- 10 Mayıs 2007
- 375
- 79
- 98
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #21.261
bende 2 tane çok istedim ama koymadı artık önlenebiliyo çoğul gebelikler. ben seneye bi tanede kız düşünüyom bidaha para almak için koymadı doktorumanladım. tüp bebekti senınkı dimi :=)
genelde ikiz olurlar
ama sen şanslıymıssın :=)
aa ızın verdımı bende asıt zarar verır dıe bı yudum ıcıp nefsımı korledım güya :) ama körlenmedi :) aslında oncedende cok kola ıcemezdm ama smdı cıpsle canım ıstıo.gecen canım birşey cok ıstedı gebelıkte zararlıymıs bakterıden dolayı esim ondan yedı sen ısırsın nefsın körlenir dedı elınden ekmegi aldım yedım hepsını nefsim hıcte korlenmedı hahahabenim diyetisyen günde bir kutu zeroya izin verdi çok şükür onu içip kafayı buluyom valla. oda olmasa ne içcez
suan hayatımda zararlı hıc bırsey yok insallah verırım kıloları.ekmek yemem zaten kolay kolay. cıkolatdan sogudum hamılelıkte tatlıda hayatımda yok tuzu cıkardım,yedgımde agzım sap dökülmüş gibi oluyor yemıyorum. bikere bı yudum kola ıctım bıd cıps yedım tum 5 ayda yedıgım zararlı sey bu :)yemesek içmesek daha iyi aslında. sonra vermesi çok zor oluyor. :/
nefis körlencek derken insanın canı daha çok istiyo. cipsi bilmemde cola bana yarıyo hissediyorum bebişte seviyo oynaşıyo ben içerken. iç anne iç dediğini duyar gibiyimaa ızın verdımı bende asıt zarar verır dıe bı yudum ıcıp nefsımı korledım güya :) ama körlenmedi :) aslında oncedende cok kola ıcemezdm ama smdı cıpsle canım ıstıo.gecen canım birşey cok ıstedı gebelıkte zararlıymıs bakterıden dolayı esim ondan yedı sen ısırsın nefsın körlenir dedı elınden ekmegi aldım yedım hepsını nefsim hıcte korlenmedı hahaha
kendımı o an yıllarca ac kalan ınsan gıbı hıssettım aldım elınden :) o da benımkını yedı garıbım :) bızım bı tanıdıga 3 tane koymuslar ozaman ucuzu olucak ucude kız. kadınında kızı varmıs erkek ıstıodu dr ayarlamamıs demekkı gıcıklık olsun dıe :)nefis körlencek derken insanın canı daha çok istiyo. cipsi bilmemde cola bana yarıyo hissediyorum bebişte seviyo oynaşıyo ben içerken. iç anne iç dediğini duyar gibiyim
kıbrısta yasal türkiyede yasak. hani diyo ya bakanımız bana yasal sana yasakkendımı o an yıllarca ac kalan ınsan gıbı hıssettım aldım elınden :) o da benımkını yedı garıbım :) bızım bı tanıdıga 3 tane koymuslar ozaman ucuzu olucak ucude kız. kadınında kızı varmıs erkek ıstıodu dr ayarlamamıs demekkı gıcıklık olsun dıe :)
ne yaşlısı yahubende 2 tane çok istedim ama koymadı artık önlenebiliyo çoğul gebelikler. ben seneye bi tanede kız düşünüyom bidaha para almak için koymadı doktorumgerçi bi tanesiyle zor başa çıkıyom içimde 2 tane olsaydı napcaktım. herşeyde bi hayır vardır. ben yaşlıyım kızım yumurta zor çıktı benden okadar iğne yemeye
çok istedim bende hatta yalvardım doktora bakanımız yasa çıkarmış 35 yaşını doldurmamışlara 1 tane koyulacak diye. 2 ayla kaybettimne yaşlısı yahu
sen de takmıssın yaşına
senin tüp oldugu için ikiz olması daha ıyı olurdu aslında
bak kaldı 5 ay gibi bir süreç. bu süreci tekrar yaşamak bana zor gelıyor yaa :=)
ozaman giciklik yapmislar insan bi tenede erkek atardi. acaba kadinn hepsimi kiz. olsn bee kiz iyidir 4 kiz gezerlerkıbrısta yasal türkiyede yasak. hani diyo ya bakanımız bana yasal sana yasakyok tüp bebektedki doktorlar değil labrotuardaki embriyologlar biliyo. onlarıda dışarda sıkıştırıp söyletmek lazım. mesela benim 5 tane bebeğim daha var hepsini dondurdum acaba kaçı kız kaçı erkek merak ettim bak şimdi. senin arkadaşınında bahtı ne karaymış be.
yahu buna da mı burunlarını sokuyorlar.çok istedim bende hatta yalvardım doktora bakanımız yasa çıkarmış 35 yaşını doldurmamışlara 1 tane koyulacak diye. 2 ayla kaybettimhem diyolar 3 çocuk yapın diye hemde yasak diyolar. öyle doğru diyosun ikisi bir arada çıkardı ama nasipmiş artık. öle deme oğlan 20 yaşına geldiğinde ben 55 olacak. nasıl kaynanalık yapacam geline
abooooo bu bizden beter cikti bende yaparmiyim Bilmiyorum kaynanalik ama virmemmmmm oglusumu kimselere ben onu kolay dunyaya getirmedimçok istedim bende hatta yalvardım doktora bakanımız yasa çıkarmış 35 yaşını doldurmamışlara 1 tane koyulacak diye. 2 ayla kaybettimhem diyolar 3 çocuk yapın diye hemde yasak diyolar. öyle doğru diyosun ikisi bir arada çıkardı ama nasipmiş artık. öle deme oğlan 20 yaşına geldiğinde ben 55 olacak. nasıl kaynanalık yapacam geline
bende bu bebisim 2 yasina geldimi calismalara baslicam 2. icin yas gitmeden yapmak lazm zaten gec anne olucam. bide snra daha zor oluo bebekligi unutuon biri kiskanio vs. en azndan ikisi bir buyur her halukarda zorluk cekilecek bari kucukken olsunyahu buna da mı burunlarını sokuyorlar.
o zaman hemen arkadan 2 yi mi yapacaksın?
eşimin halası 39-40 yasında yeni dogum yaptı :=)
nasipse yapmayı düşünüyom hazır vücut hamileliğe alışmışken çıkartayım aradan. 40 da doğum mu yaptı. geç be yawyahu buna da mı burunlarını sokuyorlar.
o zaman hemen arkadan 2 yi mi yapacaksın?
eşimin halası 39-40 yasında yeni dogum yaptı :=)
çok içten dilemişsin demekki :) hayırlı olsunhayırlı olsun canım
emin ol hepimiz kaynanalık yaparım ben bundan eminim bizim çeneler durmazzabooooo bu bizden beter cikti bende yaparmiyim Bilmiyorum kaynanalik ama virmemmmmm oglusumu kimselere ben onu kolay dunyaya getirmedim))))
neyi canım anlamadımçok içten dilemişsin demekki :) hayırlı olsun
nasipse yapmayı düşünüyom hazır vücut hamileliğe alışmışken çıkartayım aradan. 40 da doğum mu yaptı. geç be yaw
durmaz durmaz benimki hic durmazemin ol hepimiz kaynanalık yaparım ben bundan eminim bizim çeneler durmazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?