2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bende anlamadim hicbisey.. telde cok ayrinti soramadim muayenesi vardi.vardir bir bildigi ama yaptiranlara da hicbisi olmamisl

Ay cnm cok sevindimmm.masallah.baska dr a mi gittin.detaylida hersey iyi ciktiysa uclu test yalan mi oluyor nasiloluyor

Anammm bu nee okuyamadım bile gözüm korktu
Bu liste çok abartı, ben de gördüm bunu yeni doğum yapan arkilere sordum, alma bu kadar sey ziyan olur dedi. 3 tane banyo havlusu falan gereksiz ben bir tane alacağım. Zaten hern bebişimin çamaşırları yıkanacak,makina çalışacak. Bol bol çıtçıtlı pamuklu badi ve ilk zamanlar için ayaklı alt almak kullanışlı oluyormuş,
.

Gunaydin kizlar...
Iki gun once sol gozum agirmaya basladi. Dun kalktigimda alt kapagin ici sismeye baslamisti. Dojtora gittim goz kurulugu kiprik dipler iltihabi olmus. Eve donerken gunes tepedeydi obdan mi bilmiyorum ama aksama gozum yumruk yemis gibi morardi. Suanda ayni ve sis. Allahim kabus gibi. Yarin doktor randevum var offf...
Doktor 2-3 gune gecer dedi ama o zaman morarmamisti. Moralim cok bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…