- 24 Kasım 2014
- 3.165
- 1.870
- 133
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #21.241
Benimki %50 kız demişti kese görmeye gittiğimdeherkes dıyor ya, doktorum yüzde bilmem kaç kız/erkek dedi
bende sorayım dedım
öyle kaldım işte
dondurma pakettekı hersey :) bosver beee can bogazdan gelırr ye gıtsınAa ne yasakmış bittimi konuşması
Kokuyo ama ya bende üstüne kimyon döküp yiyom burnumu tıkayıphee öle dio alt yazıda yazıodu.ben bugun yumurta hasladım 5 gundur yemıom hafta ıcı dıye pısene kadar oğurdum, 10 yumurtayı dusunemıyrum
senn cınsıyet ne suan tuttumu :)Benimki %50 kız demişti kese görmeye gittiğimde
e o zaten allahın emriBenimki %50 kız demişti kese görmeye gittiğimde
bende kara biberKokuyo ama ya bende üstüne kimyon döküp yiyom burnumu tıkayıp
Ona kalsaydım şeker yüklemesi yaptırmayın diyodu. Yaptırmasaydım herhalde şekerpare yemekten komaya girip girip çıkardımdondurma pakettekı hersey :) bosver beee can bogazdan gelırr ye gıtsın
sana yapıldı mı yani? o daha gec zamanlarda yapılmıyor muydu?Ona kalsaydım şeker yüklemesi yaptırmayın diyodu. Yaptırmasaydım herhalde şekerpare yemekten komaya girip girip çıkardım
gecen aksamda vardı koca bı bardaga seker doldurmus bunun hepsını bıkerede ıcıolar sız bunu yıyenılır mısınız dedı. nette okudum brı bayılmıs agır gelıp. korkuyoum aslında ama ya varsa yaptmk lazm coca coladada okdr seker varmıs artık ıcecegız :)Ona kalsaydım şeker yüklemesi yaptırmayın diyodu. Yaptırmasaydım herhalde şekerpare yemekten komaya girip girip çıkardım
biliyolar kız tüp bebekte kromozomlara bakıyolar labrotuarda söylese ölcek mie o zaten allahın emri
canım ailede şeker olduğu için daha tüp bebeğe başlamadan önce doktorum 1. ay istedi. iyiki istemiş. sizler 6. ayda yaptırcaksınız.sana yapıldı mı yani? o daha gec zamanlarda yapılmıyor muydu?
aç bi coca cola coco cola iç :))gecen aksamda vardı koca bı bardaga seker doldurmus bunun hepsını bıkerede ıcıolar sız bunu yıyenılır mısınız dedı. nette okudum brı bayılmıs agır gelıp. korkuyoum aslında ama ya varsa yaptmk lazm coca coladada okdr seker varmıs artık ıcecegız :)
canım senin kızmıydı?Kızlar ben de yemeklerden tiksiniyordum kokulardan yoğurt bile kokuyordu burnuma bugün taze nane koydum masaya onu koklarım attım ağzıma lokmaları bayağı iyi geldi bulantım da azaldı , normalde bulantım yoktu 1 haftadır cok kötüyüm sürekli bulantım vsr yumurta kokar et kokar süt kokar kendimden tiksindim aç geziyorum ya
aa nıe oyle oldukı acaba.. nane ıyı gelır ıı yapmssın yemekle nanelı skerlerdende ye ıyı gelir belkiKızlar ben de yemeklerden tiksiniyordum kokulardan yoğurt bile kokuyordu burnuma bugün taze nane koydum masaya onu koklarım attım ağzıma lokmaları bayağı iyi geldi bulantım da azaldı , normalde bulantım yoktu 1 haftadır cok kötüyüm sürekli bulantım vsr yumurta kokar et kokar süt kokar kendimden tiksindim aç geziyorum ya
çıkmadıysa çıkmaz 2. sindede. bana yaşlıyım diyede yaptırmış olabilirben yaptırmıcam. ilk gebeliğimde yaptırmıştım.
anladım. tüp bebekti senınkı dimi :=)canım ailede şeker olduğu için daha tüp bebeğe başlamadan önce doktorum 1. ay istedi. iyiki istemiş. sizler 6. ayda yaptırcaksınız.
benim diyetisyen günde bir kutu zeroya izin verdi çok şükür onu içip kafayı buluyom valla. oda olmasa ne içcezohhh mıssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?