- 25 Ağustos 2011
- 1.411
- 91
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #21.561
Kızlar az önce 3lu test sonucumu aldım. .down sendromu 1:127 riskli çıktı. .sinirlerim alt üst durumda yarın amniyosentez yaptiricam sanirim
3lu test net sonuc vermiyo diyolardi.2 li testin sonucu nasildi.iyi arastir oyle yaptir canim.gecmis olsun.yuregini ferah tut.bol bol dua etKızlar az önce 3lu test sonucumu aldım. .down sendromu 1:127 riskli çıktı. .sinirlerim alt üst durumda yarın amniyosentez yaptiricam sanirim
merhabalar..
aklıma geldi dün.. bir ay önce falan kayınvalidem karnıma dokunmuştu. belli olmaya başlamış mı falan diye. ki o zaman daha üç aylık bile değildi. ne biliyim tuhaf hissetmiştim. başkasının karnıma dokunması falan.
hani reklamda da var ya, kadının hamile karnını gelengeçen elliyor falan.
eşlerimiz için demiyorum.. bana kalsa eli hep karnımda olsun onun. o da hissetsin bebeğimizi.
başkaları ( e tbi yoldan geçenleri hiç kastetmiyorum ), karnınıza dokunsa falan, hani büyüyünce, ister miydiniz..
ben düşünüyorum, ne bilim garip geliyor şu an.
Hemen canını sıkıp üzme kendini ve bebeğini. İkiliyi yaptırmış mıydın? Yaptırsıysan onun sonucu nasıldı. Bu şekilde olup sağlıkla bebeğini doğuran birçok insan varrr hatta benim çok yakın bi arkadaşım amniyosentez yaptırdı ve çocuğu gayet sağlıkkı. içini ferah tutmaya çalışKızlar az önce 3lu test sonucumu aldım. .down sendromu 1:127 riskli çıktı. .sinirlerim alt üst durumda yarın amniyosentez yaptiricam sanirim
2li test sonucumda hicbise yoktu hersey yolundaydiDur sakin ol. İkili testin sonucu ne çıkmıştı?
Canım hamilelikte bu olay var ne yazık ki yaa, özellikle son aylarda gelen-geçen karnına dokunmak istiyoo, bana da şimdiden başladılar, çok sinir oluyorum ama bir şey söyleyip insanları kırmak da istemiyorum.. t-shirt giymek lazım karnıma dokunma diye galibaa
3lu test net sonuc vermiyo diyolardi.2 li testin sonucu nasildi.iyi arastir oyle yaptir canim.gecmis olsun.yuregini ferah tut.bol bol dua et
Sonucu aldığım andan beri Ağlıyorum :/ hiç beklemiyordum böyle bişeyi çünkü 2li test sonuclarim güzel çıkmıştı bi sıkıntı yoktu. Yarın amniyosentez yaptiricam eşimi de çağırıyorlar belli riskler varmış onayını almak için. .alt üst durumdayım nolur dua edinHemen canını sıkıp üzme kendini ve bebeğini. İkiliyi yaptırmış mıydın? Yaptırsıysan onun sonucu nasıldı. Bu şekilde olup sağlıkla bebeğini doğuran birçok insan varrr hatta benim çok yakın bi arkadaşım amniyosentez yaptırdı ve çocuğu gayet sağlıkkı. içini ferah tutmaya çalış
2li test sonucumda hicbise yoktu hersey yolundaydi
Eğer sarımsak seviyorsan biraz da sarımsakkk offffff diyorum canım çekti alauım da yiyeyimEvet aynen bende oyle aldim, hatta bir gun beklettim daha da koyulasti. Evet ya dedigin tarifi cok okudum ama ben bal ve ceviz ile tuketiyorum, bir daha ki sefere bir de oyle deneyim çünkü yarım saatte anca yiyebiliyorum tadi yüzünden :/
2li test sonucumda hicbise yoktu hersey yolundaydi
Evet konustum..zaten testin belirleyici olmadığını bunu için amniyosentez yapılması gerektiğini söyledi ama elimde degil çok kötü oldumCanım hemen kötü düşünme, 2'li testin iyi çıktıysa korkulacak bir şey yoktur muhtemelen, doktorunla konuştun mu?
Elimde degil :/ insan dusunemeden edemiyorum offffffff öyle daraldim ki :/ben ikiliyi yaptırmadım. doktorumuzda hiçbirşey demedi. kendisi sadece ense kalınlığına baktı o kadar.
üzülmeyin. nette de yazıyor zaten, kesin bir sonuç vermiyorlar ki...
benim doktor yılların doktoru ve prof. demek ki mesele ense kalınlığı ki, bşaka teste gerek duymadı.
rabbim gönlünüze ferahlık versin.
Sonucu aldığım andan beri Ağlıyorum :/ hiç beklemiyordum böyle bişeyi çünkü 2li test sonuclarim güzel çıkmıştı bi sıkıntı yoktu. Yarın amniyosentez yaptiricam eşimi de çağırıyorlar belli riskler varmış onayını almak için. .alt üst durumdayım nolur dua edin
Ultrasonda ilerde gidiyoruz gelişim olarak..son adet tarihime göre 16+1de usg ye göre 17+4 te yaptırdım testiAğlama mantıklı düşünmen lazım, testi ne zaman verdin kaçıncı haftandaydın, üçlü de bebeğin gelişiminden kaynaklı testin sonucunun hatalı olması çok olası bir durummuş, eğer son adet tarihine göre ilerlemiyrsa çogunlukla hatalı çıkıyormuş üçlü test
Detaylı ultrasona da girdin mi? Bir de testi nerede yaptırdın, doktoruna güveniyor musun?Ultrasonda ilerde gidiyoruz gelişim olarak..son adet tarihime göre 16+1de usg ye göre 17+4 te yaptırdım testi
geçti canım cok sukur yuruyorum canim da iste yine dondolas oturuosungaz olmasın? gerilme agrısı da olabilir, dinlen sen de arada yürümeyi ihmal etme elcio
ikili senin sikintilimi cikmisti. canini sikma 3 lu 2 li kadr belirleyici olmuomus bizimkiler de risk cikmio ama testlerin 100 100 guvenilirligi y ok canim insallah bisi cikmcak icini ferak tutKızlar az önce 3lu test sonucumu aldım. .down sendromu 1:127 riskli çıktı. .sinirlerim alt üst durumda yarın amniyosentez yaptiricam sanirim
Acaba başka bi kurumda tekrardan mı yaptırsan?Ultrasonda ilerde gidiyoruz gelişim olarak..son adet tarihime göre 16+1de usg ye göre 17+4 te yaptırdım testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?