dua ediiiin
Merhaba,
Konuyu size devredeyim mi ? Listeyi yapabilirsiniz değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?