2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun. Bol sivive c vit nane limon ihlamur.
Kızlar trendyola falanda bakın orda'da indirimli ürünler var
Ya bnde mide reflüsümüymüş neymiş ondan mı oluo ne ? Uzandığımda ağzıma gelio ekşi tat 2güne bir falan oluo
Hafif dik yatin. Iki yastik kullanin. Cok yemek yemeyin:)
Alinacak malzemeler genelde mevsimlik zaten. Hastane cikislarinin hepsi penye ve uzun kollu olur.
Ya biz kışın ne giydircez :) zıbın kısa kollu alıp üstüne uzun kollu mu giydirilio yoksa Nasıl oluo?
Ayy tecrubeli anneler yardım edinnn :))
Uzuuunn uzuuun yazacam
Hamilelik haftasi benle ayni ya da fazla olan fark etmez,bu istahsizlik sorunu daha ne zamna kadar surer arkadaslar?! Hala yiyemiyorum kilo almiyorum verdigim gibiyim. 2.trimestirdyz sonucta bebegimizi beslemek lazim
Istahsizlik mis gibi bisey. Darisi bana. Keske kilo almasam.cocuk her türlü vitamini sizden alir dert etmeyin.
Liste yorumunu dimdi pcye gecip yapacam.

bende bi yandan erken diyorum bi yandan senin gibi düşünüyorum ne alacağımıda bilmiyorum ki gerçiven çok ne kullanılır acaba nasıl şeyler almamız lazım
Yaa aslinda erken gibi duruyor ama 7 aydan sonra zor olur.bebek iyice agirlik yapmaya baslar.simdi iyiyken tadina vara vara bakmak lazim.zaten okadar cok ihtiyac varki.ben simdilik citcitli badiler.tulumlar.pijamalar.eldiven.sapka.agiz mendili birerde pamuk battaniye aldim sarmalik.ama ekstra birsuru kivir zivie var.benn 7. Ayimda hersey hazir olsun istiyorum.ne olur ne olmaz Allah korusun ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…