2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

her gün mü? yemek yok mu?
yok kız şaka yapıyorum. ben bol bol nohut yiyorum demir çokmuş. etle pek aram olmadığı için mercimek kuru fasulye ve nohuta ağırlık verdim. süt 2 bardak, ceviz yiyorum. çorba salata. ekmek fazla tüketmiyorum. meyveyide az yiyorum. demirim biraz düşük olduğu için kuruyemiş önerdi diyetisyenim. her öğünümde yoğurt var. hamur işi ve tatlıyı kestim. içecek olarak bol su, soda ve ayranım mevcut. gün içinde bunları katıştırıp ortaya soframı kuruyorum işte

çok tatlılar güle güle büyüt :))

kızlar, neler yıyorsunuz
günlük listenız nedır?
Sabah ilk uyandıgımda kuru meyveli müsli (sütlü)
Kahvaltıda ekmek, peynir, bal, yumurta, salatalık domates
Ceviz, fındık, kurutulmus yaban mersini

Öğlen, herhangi bir yemek, yemek yapmak canım istemezse yumurtalı ekmek falan.

Aksam, herhangi bir yemek, tavuk, nohut, kuru fasulye, yesil mercimek her hafta tükettiklerimden.

Aralarda meyve (incir, muz, kavun gibi)
Ve 1.5 / 2 litre su, baska sıvı tüketmıyrum (geceleri yatmadan 1 bardak tarçınlı süt)

Havalar sogusun haftada en az 1 kere balık da olacak

Kizlar merhaba.dunden beri kasiklarim tutulmustu.sanirim vantilator carpti.sabah serum takildi.hala duzelmedim dogrulamiyorum bile acidan.detayli ultrasonada girdim bugun.kizlarim saglikliymis cok şukur.darisi basiniza.bide 4.5 cm lik miyom gorundu.oda kafama takildi biraz ama doktor onemli bisey degil dedi.

kızlar, neler yıyorsunuz
günlük listenız nedır?
Sabahları yumurta peynir büyük bardak süt ceviz domates salatalık avakado 1 dilim ekmek
Ara öğünde yoğurt ya da meyve
Günde bir kere et-sebze-bakkagil ya da balık öğeln ya da akşam yemeğinde. Tavuk tercih etmiyorum bakkal tavuğu yemiyorum. bulabilirsek köy tavuğu buluyoruz nadiren onu da tüketiyorum. Yanlarında salata yoğurt nasıl uygun olursa. Çorba ve 1 dilim ekmek
Öğle yemeğinden sonraki ara öğünde çiğ badem kuru üzüm yoğurt ya da meyve
Yatmadan önce büyük bir bardak süt

Cicileriniz çok çok güzelmiş güzel ginlerde giymek kısmet olur inşallahhh. Hayırlı uğurlu olsunn
Pozunu yesinlerrr. Sağlıklı sıhatli sürsün inşallahhhh

İnşallahhh tez zamanda tayinin de istediğin yere çıkartt eşinle kavuşursunuzz

geçmiş olsun sen o miyoma dikkat et ama

geçmiş olsun sen o miyoma dikkat et ama
Sagol canim.Ya evet internetten baktim zaten internet felaket tellalcisi gibi.kendi doktorum gormemisti bugune kadar.detayli ultrason yapan prof farketti.ama ikiside onemli bisey degil dedi.ay bisey eksik olmuyo basimdan.bugune sukur napalim.

Sagol canim.Ya evet internetten baktim zaten internet felaket tellalcisi gibi.kendi doktorum gormemisti bugune kadar.detayli ultrason yapan prof farketti.ama ikiside onemli bisey degil dedi.ay bisey eksik olmuyo basimdan.bugune sukur napalim.
her şey sağlıklı olur merak etme sen kalbini temiz tut :)

Kizlar niye ben bukadar sansizim ay aglamaktan olcem..dugune gittik havai fisek patlattilar koca dugunde geldi benim kulagima basima barutu kocaman tipasi carpti kulagim sisti ben cok korktum tabi agladim dugunde bebek oynamiyo suan doktora gitsem mi dugunde doktor vardi kusarsan git dedi

bebiş biraz daha büyüyünce gıtseydın ya canım
ben 23. hafta düşünüyorum

öyle olur zaten
ne kadar korumaya calısırsan kendını o kadar aksilikler seni bulur.
bişi olmamıstır bence bebişe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…