- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #20.801
aayy evet onlar çok keyifli dimiHepimiz için hayırlısı olsun
hmm anladım kocanı gururlandırmış o zamanney neymiş canım? neyle besliyorsun mu? iyi bakmışsıın değerler iyi demiş işte
Sen bugün mü gidecektin canım?detaylı ultrasonaa gidenler ses versiiin, Ankara'dakiler nereye gittiniz, gideceksiniz belli oldu mu?
aaayy evet hiç sorma o da bi havalara girmiş. zaten giderkende sen taş gibisindir diyordu.hmm anladım kocanı gururlandırmış o zaman
yaaa süpersinnn kitapları da varmışta onları topluyor demekbebeğin kişilik gelişimi için, yani anne ve babadan bağımsız bir birey olduğunu anlaması için ona ait bir odanın çok faydası olacağını düşünüyorum.
Ben kızım bir yaşına geldiğinde kendi dolabını ve çekmecelerini açamadığını görünce ona kendi boyu kadar yükseklikte, içinin düzenlemesi bile kendisine kalmış küçük bir dolap almıştım.
3 yıldır kuzum kitaplarını ona dolduruyor, bebeklerini yatırıyor, onu düzenliyor.
Sorumluluk almaya başladı bile :)
evet canım :)yaaa süpersinnn kitapları da varmışta onları topluyor demek
ben de 15+2yim canım. ve hissetmiyorum.Arkadaşlar merhaba,
ben 16+5 deyim bebeğimin hareketleri hala net hissetmedim. ara sıra bir kıpırtı oluyor sanırım ama bağırsak hareketiyle karıştırıyor olabilirim. sizlerde durum nasıl? bebeğinizin hareketlerini hissediyor musunuz?
Canim bende sat ayni senin mucizen icin kac gunluk diolar bana herkes farkli soyluyo olcumlerde. Allah salikla kucagimiza almayi nasip etsin hepimize benimde ilk.Nurbebekistiyor canım yaş 28 ,sat 26 nisan,ilk bebegım,
aayy kıyamam çilekkız yaevet canım :)
çok sever kitaplarını, dergilerini...
meraklı minik, trt çocuk dergisi alıyoruz, bir de çilekkız :)
her akşam uyumadan önce mutlaka beraber okuruz onları... ...gün boyu da, akşam okuduğumuz şeyleri bakıcısına anlatırmış minnoşum :)
mrb canım bende de o kıpırtılar oluyor bilemiyorum bebek gibi geliyor bana ama.. on gün önce gittiğimde dr a ne zaman hissederim diye sordum bir ay sonra net hissedeceğimi söylemişti hala o kesin aa bu tekme dedğim şeyi hissedemedim ama oluyor birşeylerArkadaşlar merhaba,
ben 16+5 deyim bebeğimin hareketleri hala net hissetmedim. ara sıra bir kıpırtı oluyor sanırım ama bağırsak hareketiyle karıştırıyor olabilirim. sizlerde durum nasıl? bebeğinizin hareketlerini hissediyor musunuz?
Benim ikinci çocuk. 17+2'deyim ve daha hissedemedim :) Dr 18'den sonra hissedebilirsin demişti.mrb canım bende de o kıpırtılar oluyor bilemiyorum bebek gibi geliyor bana ama.. on gün önce gittiğimde dr a ne zaman hissederim diye sordum bir ay sonra net hissedeceğimi söylemişti hala o kesin aa bu tekme dedğim şeyi hissedemedim ama oluyor birşeyler
Ben de hissetmedim ama erken daha zaten, internetten bakarsan görebilirsin, 18 ve 24. arası baslarmisiz bebeği hissetmeyeArkadaşlar merhaba,
ben bugün 20 ye giriyorummm. sabah baya pat pat oldu ama emin olamiyorum.hatta o hareketlerle uyandımBenim ikinci çocuk. 17+2'deyim ve daha hissedemedim :) Dr 18'den sonra hissedebilirsin demişti.
evet cnm bugün gidiyorummm saat 15.00'de randevummmm Ali İpek'denSen bugün mü gidecektin canım?
Ben sanırım düzen laboratuarında girerim ama 19-20. haftada...
Arkadaşlar merhaba,
Oğlumu ilk hissettiğimde kaçıncı haftaydı hatırlayamıyorum (11 yaşında) Ama ilk hissettiğim şey kelebek çırpınışı gibi birşeylerdi.ben bugün 20 ye giriyorummm. sabah baya pat pat oldu ama emin olamiyorum.hatta o hareketlerle uyandım
Bu önemli tarihleri not etmekte fayda var :)ben bugün 20 ye giriyorummm. sabah baya pat pat oldu ama emin olamiyorum.hatta o hareketlerle uyandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?