- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #20.761
kalmayin arada canim benim ailemde aldi onlar bizim ceyizlerimiz adet ole herkes aynisini yapio alırken evladi uzulmesin die en iisini alio sen esine genelin drumu aynj die anlat belki ole ilna olur
töbe töbe adama bak yaa. benmde bi arkdsm ayrintili ultrasnda bebegn damarlarinin ters oldgnu ogrendi bebek dogdu 3 gn sonra vefat etti kiz dogal olarak yikildi. benim de bebek sahibi olmami cok istiodu erteleme diodu. bebisi ogrennce 3 ayda filan dedim herseyimi duzenli yiyorum kotu zararli hicbisi yok hayatimda dedim.bak oyle yapma ben ilk hamileligimde senn gbiydim herkes bana dakik anne derdi ama ne oldu Rabbim nasip etmedi dedi. smdi yine hamile 2 ay filan var sanirim aramizda bak bunda oyle deilim tedbiri elden bırakmıyorum ama dikkatliyim son aya kdr bisi yapmam sende yapma Allah korusun sendede olabilir demisti. cok uzuldum. benim kotulugumu istemedgni biliyorum ama o oyle dredi ya sanki benimde bebegme allah korusun ya bisi olursa korkusu kapladi icimi o ole diince. aslnda ne kdr yakin olunursa olunsun kotu tecrubeler bu sekilde soylenmemeli. gebe zaten herseye alinio evhamlanio. ki ben normal hayatım dada cok evhamliyimdir. o gobek mevzusuna gelince kadinlarda var ya cekememezlik bu tam onun ornegi. bana smdiye kdr ole diyen cikmadi ama cikarsa agznin payini veririm hic acimam. onu insanlarin arasinda yerin dibine sokarim valla
allah sabır versin canım.. bana da düşüğün peşi düşüktür diyen bile olmuştu.düşüğün hemen üstüne hamile kalmıştım çünkü.. onlar bi başladımı üst üste oluyor diyordu biri.aman neyse allah ne yazdıysa o olur.o an tabiki psikolojimi bozmuştu. göbek möbek önemli değil şu an bebişler sağlıklı olsun bize yeterpeki oda mevzusu olmuş burda.ben giremedim bikaç gün.oda yapıcak mısın ne düşünüyorsun?benim güzel tasarımlarım vardı ama oda yapma boş yere diyorlar kafam karıştı
kayinvalide horladıuyuyamadın mı kuzum sen sıcak mı bastı?
merhaba arkadaşlar
şuan taşınma telaşı içinde yazıyorum size
öncelikle herkese sağlıklı ve güzel hatta rüya gibi bir hamilelik diliyorum
18+2 den yazıyorum
öncelikle şu taşınma sürecinde en büyük problemim dr ve hastane seçimi olacak
İZMİR de olan arkadaşlar bi el atarlarsa sevinirim
sonra birlikte neler yiyip içiyoruz nelere takılıp kalıyoruz
neyin içinden çıkamıyoruz
diyip birlikte yol alırız
e hepinizi kocaman öpüyorummmmm
Bana da eltim diyo bebegin beşiğini annen alır bizde adettir. Dedim bizde adet yok kim neye gücü yeterse. Babam vefat edeli bir ay olmamıştı bana bunun hesabını yaptı elti. Eşime de dedim ayip degil mi annemin daha maaşı yok evde engelli bir yetimi var beşik derdine mi düşeceksiniz.canım günaydın. öncelikle site adresi için teşekkür ederim. sayende oğluşuma hastane çıkışını aldım bayıldımmmgelelim diğer meselene. ben biraz gerçekçi konuşacağım. darılma gücenme. bence eşin bu konuda haklı. ben adetten falan anlamam. madem düğün için annenler yaptı herşeyi kusura bakma torunları için kayınvaliden taşın altına elini soksun. bırak eşin halletsin bu işi. mesela çocuğun mobilya takımını onlar alsın. anneciğin zaten kıyafet alır bebişine dayanamaz. eşinlede aranı bozmaya hiç gelmez. heh almıyolar mı sende mesafeni koyarsın. ki mobilya takımı olayını ben şu an düşünüyorum almasam mı acaba diye. şartta değil sadece özentimiz var. kötü gelin sen olma eşine at topu anneciğinide kırma oda zıbın takımlarını alır. ne bilim ben böle düşünüyorum. kimseyle kötü olma bu konudada strese girme. öpüyorum seni sakın takma kafana. herşey olacağına varır canım. sen sağlığına dikkat et.
çok şükür oda alabiliriz ama bir sene bomboş durcak.aslında çok istiyordum orayı dekore etmek.ama bebek kullanana kadar eskicek gibi geliyor düşündüğümde de..bende güzel bir koltuk istiyorum ama orda oturacağımı hiç sanmıyorum.Oda konusunda bence maddi durumunuz el veriyorsa ve istiyorsanız yapın kesin. Ben yaptıracağım çok şükür annemler de istiyorlar, ama arkadaşlarımdan gerek yok falan diyen var ama bence çok gerekli gece benimle yatacak bebeğim ama gündüzleri onu kendi odasında uyutacağım hatta oraya da koltuk koyup orda kitap okurum onu izlerim fotolarını çekerim diye düşünüyorum benim yatak odam da koltuk yok çünkü cocuk uyurken ayakta bekleyemem sürekli, kızlar sizin fikriniz nedir?
çok şükür oda alabiliriz ama bir sene bomboş durcak.aslında çok istiyordum orayı dekore etmek.ama bebek kullanana kadar eskicek gibi geliyor düşündüğümde de..bende güzel bir koltuk istiyorum ama orda oturacağımı hiç sanmıyorum.heralde salonda pusetin içinde ya da yatak odasına alacağım seyyar sallanan beşikte yanımda uyur diye hayal ediyorum.çünkü orda sıkılırım bebişi olanlar biraz anladığında onun karakterine göre yepyeni bişey alırsın anlar hem odadan diyor.her çocuğu olan bu şekilde düşünüyor. fikirlere ihtiyacım var yani canım
Bana da eltim diyo bebegin beşiğini annen alır bizde adettir. Dedim bizde adet yok kim neye gücü yeterse. Babam vefat edeli bir ay olmamıştı bana bunun hesabını yaptı elti. Eşime de dedim ayip degil mi annemin daha maaşı yok evde engelli bir yetimi var beşik derdine mi düşeceksiniz.
Oncelik kvde. Bizde oyle. Kaldi ki annem ilk kiyafetleri yatagi uyku seti tulumlar zıbinlar bir de cumhuriyet takacak biliyolar. E bi de beşik diyor.
aayy ne biliyim oda yanda olcak hemen ama sanki ayrı yerde uyuyamam ondan gibi geliyo şu an gece nasıl merak ederimmmCanım neden 1 yıl kullanamasın ki, birkaç ay sonra odasına alıştırırsın, arkadaşım da 4 ay kadar odasında sepet beşikte yatırdı, sonra odasına aldı, zaten gece uyanırsa bir şekilde sesini duyarsın merak etme, telsiz fln alırsın mesafe çok uzaksa.. ben ikea'dan alıcam mobilyalarını, fiyatları da çok uygun, çocuk 3 yaşına gelene kadar da kullanabilir, ondan sonra onun isteğine göre bir şey alırız diye düşünüyorum..
bencede kimseden bişey beklememek lazım. yapanı da engellememek lazımValla bizde hiç böyle adetler yok, ilk defa duyuyorum, her şeyini biz alıcaz.. tabii kıyafet fln alırlar da, başka bir şey yapacaklarını sanmıyorum, gerek de yok zaten, durumları çok çok iyi olsa neyse de standart bir hayat yaşıyorlar onlar da o yüzden kimseye yük olmak istemem..
Günaydınlar cümleten..
akşam çok fena gaz sancısı çektim. yaptığım halde geçmedi. hala da az biraz var.. ne zamandır yoktu ne güzel.
Ve herkescikler minik mucizelerine birşeyler almış yada bakıyor telaşla.
bende niye o telaş o istek o arzu hiç ama hiç yok...(((
bakmadım bir iğne için bile..
Allah kolaylık versin. İnşaallah gönlünüze göre doktoru bulursunuz.
Ben insanın gönlünden geçeni yapması kanaatindeyim canım.Oda konusunda bence maddi durumunuz el veriyorsa ve istiyorsanız yapın kesin. Ben yaptıracağım çok şükür annemler de istiyorlar, ama arkadaşlarımdan gerek yok falan diyen var ama bence çok gerekli gece benimle yatacak bebeğim ama gündüzleri onu kendi odasında uyutacağım hatta oraya da koltuk koyup orda kitap okurum onu izlerim fotolarını çekerim diye düşünüyorum benim yatak odam da koltuk yok çünkü cocuk uyurken ayakta bekleyemem sürekli, kızlar sizin fikriniz nedir?
canim sen bana ozelden oranin numarasini ve adini adresini atarmisin. en kotu giderim ona ne olacak. sen yaptrmismiydin
canim sen bana ozelden oranin numarasini ve adini adresini atarmisin. en kotu giderim ona ne olacak. sen yaptrmismiydin
yarın gidicem canım.sen yine aradığında fiyat sor.Doktorum yönlendirdiği içinde o fiyat olabilir.bilmiyorum.Özelden sana gönderiyorumcanim sen bana ozelden oranin numarasini ve adini adresini atarmisin. en kotu giderim ona ne olacak. sen yaptrmismiydin
aayy ne biliyim oda yanda olcak hemen ama sanki ayrı yerde uyuyamam ondan gibi geliyo şu an gece nasıl merak ederimmmama mantıklı canım bu dediklerinde.
canim evde kucuk bi oda var baza almıştım. oraya gardrop alicam sifonyeri filan kaldirmaz sanirim kucuk bayagi cunku 6 7 m2 filan. odayi bebek odasi algilanacakmis gbi dekore etmeyi düşünüyor um. kendim bisiler yapicam elimden geliyor ama tam takim oda kurmayi dusunmuyorum. sende calisansin bilmiyorum ucretsiz izin alirmisin ama ben 6. aydan snra calismaya baslayacagim yeniden. oyuzden anne veya kv torunlarini sonucta sallamak isterler buna karsi olsamda yapan oluck gbi hissediyorum. bende otrdugun odaya ve yatak odasina tasinan portatif sokulebilen anne kv gidildiginde arabann bagajina sigabilen bi besik almayi düşünüyor um. biz bebegi sallamayiz odasinda yatrrz telsiz koyariz vs die plan yapioruzda bebek bakalm nasi olucak durcakmi orda. benim yegenim 3 yasinda 3 kere odasinda yatmadi.annesiyle yatio. bebeklerin durumuna bakmak lazm bence ben de seninle ayni seyi düşünüyorum. zaten 1 2 yasinda kendini belli eder ozaman alinir oda yada oda ona gore yeniden elden gecirilir. birde ilk bebek surekli iyimi uyuyomu bisi oldumi nefes aldimi vs vs bakip durmak ta gerekebilir bunun icinde kalk git odasina bak gel olmaz bence. arkadsm diodi her sn uyanip bakıyorum nefes aliomu uyuomi die. annelik ole bisi demekko allah nasip ederse bizde yasayip gorecegizallah sabır versin canım.. bana da düşüğün peşi düşüktür diyen bile olmuştu.düşüğün hemen üstüne hamile kalmıştım çünkü.. onlar bi başladımı üst üste oluyor diyordu biri.aman neyse allah ne yazdıysa o olur.o an tabiki psikolojimi bozmuştu. göbek möbek önemli değil şu an bebişler sağlıklı olsun bize yeterpeki oda mevzusu olmuş burda.ben giremedim bikaç gün.oda yapıcak mısın ne düşünüyorsun?benim güzel tasarımlarım vardı ama oda yapma boş yere diyorlar kafam karıştı
aayy ne biliyim oda yanda olcak hemen ama sanki ayrı yerde uyuyamam ondan gibi geliyo şu an gece nasıl merak ederimmmama mantıklı canım bu dediklerinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?