- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #20.741
Durumunu çok iyi anlıyorum. Eşinin ailesi hiç yardım etmediği için gurur yapıyo bi de şuan borç ödediğiniz için sanki siz alamazmışsınız gibi görüyo. Ama bu adettendir bir tataf yapmıyorsa diğer taraf da mı yapmayacak olur mu hiç. Bunun adet olduğunu belirt eşinin rahatlaması için de çok pahalı şeyler değil de normal bütçeli şeyler alsa anneannesi belki rahatsız olmazOle canim bizimkilerde hep cebimi doldururlar ben saklarim esim kizmasin diye sanirim kendi ailesi yapmiyo diye mahcup oluyo bizdede oledir kiz tarafi yapar besigi ama esim diyo zaten milyarlarca para verip yatak odasi bisuru ceyizlik sey aldilar lux lux simdi ne gerek var diyo onu ben yapamaz miyim diyo hep annenler arkamizda olmucak diyo alin desek bile gidip en pahalisini alcaklar en pahali kiyafetleri alcaklar bilere giyilecek seylere diyo ben ezilcem diyo gurur yapio anneme solesemde aglio annemin tek goz yasinada kiyamam arada kaldik bebegim Allah sizede kolaylik versin buarada..
Kilosunu falan hiç sormadım cnm zaten kalp atışlarını dinleyelim deyip girdim içeriMasallah canim benimmm sicak ya yavas bizim bebisler kilosu nasilmis oglusun
Evet ya bu insanlar hep moral bozucubide derler Aaa senin karnin ne cok buyumus die.is yerindeki arkdsmn pskolojisini bozmuslardi. yada olmaz aa senin karnin yok derler. cekemezler fesatlar
O modelden bende de var ben kızımı 4 yıl bekledim tedavi vs süreçlerden geçtim tedaviyi biraktim dogal yoldan olsu elhamdulillah oldu 10 ay önce tekrar gebelik oldu kendiliğinden tedavi olmadan süpriz yapmıştı yavrum eltim de hamileydi aranizda 2 ay vardı kayinvalidem çok üzüldü hamile kaldigima tüh arka arkaya oldu azıcık arası olsaydı diye takacagi vor altın ona dertlendi bebeğim 2 aylık kalbi durdu kürtaj oldum çok üzülmedi bile. Şimdi bebeğime sevinmedi bile hiç bir şeyde yanımda olmamıştır 0 destek Allah korusun işimiz falan düşer diye aklı çıkıyor hep hastalığına sığınıyor ben de uzak duruyorum artıkCanim benim cok sagol oncelikle kizini Allah bagislasin insallah kardesini gordu mu cinsiyeti belli mi...gelelim bana kaynanam cok ustume geldi kiz olsun diye simdide erkek olmadi diye bise diyo uzuluyorum ben kizimi sevecegime eminim kuzum yani benim o nasi sevmem esimde sevcek nazlisi olcak eminim ama iste mudahaleler bizi gerdi..bide bugun esim yemekte diyoki kizimizi koruyabilecek miyiz koruruz tabi oda kendini korur dedim nasi uzulmus onu koruyamayiz diye ama cok sevecegine eminim ben..tek sorunum kaynan ve igneleyici laflari ve dengesizligi..ilk ogrendigimizde bebek erkekti ck uzuldu kiz istiyoruz nasi olur ya dedi herkese aolemis simdi kesin kiz oldugu belli oldu simdide oglum uzuldu dio erkek olsaydi dio dengesiz..
Merhaba canım,Canim benim cok sagol oncelikle kizini Allah bagislasin insallah kardesini gordu mu cinsiyeti belli mi...gelelim bana kaynanam cok ustume geldi kiz olsun diye simdide erkek olmadi diye bise diyo uzuluyorum ben kizimi sevecegime eminim kuzum yani benim o nasi sevmem esimde sevcek nazlisi olcak eminim ama iste mudahaleler bizi gerdi..bide bugun esim yemekte diyoki kizimizi koruyabilecek miyiz koruruz tabi oda kendini korur dedim nasi uzulmus onu koruyamayiz diye ama cok sevecegine eminim ben..tek sorunum kaynan ve igneleyici laflari ve dengesizligi..ilk ogrendigimizde bebek erkekti ck uzuldu kiz istiyoruz nasi olur ya dedi herkese aolemis simdi kesin kiz oldugu belli oldu simdide oglum uzuldu dio erkek olsaydi dio dengesiz..
kalmayin arada canim benim ailemde aldi onlar bizim ceyizlerimiz adet ole herkes aynisini yapio alırken evladi uzulmesin die en iisini alio sen esine genelin drumu aynj die anlat belki ole ilna olurOle canim bizimkilerde hep cebimi doldururlar ben saklarim esim kizmasin diye sanirim kendi ailesi yapmiyo diye mahcup oluyo bizdede oledir kiz tarafi yapar besigi ama esim diyo zaten milyarlarca para verip yatak odasi bisuru ceyizlik sey aldilar lux lux simdi ne gerek var diyo onu ben yapamaz miyim diyo hep annenler arkamizda olmucak diyo alin desek bile gidip en pahalisini alcaklar en pahali kiyafetleri alcaklar bilere giyilecek seylere diyo ben ezilcem diyo gurur yapio anneme solesemde aglio annemin tek goz yasinada kiyamam arada kaldik bebegim Allah sizede kolaylik versin buarada..
en kotu minimoyun dedgi yere gidecegim. sirf goruntulene merkez i olan yerlerde bosluklar olurçevre ilçelere de bak koskoca bursa da bir sürü özel hastane vardır bulursun umarım
Cnm benimde bacaklarima giriyor arada geçen adım atamadim resmen ama magnezyumu sordum bi kaç kişiye erken dediler doktora desen de vermez şimdi dediler ,doktora gidince soruyum bakalım.Ya benim bacagima kramp girdi geçen gün magnezyum arada içiyorum midem almıyor toz suda eritmek gerekiyor meyve suyuna karistirip bir kaşık olacak şekilde içiyorum üstüne su içiyorum da erken değil mi kramp için sadece ben de mi oldu acaba
canım hayırlı olsun kızın çok sevindim.canım çoook pardon ya :) ilk gördüğünde tüm bilgilerini yazar mısın bana ilk sıraya ekliyorum seni
ay senin yerinde olmak isterdim kızzz. güzel güzel tatil yapın bakalım. kendinide fazla yormaa.Günaydınnnn güzell anneler :))
Hayırlı cumalar..
Haftanın son günü veee yıllık iznimin başlangıcııı :)) çok bi neşeliyiz ki biz bgn
uyuyamadın mı kuzum sen sıcak mı bastı?Uyumak istiyorummmmm
Günaydın size
canım benimde dün duşta oldu. erkeni falan yok galiba bu işin. magnezyumu doktorun mu verdi? ben çok hap taraftarı değilim. bebişleri şimdiden alıştırmak doğru değil.Ya benim bacagima kramp girdi geçen gün magnezyum arada içiyorum midem almıyor toz suda eritmek gerekiyor meyve suyuna karistirip bir kaşık olacak şekilde içiyorum üstüne su içiyorum da erken değil mi kramp için sadece ben de mi oldu acaba
selam güzel anneler
İstanbul Anadolu yakasında doktor ve hastane tavsiyesinde bulunacak olan varmı? iki hastaneye gittim özel olarak. Ama ikisinde de + ve - durumlar var. 6 aydır istanbuldaym. Kartal ve kurtköydeki iki özel hastaneye gittim. kafam iyice karıştı. ben sgk ile anlasması olan hastaneleri tercih etmeye çalısıyorum ama Bazı özel hastanelerde sgk yok olmayıncada malum inanılmaz fiyatlar duydum. doğum için. Hatta doğum için söylenen fiyatlara cok ınanmayın hastaneden çıkarken katlanarak artıyor ücretleri.
canım günaydın. öncelikle site adresi için teşekkür ederim. sayende oğluşuma hastane çıkışını aldım bayıldımmmAilem bana yeni esyalar aldi ya canim ondan istemiyo yeterince adet yaptilar diyo bak bizimkiler adet yapmadi ben yaptim herseyi diyo
töbe töbe adama bak yaa. benmde bi arkdsm ayrintili ultrasnda bebegn damarlarinin ters oldgnu ogrendi bebek dogdu 3 gn sonra vefat etti kiz dogal olarak yikildi. benim de bebek sahibi olmami cok istiodu erteleme diodu. bebisi ogrennce 3 ayda filan dedim herseyimi duzenli yiyorum kotu zararli hicbisi yok hayatimda dedim.bak oyle yapma ben ilk hamileligimde senn gbiydim herkes bana dakik anne derdi ama ne oldu Rabbim nasip etmedi dedi. smdi yine hamile 2 ay filan var sanirim aramizda bak bunda oyle deilim tedbiri elden bırakmıyorum ama dikkatliyim son aya kdr bisi yapmam sende yapma Allah korusun sendede olabilir demisti. cok uzuldum. benim kotulugumu istemedgni biliyorum ama o oyle dedi ya sanki benimde bebegme allah korusun ya bisi olursa korkusu kapladi icimi o ole diince. aslnda ne kdr yakin olunursa olunsun kotu tecrubeler bu sekilde soylenmemeli. gebe zaten herseye alinio evhamlanio. ki ben normal hayatım dada cok evhamliyimdir. o gobek mevzusuna gelince kadinlarda var ya cekememezlik bu tam onun ornegi. bana smdiye kdr ole diyen cikmadi ama cikarsa agznin payini veririm hic acimam. onu insanlarin arasinda yerin dibine sokarim vallaEvet ya bu insanlar hep moral bozucu
Ne var ki mutlulugunu paylassan..bizim isyerinde de birinin bebegi karnnda olmus esinin..gelmis bana onu anlatiyo birde seninki kadardi diyor.halbuki iki aylikti o..birde bana nasil benzzetme yapiyorsun.ark lar ne diyosun sen cik disari diye cikisinca susmak zorunda kaldi.ama o kdr uzuldum ki o an anlatamam..hamile bi kadinin yaninda edilmeyecek laflar..hee birde benim karnim 6 aylikken bu kdr degildi diyenler var.ama onlar kendilerinin farkinda degiller ben hatirliyorum 6 aylikken nasil gorunduklerini de birsey demiyorum.valla herkesi allahima havale ettim laf soyleyip daha cok sinirlenirim yavruma zarar veririm diye umrumdaa olmuyor bu tiplerde..
canim benmde ayagima kramplar girmeye basladi. bu sabah uyanikken girdi halada sert sanirim zamaniYa benim bacagima kramp girdi geçen gün magnezyum arada içiyorum midem almıyor toz suda eritmek gerekiyor meyve suyuna karistirip bir kaşık olacak şekilde içiyorum üstüne su içiyorum da erken değil mi kramp için sadece ben de mi oldu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?