- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #22.521
teşekkür ederim canimmmsabırsızlıkla senden gelecek güzel haberleri bekliyoruz :)
yok kız şaka yapıyorum. ben bol bol nohut yiyorum demir çokmuş. etle pek aram olmadığı için mercimek kuru fasulye ve nohuta ağırlık verdim. süt 2 bardak, ceviz yiyorum. çorba salata. ekmek fazla tüketmiyorum. meyveyide az yiyorum. demirim biraz düşük olduğu için kuruyemiş önerdi diyetisyenim. her öğünümde yoğurt var. hamur işi ve tatlıyı kestim. içecek olarak bol su, soda ve ayranım mevcut. gün içinde bunları katıştırıp ortaya soframı kuruyorum işteher gün mü? yemek yok mu?
yarın bi gideyim doğru diyosun. senin cinsiyette hala bi gelişme yok mu?Sağlık ocağına git canım kalbini dinlettiriyorlar için rahatlasın.
Ben hic hissetmedim daha sol tarafım biraz daha şiş gibiBu arada bebeğinizi ne tarafta hissediyosunuz benim hep sağda. Solda hiç kıpırdama hissetmedim.
Kızlaaarrr slmmm :))
Biz doktordan geldik az önce , prensesimiz 290gr olmuş :) detaylı ultrason yaptı herşey yolunda çok şükür
Ama duruşu biraz rahatsız gibiydi ya doktorda ona takıldı biraz,3hafta snra tekrar gitcem ozmn sıvısı çoğalmış olcak dedi, belki oyüzden henüz rahat deildir ozmn bakcaz dedi,umarım kötü bişi yoktur..
Bide cici aldık biz bebişimize :) ilk cicileri :)
süper haber :))teyzelerim :)
biz bugün annecimle ayrıntılı ultrasonda gülüştük mutlu olduk..benim ufacık miniminnacık bile bişeyime rastlamadı doktor amca :) hem anneme ve cümle aleme pozumu da verdim..öperim ellerinizden :)
Saol canım benimm..bol su içiorum aslında ama ondan mı kaynaklanıo dersin duruşu?hadi gözün aydın olsun. bol su iç.
maşaAllah çok güzel bu ciciler. kız bebek başka ya :)
Teşekkür ederiiizzz :))çok tatlılar güle güle büyüt :))
Sabah ilk uyandıgımda kuru meyveli müsli (sütlü)kızlar, neler yıyorsunuz
günlük listenız nedır?
Sabahları yumurta peynir büyük bardak süt ceviz domates salatalık avakado 1 dilim ekmekkızlar, neler yıyorsunuz
günlük listenız nedır?
Cicileriniz çok çok güzelmiş güzel ginlerde giymek kısmet olur inşallahhh. Hayırlı uğurlu olsunnKızlaaarrr slmmm :))
Biz doktordan geldik az önce , prensesimiz 290gr olmuş :) detaylı ultrason yaptı herşey yolunda çok şükür
Ama duruşu biraz rahatsız gibiydi ya doktorda ona takıldı biraz,3hafta snra tekrar gitcem ozmn sıvısı çoğalmış olcak dedi, belki oyüzden henüz rahat deildir ozmn bakcaz dedi,umarım kötü bişi yoktur..
Bide cici aldık biz bebişimize :) ilk cicileri :)
Pozunu yesinlerrr. Sağlıklı sıhatli sürsün inşallahhhhteyzelerim :)
biz bugün annecimle ayrıntılı ultrasonda gülüştük mutlu olduk..benim ufacık miniminnacık bile bişeyime rastlamadı doktor amca :) hem anneme ve cümle aleme pozumu da verdim..öperim ellerinizden :)
İnşallahhh tez zamanda tayinin de istediğin yere çıkartt eşinle kavuşursunuzzçok sağol canımmm benim..beni ve meleğimi gereksiz yere üzdüler. ama inandık inanıyoruz kızım çok sağlıklı olacak inşallahbi de eş durumu tayinleri var bu sıralar eşimin de yanına gelebilirsem ne mutlu bana..şükürler olsun bugünlerimize
geçmiş olsun sen o miyoma dikkat et amaKizlar merhaba.dunden beri kasiklarim tutulmustu.sanirim vantilator carpti.sabah serum takildi.hala duzelmedim dogrulamiyorum bile acidan.detayli ultrasonada girdim bugun.kizlarim saglikliymis cok şukur.darisi basiniza.bide 4.5 cm lik miyom gorundu.oda kafama takildi biraz ama doktor onemli bisey degil dedi.
Sagol canim.Ya evet internetten baktim zaten internet felaket tellalcisi gibi.kendi doktorum gormemisti bugune kadar.detayli ultrason yapan prof farketti.ama ikiside onemli bisey degil dedi.ay bisey eksik olmuyo basimdan.bugune sukur napalim.geçmiş olsun sen o miyoma dikkat et ama
her şey sağlıklı olur merak etme sen kalbini temiz tut :)Sagol canim.Ya evet internetten baktim zaten internet felaket tellalcisi gibi.kendi doktorum gormemisti bugune kadar.detayli ultrason yapan prof farketti.ama ikiside onemli bisey degil dedi.ay bisey eksik olmuyo basimdan.bugune sukur napalim.
Sagol canim benim insallahher şey sağlıklı olur merak etme sen kalbini temiz tut :)
teyzelerim :)
artızzzz olucak galiba zilliAy koptumm ,seninki katolog cekimi gibi poz vermis:)
bebiş biraz daha büyüyünce gıtseydın ya canımteyzelerim :)
öyle olur zatenKizlar niye ben bukadar sansizim ay aglamaktan olcem..dugune gittik havai fisek patlattilar koca dugunde geldi benim kulagima basima barutu kocaman tipasi carpti kulagim sisti ben cok korktum tabi agladim dugunde bebek oynamiyo suan doktora gitsem mi dugunde doktor vardi kusarsan git dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?