- 10 Mayıs 2007
- 375
- 79
- 98
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #22.981
ay korkacak ne var. yeter ki sağlıklı olsunlarYaaaaa ikiz ama benimki en gec 36 da alirlar diye dusunuyorum canim.yariyida gectim.simdiden korkuyom.ruyalarima giriyo canimmm
Insallah canim butun minnoslar saglikla gelsinler.ay emliyat olaylari hep korkutmustur beni ondan canim.ay korkacak ne var. yeter ki sağlıklı olsunlar
Saymaz olurmuyum ocak annelerinin cogu erkek subat annelerin cogu kiz prensesler ayri 2 tanede bende varSen niye bizim kizlari saymiyon kizarim bak@@canim cin takvimi benim tutmadi ama mart ve nisan ayi hamile kalanlar geneli erkek ondan oldu sanirim bizden sonrada kizdi..
olur olur guzel hatunsun vesselamBilemicemm ben kara babişi kara zenci doğurmasam iyidir yani
Ellerine saglikk.ekran resimlerini aldim yarin detayli bakacam canimÇok Uğraştım. kırmızı yazılar benim ilk çocuğumdan deneyimlerim. Okumazsanız çok pis bozulurum :)Eki Görüntüle 1607168 Eki Görüntüle 1607169 Eki Görüntüle 1607170 Eki Görüntüle 1607171 Eki Görüntüle 1607172
Ellerine sağlık canım alışverişe başladığım zaman eminim işime yarayacakÇok Uğraştım. kırmızı yazılar benim ilk çocuğumdan deneyimlerim. Okumazsanız çok pis bozulurum :)Eki Görüntüle 1607168 Eki Görüntüle 1607169 Eki Görüntüle 1607170 Eki Görüntüle 1607171 Eki Görüntüle 1607172
Esin hakli kizAynen bende istiyorum.benim aklimdakileri sanada yazayim hira,dora,tanem,özüm,ada,peri ama hicbirini kocama begendiremiyorummmmm
Hepsinin fotosunu aldm bende:) ellerine sağlık canımmmÇok Uğraştım. kırmızı yazılar benim ilk çocuğumdan deneyimlerim. Okumazsanız çok pis bozulurum :)Eki Görüntüle 1607168 Eki Görüntüle 1607169 Eki Görüntüle 1607170 Eki Görüntüle 1607171 Eki Görüntüle 1607172
Ay cnm cok sevindimmm.masallah.baska dr a mi gittin.detaylida hersey iyi ciktiysa uclu test yalan mi oluyor nasiloluyorteyzelerim :)
biz bugün annecimle ayrıntılı ultrasonda gülüştük mutlu olduk..benim ufacık miniminnacık bile bişeyime rastlamadı doktor amca :) hem anneme ve cümle aleme pozumu da verdim..öperim ellerinizden :)
Tetanoz aşısı mı canım bahsettiğin?Bende anlamadim hicbisey.. telde cok ayrinti soramadim muayenesi vardi.vardir bir bildigi ama yaptiranlara da hicbisi olmamisl
Günaydınekledim canım
Neden ki acaba???sonrada çok yorulmazmıyız.ben birazcık gezsem hemen oturuyorumYa bna doktorum 28haftadan önce bişi almayın dio..
Ama snrada ağırlaşçaz kii
Bu liste çok abartı, ben de gördüm bunu yeni doğum yapan arkilere sordum, alma bu kadar sey ziyan olur dedi. 3 tane banyo havlusu falan gereksiz ben bir tane alacağım. Zaten hern bebişimin çamaşırları yıkanacak,makina çalışacak. Bol bol çıtçıtlı pamuklu badi ve ilk zamanlar için ayaklı alt almak kullanışlı oluyormuş,Anammm bu nee okuyamadım bile gözüm korktu
Kızlarrr oğluşum geliyorrrrr
Günaydınnn canımGünaydın herkese iyi pazarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?