2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Facebook'ta ssvd grubuna üye değilsen oraya katıl. İzmir'deki doktorları öğrenebilirsin oradan. Bir de Cincüce ile Orman'ın SSVD hikayesi yaz google'a arat. O da İzmir'de çok güzel bir ssvd gerçekleştirdi yakın zaman önce. Belki o doktor sana yakındır.

Canım üyeyim zaten.. Ve yaklaşık bir senedir araştırıyorum bu durumu.. SSVD yapan doktorların çoğu uçuk rakam istiyor ve bizim bütçemizde belli.. Biriyle görüştüm doğum için 6 bin TL ye yakın bir meblağ çıkardı.

kızlar eşimde talha olsun istyo ismi.onu kırmakta istemiyom 3 yıl çocuk olmadı adamcağız ameliyatt olduda sonra oldu.hevesi kursağında kalsın istemiyom. eşimin aileside modern isim istiyo talhayı beğenmediler.

Benim burun tıkanıklığım ve ona bağlı başlayan boğaz ağrım çok kötüydü, KBB'ye gittim bir sprey verdi, sonra onu doktoruma gösterdim durumum ileri olduğu için kullanmama izin verdi. Allahtan bir haftada düzeltti, yoksa KBB doktorum bir ay kullan demişti:KK43: çok içime sinmesede kullandım malesef öncesinde okyanus suyu spreyi, nane yağı gibi daha doğal çözümler denesemde damarlar genişlemiş et gibi olmuş tamamen tıkanmıştı burnum. Önce bunun gibi doğal şeyleri bir dene olmadı doktora gözük istersen, geçmiş olsun :KK43:
sag0ll cnm dün annem nanenli buğu hazırlamı, gece odama bırakmış onun buharı bayağı yardımcı odu sanırım bir de yatmadan vazelinledim burnumun içini güzelce, cam da açık uyudum, boğaz ağrım çok şükür yok:(

Canım üyeyim zaten.. Ve yaklaşık bir senedir araştırıyorum bu durumu.. SSVD yapan doktorların çoğu uçuk rakam istiyor ve bizim bütçemizde belli.. Biriyle görüştüm doğum için 6 bin TL ye yakın bir meblağ çıkardı.
Uuff.. O kısmını ben hiç düşünmemiştim... Sanki boncuk takıyorlar, Allah'ın bize bahşettiği bir özellikte sadece yanımızda destek olmalarını istiyoruz. Acil bir durumda da müdahale etmelerini istiyoruz.. Ama artık kadın doğurmuyor, doktorlar doğurtuyor gibi oldu. Eşim destek gibi ama sonradan korkacağını düşünüyorum çünkü, ilkimde her şey normal giderken doktor bebek iri bir şey olur dedi diye sancımın ortasında sezaryene karar verdik.

eren de güzel isimmiş

güzel isim tabiki de. ama isim konusunda bence eşler karar vermeli ve seçmeli.

kızlar eşimde talha olsun istyo ismi.onu kırmakta istemiyom 3 yıl çocuk olmadı adamcağız ameliyatt olduda sonra oldu.hevesi kursağında kalsın istemiyom. eşimin aileside modern isim istiyo talhayı beğenmediler.

aynı dert sizde de var desenize.
Talha ismi Lütfü den daha modern itiraf ediyorum. :D

Uuff.. O kısmını ben hiç düşünmemiştim... Sanki boncuk takıyorlar, Allah'ın bize bahşettiği bir özellikte sadece yanımızda destek olmalarını istiyoruz. Acil bir durumda da müdahale etmelerini istiyoruz.. Ama artık kadın doğurmuyor, doktorlar doğurtuyor gibi oldu. Eşim destek gibi ama sonradan korkacağını düşünüyorum çünkü, ilkimde her şey normal giderken doktor bebek iri bir şey olur dedi diye sancımın ortasında sezaryene karar verdik.

Benim eşim SSVD 'a ses etmiyordu ama doktor rüptürden girip iç kanamaya çekince adam korktu. Şimdi eşimde karşı ama ben inat ettim. Gerekirse evde sancımı çekip öyle gideceğim.

Benim eşim SSVD 'a ses etmiyordu ama doktor rüptürden girip iç kanamaya çekince adam korktu. Şimdi eşimde karşı ama ben inat ettim. Gerekirse evde sancımı çekip öyle gideceğim.
Ah bu doktorlar. Benim doktor o kadar kötülemedi. sadece başarı şansının yurt dışında daha fazla olduğunu, orada takiplerin daha iyi yapıldığını söyledi. Rüptür oluşursa rahim hemen kendini kasmaya başlayacağı için bebeğe bir şey olabileceğini söyledi. Bi de Türkiye'de doktorların yasalar karşısında korumasız olduğunu bu nedenle doktorların tam güvence istediğini falan.. Bana tam güvence verirseniz desteklerim dedi ama, ilkimde hiç bir sorun yokken hiç çabalamadan sadece açılma yavaş ilerliyor diye beni sezaryene ikna etti, bunda haydi haydi eder :)

Ah bu doktorlar. Benim doktor o kadar kötülemedi. sadece başarı şansının yurt dışında daha fazla olduğunu, orada takiplerin daha iyi yapıldığını söyledi. Rüptür oluşursa rahim hemen kendini kasmaya başlayacağı için bebeğe bir şey olabileceğini söyledi. Bi de Türkiye'de doktorların yasalar karşısında korumasız olduğunu bu nedenle doktorların tam güvence istediğini falan.. Bana tam güvence verirseniz desteklerim dedi ama, ilkimde hiç bir sorun yokken hiç çabalamadan sadece açılma yavaş ilerliyor diye beni sezaryene ikna etti, bunda haydi haydi eder :)

İyi de sadece doğumda değil gebeliğin her aşamasında rüptür riski var.. Neden gebelik boyunca sıkı takibe alınmıyor önceden sezeryan olanlar? Ne kadar saçmalık varsa sıralıyorlar.

aynen canım burda çok hissedildi yalovadayım, canım ben önce zeynep başarana gitmiştim uzmanlar hastanesinde, şimdi atakentte ahmet zareye gidiyorum, atakent emniyetle anlaşmalı diye muaynee ücreti düşük diye, aslında zeynep başaranı seviyordum ben iyi biri bana göre
Hmm bende nilgun hanima gidiyodum canim ordayken iyi bi doktordur atakentte oda

Kızlar yaa, bugün hafif kahverengi lekelenmem oldu yine , arada oluor en son 1 hafta önce 1 gün azıcık olmuştu bir damla.
Bugün doktoruma yazdım durumu , ilaç kullanmalımıyım gelmeli miyim diye, "yok birşey kullanma bir sonraki kontrolde bakarız " dedi .:KK43:
Ne dersinz ,kötü bişey yoktur di mi ,yani umarım ..İleriki haftalarda lekelenme falan diye araştırıyorum nette bulamadım da birşey :110:
Canım 2 gün önce bende de oldu çok minik pembe leke. Ama yine çok yormuştum kendimi. Bu 2. Oluyo ve ilkide gezme işini abarttığımda olmuştu. Doktorum plasenta henüz olması gerektiği yere yerleşmediği için ve uzantısı hala rahime yakın olduğu için çok hareket ettiğinde yorulduğunda çevresindeki kılcal damarlara baskı yapar ve az miktarda pembe kahve lekeler olur demişti. 26-28. Haftalar arası plasenta yukarı çıkımıyomuş.

Hmm bende nilgun hanima gidiyodum canim ordayken iyi bi doktordur atakentte oda

canım geçen hafta ahmet bey izinli diye nilgüne gitmiştim,baş dönmem çok vardı, dediğin gibi iyi bir doktor hatta ben ordayken doğuma gitti koşturarak, yoğun baya ama onunla ilgili soruşturmalar çokmuş diye duydum canım emin değilim

Back
X