- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.082
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #22.761
iyi tatillerKızlar akşam tatile çıkıyorum hepinizi ve minnaklarınızı öpüyorumm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi tatillerKızlar akşam tatile çıkıyorum hepinizi ve minnaklarınızı öpüyorumm![]()
Ayyy cidden çok işin varmışşş :) hiç sevmemm bnde :)gardrobu boşalttık temızledık. eşim kendi tarafını hallettı
benım tarafım yatagın üstünde duruyor. hem de ne kıyafetleryap yap bitmez ki yahuu
napcam bilmiyorum
gözümde dağ gıbı büyüdü
valla sorma hem de ne iş :=)Ayyy cidden çok işin varmışşş :) hiç sevmemm bnde :)
Haftaya bi odamız var orayı kıyafet odası gibi kullanıoduk bisürü dolap var onların hepsi arka odaya taşıncak içindekilerle , nası gözümde büyüyo :))
evet, çoğunluk erkek :=)Ocak bebekleri hep erkek subat bebekleride hep kiz
Aminnn aminnn :))valla sorma hem de ne iş :=)
allah tembelliğimizi alsın inşallah![]()
o ne kiKızlaaarrr şu gong var yaaa onu çok seviodum ben yaaa hep canım istio çok zararlı mıdır? Yiyen var mı![]()
Sen niye bizim kizlari saymiyon kizarim bakOcak bebekleri hep erkek subat bebekleride hep kiz
Google eti gong yaz bak :))o ne ki
ben sevsem yerım, katkı maddelı oldugu için yemeyen cok olabilir.Google eti gong yaz bak :))
Eti form gbi ama pirinç patlaklı varya ondan :)
benimkide mom değeri yazmıyo ama 45 kaç mom oluyo acababenim 0.75 di canım ya
link atabilirmisin canımböyle bir topik var canım herkes kıyafeti çekip koyuyor
benimde yarin misafirim gelicek sicakta ugrasmayayim diye isten gelince basladim toz al sil supur allahtan kociste yardim ettide anca dus alip oturdum. belim koptu valla. kis gelsede cami kapiyi kapasak heryer toz oluogardrobu boşalttık temızledık. eşim kendi tarafını hallettı
benım tarafım yatagın üstünde duruyor. hem de ne kıyafetleryap yap bitmez ki yahuu
napcam bilmiyorum
gözümde dağ gıbı büyüdü
misafir kabul etmıyorum :=)link atabilirmisin canım
benimde yarin misafirim gelicek sicakta ugrasmayayim diye isten gelince basladim toz al sil supur allahtan kociste yardim ettide anca dus alip oturdum. belim koptu valla. kis gelsede cami kapiyi kapasak heryer toz oluo
masallah allah bagislasin canimEvet canım :)
Ayiptir solemesi bende surekli kumpir peynir ve eti sut dilimi yiyorum yani cok abartiom baska bise yiyemiyorum isin komik tarafi eskiden agzima surmedigim seyler :)Kızlaaarrr şu gong var yaaa onu çok seviodum ben yaaa hep canım istio çok zararlı mıdır? Yiyen var mı![]()
Boyu kac canim ya bana benimkinin kilosu iyi geldi ama boyu 20cm mis kisa geldi yaKızlar iyi akşamlar. Ben halsizliği yendiğimden beri köpek gibi Çalışmaya başladım. Iş almıyodum pek hamilelikten dolayı ama halim yerine gelince almaya başladım. Hergün dağlardayım yılanlarla beraber harita ölçümü yapıyorum. Çok para lazım çokkkkbugün doktorda gittim çok şükür bebişimin kalp sesini duyunca rahatladım. Kuzum 271 gr olmuş. Çok mutluyum
![]()
aslinda misafr dedigm gorumcem yapmasamda olurdu esim kizdi hatta gelen yabancimi ne kendini zorluon bi supirurduk die ama 15 gunde bir toz alip silmezsem onune gecemiom. aslinda rutin temizlik.misafir kabul etmıyorum :=)
biz gidiyoruz genelde.
hadi gozun aydinnnnnnn cokta yorma kendini yine sen yilandan ciyandan uzak durKızlar iyi akşamlar. Ben halsizliği yendiğimden beri köpek gibi Çalışmaya başladım. Iş almıyodum pek hamilelikten dolayı ama halim yerine gelince almaya başladım. Hergün dağlardayım yılanlarla beraber harita ölçümü yapıyorum. Çok para lazım çokkkkbugün doktorda gittim çok şükür bebişimin kalp sesini duyunca rahatladım. Kuzum 271 gr olmuş. Çok mutluyum
![]()