2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yaaa süpersinnn kitapları da varmışta onları topluyor demek

yaaa süpersinnn kitapları da varmışta onları topluyor demek
evet canım :)
çok sever kitaplarını, dergilerini...
meraklı minik, trt çocuk dergisi alıyoruz, bir de çilekkız :)
her akşam uyumadan önce mutlaka beraber okuruz onları... ...gün boyu da, akşam okuduğumuz şeyleri bakıcısına anlatırmış minnoşum :)

Arkadaşlar merhaba,
ben 16+5 deyim bebeğimin hareketleri hala net hissetmedim. ara sıra bir kıpırtı oluyor sanırım ama bağırsak hareketiyle karıştırıyor olabilirim. sizlerde durum nasıl? bebeğinizin hareketlerini hissediyor musunuz?

ben de 15+2yim canım. ve hissetmiyorum.
İlk hamileliğinse, 18-19 dan sonraya hissetmeye başlayabilirsin.
En geç 22. haftada hissedilirmiş. Dr Kaan Kocatepenin gebelik sitesinde bu bilgiyi görmüştüm.
Endişe etme.

aayy kıyamam çilekkız ya

mrb canım bende de o kıpırtılar oluyor bilemiyorum bebek gibi geliyor bana ama.. on gün önce gittiğimde dr a ne zaman hissederim diye sordum bir ay sonra net hissedeceğimi söylemişti hala o kesin aa bu tekme dedğim şeyi hissedemedim ama oluyor birşeyler

Benim ikinci çocuk. 17+2'deyim ve daha hissedemedim :) Dr 18'den sonra hissedebilirsin demişti.

Ben de hissetmedim ama erken daha zaten, internetten bakarsan görebilirsin, 18 ve 24. arası baslarmisiz bebeği hissetmeye

Ben de 16+2'yim ama hissetmiyorum. Hem de ikinci bebeğim olmasına rağmen.

ben bugün 20 ye giriyorummm. sabah baya pat pat oldu ama emin olamiyorum.hatta o hareketlerle uyandım
Bu önemli tarihleri not etmekte fayda var :)
İkinci hamileliğe kadar unutuluyor yoksa...
Seni uyandıran o "pat pat"lar kuzucuğunun sana olan dokunuşları canım :)
Doğduğunda sana dokunan o minik ayaklarını ellerini öpersin koklarsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…