2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Durumunu çok iyi anlıyorum. Eşinin ailesi hiç yardım etmediği için gurur yapıyo bi de şuan borç ödediğiniz için sanki siz alamazmışsınız gibi görüyo. Ama bu adettendir bir tataf yapmıyorsa diğer taraf da mı yapmayacak olur mu hiç. Bunun adet olduğunu belirt eşinin rahatlaması için de çok pahalı şeyler değil de normal bütçeli şeyler alsa anneannesi belki rahatsız olmaz

bide derler Aaa senin karnin ne cok buyumus die.is yerindeki arkdsmn pskolojisini bozmuslardi. yada olmaz aa senin karnin yok derler. cekemezler fesatlar
Evet ya bu insanlar hep moral bozucu
Ne var ki mutlulugunu paylassan..bizim isyerinde de birinin bebegi karnnda olmus esinin..gelmis bana onu anlatiyo birde seninki kadardi diyor.halbuki iki aylikti o..birde bana nasil benzzetme yapiyorsun.ark lar ne diyosun sen cik disari diye cikisinca susmak zorunda kaldi.ama o kdr uzuldum ki o an anlatamam..hamile bi kadinin yaninda edilmeyecek laflar..hee birde benim karnim 6 aylikken bu kdr degildi diyenler var.ama onlar kendilerinin farkinda degiller ben hatirliyorum 6 aylikken nasil gorunduklerini de birsey demiyorum.valla herkesi allahima havale ettim laf soyleyip daha cok sinirlenirim yavruma zarar veririm diye umrumdaa olmuyor bu tiplerde..

O modelden bende de var ben kızımı 4 yıl bekledim tedavi vs süreçlerden geçtim tedaviyi biraktim dogal yoldan olsu elhamdulillah oldu 10 ay önce tekrar gebelik oldu kendiliğinden tedavi olmadan süpriz yapmıştı yavrum eltim de hamileydi aranizda 2 ay vardı kayinvalidem çok üzüldü hamile kaldigima tüh arka arkaya oldu azıcık arası olsaydı diye takacagi vor altın ona dertlendi bebeğim 2 aylık kalbi durdu kürtaj oldum çok üzülmedi bile. Şimdi bebeğime sevinmedi bile hiç bir şeyde yanımda olmamıştır 0 destek Allah korusun işimiz falan düşer diye aklı çıkıyor hep hastalığına sığınıyor ben de uzak duruyorum artık

Ya benim bacagima kramp girdi geçen gün magnezyum arada içiyorum midem almıyor toz suda eritmek gerekiyor meyve suyuna karistirip bir kaşık olacak şekilde içiyorum üstüne su içiyorum da erken değil mi kramp için sadece ben de mi oldu acaba

Merhaba canım,

Kızım henüz bir kardeşi olacağını bilmiyor. Çünkü 5 ay sabredemez. Bu uzun bekleyiş onu strese sokar endişesindeyim. Karnım iyice belirginleşince söylemeyi planlıyorum. Cinsiyetini henüz tam bilmiyoruz, ama muhtemelen bir kızım daha geliyor diye düşünüyorum, çünkü erkek olsaydı 15 haftada görülürdü sanırım. Sağlıkla gelsinler de…

Kayınvalidene çok takılma, o sanırım sesli düşünüyor :) Seni kırmak gibi bir kastı olduğunu sanmıyorum. Bir de hamilelikte insan ayrı bir hassas oluyor. Alınma dediklerine…

Öncelikle sen mutlu ol, mutlu bir hamilelik geçir, pamuk kızın da karnında mutlu büyüsün, sevildiğini, istendiğini ve daima sevileceğini bilsin :)
(Kız ya da erkek) evlat tadı dünyadaki bütün lezzetlerin üstünde…
"Ben bu dünyada en çok anne olmayı sevdim" yazıyordu bir kullanıcının profilinde… Kesinlikle ben de….

Her anne canının içinde büyüttüğü canı yavrularına sağlıkla, vaktinde kavuşsun dileklerimle…

kalmayin arada canim benim ailemde aldi onlar bizim ceyizlerimiz adet ole herkes aynisini yapio alırken evladi uzulmesin die en iisini alio sen esine genelin drumu aynj die anlat belki ole ilna olur

Cnm benimde bacaklarima giriyor arada geçen adım atamadim resmen ama magnezyumu sordum bi kaç kişiye erken dediler doktora desen de vermez şimdi dediler ,doktora gidince soruyum bakalım.

canım benimde dün duşta oldu. erkeni falan yok galiba bu işin. magnezyumu doktorun mu verdi? ben çok hap taraftarı değilim. bebişleri şimdiden alıştırmak doğru değil.

Merhaba;

Kozyatağı'nda Central Hospital var SGK ile anlaşmalı, fiyatları da oldukça uygun.. 2 arkadaşım orada doğum yaptı, çok da memnun kaldılar, bir araştır istersen canım..

Ailem bana yeni esyalar aldi ya canim ondan istemiyo yeterince adet yaptilar diyo bak bizimkiler adet yapmadi ben yaptim herseyi diyo
canım günaydın. öncelikle site adresi için teşekkür ederim. sayende oğluşuma hastane çıkışını aldım bayıldımmm gelelim diğer meselene. ben biraz gerçekçi konuşacağım. darılma gücenme. bence eşin bu konuda haklı. ben adetten falan anlamam. madem düğün için annenler yaptı herşeyi kusura bakma torunları için kayınvaliden taşın altına elini soksun. bırak eşin halletsin bu işi. mesela çocuğun mobilya takımını onlar alsın. anneciğin zaten kıyafet alır bebişine dayanamaz. eşinlede aranı bozmaya hiç gelmez. heh almıyolar mı sende mesafeni koyarsın. ki mobilya takımı olayını ben şu an düşünüyorum almasam mı acaba diye. şartta değil sadece özentimiz var. kötü gelin sen olma eşine at topu anneciğinide kırma oda zıbın takımlarını alır. ne bilim ben böle düşünüyorum. kimseyle kötü olma bu konudada strese girme. öpüyorum seni sakın takma kafana. herşey olacağına varır canım. sen sağlığına dikkat et.

töbe töbe adama bak yaa. benmde bi arkdsm ayrintili ultrasnda bebegn damarlarinin ters oldgnu ogrendi bebek dogdu 3 gn sonra vefat etti kiz dogal olarak yikildi. benim de bebek sahibi olmami cok istiodu erteleme diodu. bebisi ogrennce 3 ayda filan dedim herseyimi duzenli yiyorum kotu zararli hicbisi yok hayatimda dedim.bak oyle yapma ben ilk hamileligimde senn gbiydim herkes bana dakik anne derdi ama ne oldu Rabbim nasip etmedi dedi. smdi yine hamile 2 ay filan var sanirim aramizda bak bunda oyle deilim tedbiri elden bırakmıyorum ama dikkatliyim son aya kdr bisi yapmam sende yapma Allah korusun sendede olabilir demisti. cok uzuldum. benim kotulugumu istemedgni biliyorum ama o oyle dedi ya sanki benimde bebegme allah korusun ya bisi olursa korkusu kapladi icimi o ole diince. aslnda ne kdr yakin olunursa olunsun kotu tecrubeler bu sekilde soylenmemeli. gebe zaten herseye alinio evhamlanio. ki ben normal hayatım dada cok evhamliyimdir. o gobek mevzusuna gelince kadinlarda var ya cekememezlik bu tam onun ornegi. bana smdiye kdr ole diyen cikmadi ama cikarsa agznin payini veririm hic acimam. onu insanlarin arasinda yerin dibine sokarim valla

canim benmde ayagima kramplar girmeye basladi. bu sabah uyanikken girdi halada sert sanirim zamani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…