- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #21.581
bende yemek istiorm ama tdi cok kotu gelio nasi yiosunuz yaaEvet aynen bende oyle aldim, hatta bir gun beklettim daha da koyulasti. Evet ya dedigin tarifi cok okudum ama ben bal ve ceviz ile tuketiyorum, bir daha ki sefere bir de oyle deneyim çünkü yarım saatte anca yiyebiliyorum tadi yüzünden :/
bende karnimi koruyorum kalabalik bi ortamdan gecerken insanlar onund ebakmadn yurudugu icin carpmasn die kolluorm ama elleyen olmadi annem disinda annemde olsa tuhafma gitmiştibana bir kayınvalidem yaptı. zaten daha erken belli değil. o zamanda belli değildi. birden dokundu. napıyor dedim.
sanırım kendim hiç yapmadığım ve yapamayacağım için bana çok garip geliyor bu durum.
canim benim uzme kendini bak hicbirimiz 3lu yaptrmadik allah a emanet buyuo bebislerimiz amniyosentez zor is diolar. eminmisin yaptirmaya. eger her turlu kabulum diosan yaptirma. zaten ayrintili yapilacak kendini strese sokma ne gelirse allah tan uzme kendinide bebisinide bence bisi yok olsa ikilidede sınır dan fazla cikardim 3lunicin belirleyici demiolarEvet konustum..zaten testin belirleyici olmadığını bunu için amniyosentez yapılması gerektiğini söyledi ama elimde degil çok kötü oldum
bende karnimi koruyorum kalabalik bi ortamdan gecerken insanlar onund ebakmadn yurudugu icin carpmasn die kolluorm ama elleyen olmadi annem disinda annemde olsa tuhafma gitmişti
Allah yardimcin olsun canim.insallah guzel haberler alacaksin.senin icin dua edecemSonucu aldığım andan beri Ağlıyorum :/ hiç beklemiyordum böyle bişeyi çünkü 2li test sonuclarim güzel çıkmıştı bi sıkıntı yoktu. Yarın amniyosentez yaptiricam eşimi de çağırıyorlar belli riskler varmış onayını almak için. .alt üst durumdayım nolur dua edin
Elimde degil tatlım :/ ne yapacağım karar vermedim henüz. .eşimi geliyo şimdi işten onla oturup bi karara variriz sanirimcanim benim uzme kendini bak hicbirimiz 3lu yaptrmadik allah a emanet buyuo bebislerimiz amniyosentez zor is diolar. eminmisin yaptirmaya. eger her turlu kabulum diosan yaptirma. zaten ayrintili yapilacak kendini strese sokma ne gelirse allah tan uzme kendinide bebisinide bence bisi yok olsa ikilidede sınır dan fazla cikardim 3lunicin belirleyici demiolar
Bende hiçkimse ellesin istemiyorum ama denmiyo tabi daha elleyen yok ama eminim biraz daha büyüyünce herkes ellemeye çalışacakmerhabalar..
aklıma geldi dün.. bir ay önce falan kayınvalidem karnıma dokunmuştu. belli olmaya başlamış mı falan diye. ki o zaman daha üç aylık bile değildi. ne biliyim tuhaf hissetmiştim. başkasının karnıma dokunması falan.
hani reklamda da var ya, kadının hamile karnını gelengeçen elliyor falan.
eşlerimiz için demiyorum.. bana kalsa eli hep karnımda olsun onun. o da hissetsin bebeğimizi.
başkaları ( e tbi yoldan geçenleri hiç kastetmiyorum ), karnınıza dokunsa falan, hani büyüyünce, ister miydiniz..
ben düşünüyorum, ne bilim garip geliyor şu an.
Sonucu aldığım andan beri Ağlıyorum :/ hiç beklemiyordum böyle bişeyi çünkü 2li test sonuclarim güzel çıkmıştı bi sıkıntı yoktu. Yarın amniyosentez yaptiricam eşimi de çağırıyorlar belli riskler varmış onayını almak için. .alt üst durumdayım nolur dua edin
Evet konustum..zaten testin belirleyici olmadığını bunu için amniyosentez yapılması gerektiğini söyledi ama elimde degil çok kötü oldum
29 canımAmniyosentez yaptıra
Senin yaş kaçtı canım, amniyosentez genellikle ileri yaştaki gebeliklerde isteniyor diye biliyorum.. yanii onun sonucu bile %100 net çıkmıyormuş, Allah korusun bir problem var gibi görünüp sonra bebeklerin sapasağlam dünyaya geldiği de oluyormuş, o yüzden sen gönlünü ferah tut, bol bol dua et İnşallah Allah'ın izniyle sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir bebeğin..
Genelde tuz ve zeytinyağlı yeniyor hic denemedim ama.bende yemek istiorm ama tdi cok kotu gelio nasi yiosunuz yaa
Bende hiçkimse ellesin istemiyorum ama denmiyo tabi daha elleyen yok ama eminim biraz daha büyüyünce herkes ellemeye çalışacak
İnşallah sana böyle bir şey olmaz canım insan hem digerine alusiyo hemde çok büyük bir şok yasiyoanemmmmmm bende bundan korkmuyosam neyim
doktorlar ısrarla bu tip testlerin kesin sonuçlar elde etmediğini söylüyor..Çevremizden de sık sık duyuyoruz doktorlar, anne baba adaylarının kafalarını bu tip testlerin sonuçlarıyla karıştırıyorlar ama çok şükür görülüyor ki Allah'ın izniyle öyle denilen bebekler her anlamda sağlıklı bir şekilde dünyaya geliyor...29 canım
Insallah degismez canım 16haftalikken dem i sti suan ben bile gördüm anlaşılıyor bayağı bayagi pipisi var benimkisinin:)))ay banada erkek dedi değişirmiki kıyafette aldım
bende gecen gun dusundum zorlada olsa yemem lazim die bi alayimda deneyim bakalim. bi ara zeytin yagin icine atmistm ole ii oluodu tadı geciodu zEytnyaginaGenelde tuz ve zeytinyağlı yeniyor hic denemedim ama.
Ben bal döküyorum üzerine, biraz da ceviz. Zorla yiyorum işte bebek için
kesinlikle ... sinir oluyorum dan dun yuruolar.de mi o var birde. kollamak lazım, o bakar körlerden kendimizi.
demek tuhaf hisseden bir ben değilmişim. iyi bari.
allah yardimci n olsn canim dualarm seninleElimde degil tatlım :/ ne yapacağım karar vermedim henüz. .eşimi geliyo şimdi işten onla oturup bi karara variriz sanirim
benimde ilk bebek ne olsa kabulumde smdi erkek die alistrmisken.. gerci saglikli olsnda ne yapalim. dun aklima geldi bugun forumda sen yazdin.az once bi arkdsm msj atms elif kuzenim seninle ayni gun hamile erkek dendi kiz cikti. sennki kesin erkek gordun dimi die. oda ole diyince suphelendim. genelde aklima gelen basima gelir hayirlisi Allah tan tabi. saglikli olsnlarda.İnşallah sana böyle bir şey olmaz canım insan hem digerine alusiyo hemde çok büyük bir şok yasiyoama hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli olsunlar canlari sağ olsun hepsinin sevgisi bambaşka ilk bebeğim benim inşallah
kesinlikle ... sinir oluyorum dan dun yuruolar.
Teşekkür ederim canım cumartesi günü gittik 19. haftamdayım İnşAllah değişmez:)Gunaydin :) hayirli olsun bebisiniz. Kacinci haftada gittiginizde kiz demislerdi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?