2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

gardrobu boşalttık temızledık. eşim kendi tarafını hallettı
benım tarafım yatagın üstünde duruyor. hem de ne kıyafetler :KK70: yap yap bitmez ki yahuu
napcam bilmiyorum
gözümde dağ gıbı büyüdü
Ayyy cidden çok işin varmışşş :) hiç sevmemm bnde :)
Haftaya bi odamız var orayı kıyafet odası gibi kullanıoduk bisürü dolap var onların hepsi arka odaya taşıncak içindekilerle , nası gözümde büyüyo :))

böyle bir topik var canım herkes kıyafeti çekip koyuyor
link atabilirmisin canım
gardrobu boşalttık temızledık. eşim kendi tarafını hallettı
benım tarafım yatagın üstünde duruyor. hem de ne kıyafetler :KK70: yap yap bitmez ki yahuu
napcam bilmiyorum
gözümde dağ gıbı büyüdü
benimde yarin misafirim gelicek sicakta ugrasmayayim diye isten gelince basladim toz al sil supur allahtan kociste yardim ettide anca dus alip oturdum. belim koptu valla. kis gelsede cami kapiyi kapasak heryer toz oluo

link atabilirmisin canım

benimde yarin misafirim gelicek sicakta ugrasmayayim diye isten gelince basladim toz al sil supur allahtan kociste yardim ettide anca dus alip oturdum. belim koptu valla. kis gelsede cami kapiyi kapasak heryer toz oluo
misafir kabul etmıyorum :=)
biz gidiyoruz genelde.

Kızlar iyi akşamlar. Ben halsizliği yendiğimden beri köpek gibi Çalışmaya başladım. Iş almıyodum pek hamilelikten dolayı ama halim yerine gelince almaya başladım. Hergün dağlardayım yılanlarla beraber harita ölçümü yapıyorum. Çok para lazım çokkkk :KK53: bugün doktorda gittim çok şükür bebişimin kalp sesini duyunca rahatladım. Kuzum 271 gr olmuş. Çok mutluyum :KK76::KK76:

Kızlar iyi akşamlar. Ben halsizliği yendiğimden beri köpek gibi Çalışmaya başladım. Iş almıyodum pek hamilelikten dolayı ama halim yerine gelince almaya başladım. Hergün dağlardayım yılanlarla beraber harita ölçümü yapıyorum. Çok para lazım çokkkk :KK53: bugün doktorda gittim çok şükür bebişimin kalp sesini duyunca rahatladım. Kuzum 271 gr olmuş. Çok mutluyum :KK76::KK76:
Boyu kac canim ya bana benimkinin kilosu iyi geldi ama boyu 20cm mis kisa geldi ya

hadi gozun aydinnnnnnn cokta yorma kendini yine sen yilandan ciyandan uzak dur

Back
X