2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende kesinlikle onaylamiyorum dedim hatta ama karar onun bile bile iciosa ne diyim koca kadina. kendi canina zarar.herkeste kanama ayni olurmu acaba yaa benim zaten kanim yok olanda gitmesin

Kızlar tetenoz asısı olan varmı saglık ocagında 20. haftadan sonra olunuyo dedıler
Ben bugun tetenoz aşısı olmaya gidicem, 20. Haftama girdim,memlekete gidiyoruz yarın sabah, doktor kayıtların burda olsun vurul da git dedi, zaten 2-3 gün kolun agriyormus, çanta takmaman o koluna bi de üzerine yatmaman gerekiyirmus, gitmem iyi olucak evdeki tüm işleri bitirdim, orda kullanmam kolunu,,,

Günaydın canım,içimi rahatlattın çok sağol.

Çok şükür yaa ,bu cevapları duyunca içim rahatlıo .. normal bişeyse sorun yok madem ,

ama dinlenmen lazım güzelim, hareket etme fazla, doktoruna da görün rapor verir belki, simdi nasıl oldun?
chibi_chibi Hayatım dünden beri yok şükür ki ,geçtiğimiz ay falan da 1gün olmştu, doktorum da normal karşılıo , hatta bazı gebeliklerde böyle ara ara sonuna kadar sürer diyor.
Tehlikeli birşey olmasın da tek derdim o; haftasonu dinlenirim artık inşallah

İstanbul çok mu sıcak şu saatte bile yoksa ben fenalık geçiriyor olabilir miyimmmm
Çok lükür Allah beterinden korusun,sıcaga hıc tahammulum yok ...Gece de böyleydi zatenn!

tamam cnm kesildiyse iyi, detaylıya girmişmiydin sen?

balık bende yiyemiyorum.yazın sadece bir kere yedim.o da yerinde olduğumuz için.. tatildeyken.. bizim burda şu an yeni tutulmuş balık olmaz ki.. yesen miden bulanır.dedğin gibi çiftlik balığı da sevmem, alabalıkta.. eylüle az kaldı.balık sezonu yaklaştı.üzülme.semiz otu ve ceviz balığın omegasını karşılıyormuş.onlardan yiyebilirsin canım.

Kızlar tetanos aşısı yaptıran yok mu ? Sağlık ocağında 20. Haftada el yapalım demişti ebe. Ama bazı doktorlar yaptırmayı n diyor.

Çevremdeki herkes yaptırmış. Sezaryen ve normal dogumda da sonuç olarak kesiyorlar vucüdü. Bebeğe ve bize bağışıklık kazandırmak için beş doz vurrulmak gerekmiş???

Sizin doktorunuz ne dedi? Bi tanesi yaptır diğeri yaptırma dedi benimkilerin .

Biraz muallakta kaldım . Komsunun gelini yaptırdı onun ateşi çıkmış, hemşire yaparken ateş ve ağru yapar demiş. İki günde kolum ağrıdı dedi. Ağırlaşmış gibi .

Fikirlerinizi bekliyorum.

Ben tavuk yiyemiyorum hiç yaa, 2 ayrı doktora gittim, ikisi de tavuk yasak dedii, çok sevmeme rağmen yiyemiyorum o yüzden

Ayy çok güzel bunlar, Soobe'den aldın dimii, ben de geçen gün görmüştüm bayıldım da eşimin korkusundan çok bişey alamıyorum henüz

Ben diğer 2 hameligimde yaptirmadim.hep tıp fakültesine gidiyordum ve hiç bi doktor yaptır dememisti bana.simdi de yaptırmayı düşünmüyorum.

Oyy nasıl da poz vermiş, Maşallah bebişinee, çok sevindim canım sen gönlünü ferah tut bak kızın bile sana ne güzel poz vermiş gülümsemiş resmen

günaydınlar öncelikle.
dediğiniz o etkiler kişiden kişiye değişiyor. aşı kiminde dediğiniz gibi etkiler yaparken kiminde hiç birşey olmuyormuş. misal bir arkadaş ilk hamileliğinde vurulmuş böyle olmuş. hamile bir arkadaşa demiş çok fena yapıyor falan. oda korkmuş ama birşey olmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…