2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende yemek istiorm ama tdi cok kotu gelio nasi yiosunuz yaa

bana bir kayınvalidem yaptı. zaten daha erken belli değil. o zamanda belli değildi. birden dokundu. napıyor dedim.
sanırım kendim hiç yapmadığım ve yapamayacağım için bana çok garip geliyor bu durum.
bende karnimi koruyorum kalabalik bi ortamdan gecerken insanlar onund ebakmadn yurudugu icin carpmasn die kolluorm ama elleyen olmadi annem disinda annemde olsa tuhafma gitmişti

Evet konustum..zaten testin belirleyici olmadığını bunu için amniyosentez yapılması gerektiğini söyledi ama elimde degil çok kötü oldum
canim benim uzme kendini bak hicbirimiz 3lu yaptrmadik allah a emanet buyuo bebislerimiz amniyosentez zor is diolar. eminmisin yaptirmaya. eger her turlu kabulum diosan yaptirma. zaten ayrintili yapilacak kendini strese sokma ne gelirse allah tan uzme kendinide bebisinide bence bisi yok olsa ikilidede sınır dan fazla cikardim 3lunicin belirleyici demiolar

bende karnimi koruyorum kalabalik bi ortamdan gecerken insanlar onund ebakmadn yurudugu icin carpmasn die kolluorm ama elleyen olmadi annem disinda annemde olsa tuhafma gitmişti

de mi o var birde. kollamak lazım, o bakar körlerden kendimizi.
demek tuhaf hisseden bir ben değilmişim. iyi bari.

Allah yardimcin olsun canim.insallah guzel haberler alacaksin.senin icin dua edecem

Elimde degil tatlım :/ ne yapacağım karar vermedim henüz. .eşimi geliyo şimdi işten onla oturup bi karara variriz sanirim

Bende hiçkimse ellesin istemiyorum ama denmiyo tabi daha elleyen yok ama eminim biraz daha büyüyünce herkes ellemeye çalışacak

Amniyosentez yaptıra
Evet konustum..zaten testin belirleyici olmadığını bunu için amniyosentez yapılması gerektiğini söyledi ama elimde degil çok kötü oldum

Senin yaş kaçtı canım, amniyosentez genellikle ileri yaştaki gebeliklerde isteniyor diye biliyorum.. yanii onun sonucu bile %100 net çıkmıyormuş, Allah korusun bir problem var gibi görünüp sonra bebeklerin sapasağlam dünyaya geldiği de oluyormuş, o yüzden sen gönlünü ferah tut, bol bol dua et İnşallah Allah'ın izniyle sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir bebeğin..

29 canım

anemmmmmm bende bundan korkmuyosam neyim
İnşallah sana böyle bir şey olmaz canım insan hem digerine alusiyo hemde çok büyük bir şok yasiyo ama hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli olsunlar canlari sağ olsun hepsinin sevgisi bambaşka ilk bebeğim benim inşallah

doktorlar ısrarla bu tip testlerin kesin sonuçlar elde etmediğini söylüyor..Çevremizden de sık sık duyuyoruz doktorlar, anne baba adaylarının kafalarını bu tip testlerin sonuçlarıyla karıştırıyorlar ama çok şükür görülüyor ki Allah'ın izniyle öyle denilen bebekler her anlamda sağlıklı bir şekilde dünyaya geliyor...

Genelde tuz ve zeytinyağlı yeniyor hic denemedim ama.
Ben bal döküyorum üzerine, biraz da ceviz. Zorla yiyorum işte bebek için
bende gecen gun dusundum zorlada olsa yemem lazim die bi alayimda deneyim bakalim. bi ara zeytin yagin icine atmistm ole ii oluodu tadı geciodu zEytnyagina

benimde ilk bebek ne olsa kabulumde smdi erkek die alistrmisken.. gerci saglikli olsnda ne yapalim. dun aklima geldi bugun forumda sen yazdin.az once bi arkdsm msj atms elif kuzenim seninle ayni gun hamile erkek dendi kiz cikti. sennki kesin erkek gordun dimi die. oda ole diyince suphelendim. genelde aklima gelen basima gelir hayirlisi Allah tan tabi. saglikli olsnlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…