- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.080
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #21.621
hareketli olunca ne oluyor?21 haftalikken yapıyorum ben bebek hareketleri tam hissedilince.ben tam aşılıyım bu gebelikte yapmicam zaten
bacaklarını açmıs mıydı pekı?Günaydın herkese:) kiz denilen bebisimm bu ay erkek olduğunu öğrendim:))
canım Allah yardımcın olsun bence sıkıntı yapma, bak herkes aynı şeyi söylüyor, benim şimdiki gebeliğimde 2li test sonuçları iyi geldiği için doktorum 3lüye gerek bile yok dedi..Yarın 3lu testi tekrar yaptiricam..ve ayrıntılı ultrasona giricem. Yavrum o benim Kıyamam ki ona
Kızlar cinsiyetimiz belli oldu %100 kız
bende metrodan indigmde bi curcuna oluo ozaman duruyorum milletn gtmesini bekliorum yoksa cantalari biyerime patlatcaklarmis gbi gelio. arkasini pat die donuolar carpisioz elim tetikte oluo refkles hemen itiorum onlari
İyi sonuçlar alırsın inş canım. Hiç takma kafana bir çoğumuz 3 lüyü yaptırmadık bile. Hayatında 2 3 kez yaşayacağın hamilelik heycanını mutluluğunu kaybetme. Bebişini hisset onunla konuş bak nasıl stres olmuştur annesiYarın 3lu testi tekrar yaptiricam..ve ayrıntılı ultrasona giricem. Yavrum o benim Kıyamam ki ona
Inşallah sağlıklı doğacak yavrum..gelirse de rabbimden gelicekcanım Allah yardımcın olsun bence sıkıntı yapma, bak herkes aynı şeyi söylüyor, benim şimdiki gebeliğimde 2li test sonuçları iyi geldiği için doktorum 3lüye gerek bile yok dedi..
2 gundur durgundu ama sabahtan beri ben burdayım annecik diyo sürekli :)İyi sonuçlar alırsın inş canım. Hiç takma kafana bir çoğumuz 3 lüyü yaptırmadık bile. Hayatında 2 3 kez yaşayacağın hamilelik heycanını mutluluğunu kaybetme. Bebişini hisset onunla konuş bak nasıl stres olmuştur annesi
Sana en güzel desteği bebiş veriyo bak korkma diyo resmen . hiç bir doğruluk payı olmayan test için minnak yavruyu strese sokmaya değer mi canım benim2 gundur durgundu ama sabahtan beri ben burdayım annecik diyo sürekli :)
canımHepinize çok çok çok teşekkür ederim..esim geldi işten hemen oturduk konuştuk sonuç ne olursa olsun esim bebekten sıvı alinmasina karşı. .alınıp sonuç kötü ciksa sonuç değişmeyecek nasılsa diyo..nolur melegime dua edin..yarın yaptirabilirsem 3 lü test ve ayrıntılı ultrason yaptiricam
ayrıntılı inşallah güzel çıkacak bizi de habersiz bırakmaYarın 3lu testi tekrar yaptiricam..ve ayrıntılı ultrasona giricem. Yavrum o benim Kıyamam ki ona
Çok haklısın canım..zaten Babamız okadar metanetliydi ki,çok mutlu etti bu beni..herseye rağmen o bizim kızımız dedi kaale bile alma yırt at sonuçları dedi..benim üzülmemi hiç istemiyo zaten..onun desteğiyle kendime geldim bayagi..ve nerde okusam böyle riskli çıkıpta sapasağlam yavrulari doğmuş hep. Herkes karşı sıvı alınmasına. Biraz daha iyiyim suan daha sakinimSana en güzel desteği bebiş veriyo bak korkma diyo resmen . hiç bir doğruluk payı olmayan test için minnak yavruyu strese sokmaya değer mi canım benim
Evet aynı testler..3000tl civarı maliyeti ama sanırım onu da yaptirmicam kuzumcanımcupcakeask ın bahsettiği yöntemi ben de duymuştum, maddi olaak sıkıntı olmayacaksa bu yöntemi deneyin bence, benim bir duydugum yöntemde kan alınıyor almanyaya gönderiyorlarmış orda çıkıyormuş yüzde oranı belki aynısıdır bilmiyorum ama doktora sorun amniyosentezden daha iyi
canını sıkma inşaAllah kötü birsey cıkmaz. Allah yardımcın olsun.Kızlar az önce 3lu test sonucumu aldım. .down sendromu 1:127 riskli çıktı. .sinirlerim alt üst durumda yarın amniyosentez yaptiricam sanirim
hadiya ay bende verdim kan strese girdim şimdi ikili testin nasıldıKızlar az önce 3lu test sonucumu aldım. .down sendromu 1:127 riskli çıktı. .sinirlerim alt üst durumda yarın amniyosentez yaptiricam sanirim
geçnsin daha ben 3529 canım
2 li nasıldı iyi miydi?Kızlar az önce 3lu test sonucumu aldım. .down sendromu 1:127 riskli çıktı. .sinirlerim alt üst durumda yarın amniyosentez yaptiricam sanirim
2 li iyi cıktıysa 3 ve 4 lü hormonlardan dolayı farklı cıkabılırmıs, o yuzden ben yaptırmadım.2li test sonucumda hicbise yoktu hersey yolundaydi
allah yardımcın olsun canımHepinize çok çok çok teşekkür ederim..esim geldi işten hemen oturduk konuştuk sonuç ne olursa olsun esim bebekten sıvı alinmasina karşı. .alınıp sonuç kötü ciksa sonuç değişmeyecek nasılsa diyo..nolur melegime dua edin..yarın yaptirabilirsem 3 lü test ve ayrıntılı ultrason yaptiricam
ayyy ne kadra sevındım senın adına :=)Kızlar cinsiyetimiz belli oldu %100 kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?