2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canim sakin bozma moralini.Allahin izniyle bisey olmayack insallah.Dualarim seninle.yat dinlen kendini yorma.

Canım ben aynı gün yarım saat arayla iki kan verdim ikisinde de değerler farklı çıktı ... Bazen hastanelerin laboratuvarları farklılık gösterebiliyor.... Uzat ayaklarını, stres yapma hep olumlu düşün....

Günaydın,, hamilelikle ilgili anlaşılır akıcı kitap ve yararlı baktığınız internet sitelerini paylaşabilirmisiniz? Ben bebeğinizi beklerken sizi neler bekler( Heidi E. Murkoff) okuyorum bi de Ayşe Öner'i tavsiye ettiler (Hamilelik, Doğum ve Bebek Bakım Kitabı )onu almayı düşünüyordum da varsa daha faydalı okuduğunuz birşey onu da alabilirim, Bir de Hamilelik güncesi tutanınız var mı? İnternette araştırdım N11 de falan gördüm ama içeriğini göremeyince emin olmadım,,

süper canımm Allah saglıkla kucagımıza almayı da nasip etsin insallah

Günaydınnnn kızlaarrr :)
Dualarımız birbirimize korkmayınnn herşey yoluna gircek inşallahh
Nasıl hisaediosunuz bgn kendinizi :)
benim belirtim yok bugun sadece gece hic uyuyamadım
Gunaydin guzel anneler
Kese icin gidiyorum bugun dua edin banada bebegim benimle olsun
Hayırlı cumalar...
günaydın canımmm insallah keseni de bebeğini de görürsün bugun

Kızlar yarın 7.haftanın ilk günü sizce kalp atışını duyar mıyım?
ins duyablirsin canım cok heyecanlııı

Günaydınnnn kızlaarrr :)
Dualarımız birbirimize korkmayınnn herşey yoluna gircek inşallahh
Nasıl hisaediosunuz bgn kendinizi :)
Benim gece sırt ağrılarım var,sık sık uyanıyorum bundan sebeb
bunun dışında kasık batmalarım hafifledi geçen haftaya kıyasen,birde merdiven çıkarken bacaklarım sızlıyor,yaşlı bir nene gibiyim
Sizler de neler var kızlar ?

hiç üzülme ilerleyen haftalarda yeterince sızlanıcaz Benim normalde de sırtlarım belim hep ağrır masabaşı çalıştığımdan,hamilelikle birlikde biraz arttı geceleri diyelim
Ya dün falan vardı bugun hiçbişey yok :/ onsan şeyettiiim. Neyse haftaya perşembe herşey belli olacak. Dua ediiiin

Ay kızlar müşteriler beni çok geriyor, kendi işim altta kalmıyorum cevapta veriyorum ama o kadar strese giriyorum ki salaklar yüzünden. Para veriyorlar diye satın alıyor sanıyorlar!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…