- 29 Mart 2013
- 3.854
- 3.585
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #21.221
kadın neyle beslenıo cok merak edıyorumo kadına feci uyuz oluyorum yaa
İtiraf edeyim içinizdeki düşman benimhakaret etmeyin kib letirim
neyle beslenıyor bilemem amakadın neyle beslenıo cok merak edıyorum
bencede gerci yasi da var. @cimcim kiz sen yapmazsin ole biliom ben senineyle beslenıyor bilemem ama
bence kilolu bır kadın.
Bana organik tohumm vercenmi bursaya gelcem bananebencede gerci yasi da var. @cimcim kiz sen yapmazsin ole biliom ben seni
ıstedıgın tohum olsun. sen geınce de ben sana getırırımBana organik tohumm vercenmi bursaya gelcem banane
Ne kaynanalarınız var maşallah ya hep sizi mi düşünüyo bunlarbiber salininca kotu olmuomu. benimde kayinvalidem bahceden domates getrdi tohumuda organik mis gbi kokuo robottan gecirip buzluga attim kısa lazim olur
Sağol kuzum benim yemiş kadar oldumsen inegole gelince aksam ugra bize sana manti acayimgecen anneme actrdim attim difirize ama bitti yine gidince actircam. markette var burda ev yapimi ii oluo gidip alioz temizde eti filan
düşünüyor valla saolsunn :)Ne kaynanalarınız var maşallah ya hep sizi mi düşünüyo bunlar
Ay kötü o ya ben sevmemYok yok kereviz şimdi hatırladım ikisinide hayatımda birer defa yedim
Iyi en azından %80 i kapmışsın.Tesekkurler canim dedim ya benim doktor garantici biraz % 20 lik payida 20. haftada soyler artik
Hangi kadın kızkadın neyle beslenıo cok merak edıyorum
Bence o kendini ml gibi hissetmeliymişben doktoruma bu gıdısımde degıl, öncekınde yüzde kaç dedım
yüzde ne demek dedı
orada kendımı mal gibi hissettım
canan karatay canm az once tv deydıde hersey yasakHangi kadın kız
10 yumurtamı yiyin demişben gunde 1 yumurtayı zor yıyorum 10 yumurta bu sıcakta yesek isilik cıkarırız :)
herkes dıyor ya, doktorum yüzde bilmem kaç kız/erkek dediBence o kendini ml gibi hissetmeliymiş
Aa ne yasakmış bittimi konuşmasıcanan karatay canm az once tv deydıde hersey yasak
hee öle dio alt yazıda yazıodu.ben bugun yumurta hasladım 5 gundur yemıom hafta ıcı dıye pısene kadar oğurdum, 10 yumurtayı dusunemıyrum10 yumurtamı yiyin demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?