2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada beşik kararımı verdim. şu cibinlikli ahşap olanlardan alıcam. odasına normal beşik alacam. kararsızlıktan sıkıldım artık alıyom geçiyom :)

Öyle valla, zaman hiç geçmiycek gibi geliyodu ama şaka maka yarısından bile çoğunu atlattık, Allah sağlıkla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah.. ama hareketlerini hissettikçe insan daha da bi sabırsızlanıyoo, bir an evvel gelsin istiyorum artık :KK68:
amin canım. bende haftaya hissederim herhalde artık şu an hissetmiyorum pek. doğuruncada inşallah içimde kalaydın demeyiz :KK53:

bu arada beşik kararımı verdim. şu cibinlikli ahşap olanlardan alıcam. odasına normal beşik alacam. kararsızlıktan sıkıldım artık alıyom geçiyom :)

canım bende öyle istiyordum da bana da cibinlikli olanı çok az kullanacaksın ne gerek ar dediler şimdilik odasına 1 ahşap yatak alıcam doğduğunda duruma göre bakarız artık

O beşikler çok güzel canım, fiyatları da uygun, ben de onlardan alıcaktım da arkadaşta kraft dondy varmış onu veriyim dedi onu alıcam galibaa, gerçi bir gidip bakıcam durumuna eğer hoşuma gitmezse almam.. :63: o beşiği sonra nereye koyucam diye düşünüyorum sadece :KK17:

canım bende öyle istiyordum da bana da cibinlikli olanı çok az kullanacaksın ne gerek ar dediler şimdilik odasına 1 ahşap yatak alıcam doğduğunda duruma göre bakarız artık
1 yaşına kadar kullanabiliyomuşuz. ama yanımızda yatcak mecbur odasında ki beşiğe yatıramayız ki? nerde yatcak benim çocuğummmmmm :)

O beşikler çok güzel canım, fiyatları da uygun, ben de onlardan alıcaktım da arkadaşta kraft dondy varmış onu veriyim dedi onu alıcam galibaa, gerçi bir gidip bakıcam durumuna eğer hoşuma gitmezse almam.. :63: o beşiği sonra nereye koyucam diye düşünüyorum sadece :KK17:
2. bebeğe saklıcaz kız :) ben büyük konuşmayın seneye bi tane daha atırrırım içeri diye plan yapıyorum. çocuklarım dondu kaldı labrotuvarda yaaaa :(

kraft dondy ne kız goole yazdımda yemek sandalyesi çıktı :KK53:

2. bebeğe saklıcaz kız :) ben büyük konuşmayın seneye bi tane daha atırrırım içeri diye plan yapıyorum. çocuklarım dondu kaldı labrotuvarda yaaaa :KK43:

Hee senin öyle bi düşüncen varsa al o zaman tabi canımm, ben en az 3-4 sene düşünmüyorum çünküüü.. sen dondurma çocuklarını laboratuvar köşelerinde :KK48:

kızlar önceden cibinlik ben de düşünüyordum ama yurt dışında bebek saglığını tehdir ettiği için cibinlikler toplatılıyormuş, hatta ikea yurtdışında cibinlikleri toplatmış, ben de vazgeçtim
http://www.milliyet.com.tr/yerlinin-gonlu-yok/ekonomi/detay/1935660/default.htm

Evet o canım, önündeki tablası çıkıyoo, tamamen yatıyoo ve sallanıyo otomatik, ayarları fln var yanii 3-4 ay yatabilir en azından.. çok rahat gelmedi benim gözüme ama, gidip bakıcam o yüzden :KK64:
ay sana bişi diyim mi hiç beğenmedim :63: bebğini buna mı layık görüyon :KK53:

Tabi canım 5 aylık oluyoruz zaten dolu dolu, 6. ayın içindeyiz ama 6'ya yeni girdik daha, yani bu 1 yaşını doldurur doldurmaz 2 yaşında demek gibi bişey olur :KK48:
mantıklı ;) 1 bitti dior anneler genelde
2. bebeğe saklıcaz kız :) ben büyük konuşmayın seneye bi tane daha atırrırım içeri diye plan yapıyorum. çocuklarım dondu kaldı labrotuvarda yaaaa :KK43:
şu kuzumu sağ salim kucağıma alayım da 1 buçuk yaşa doğru ben de 2 tane koydurmayı düşünüom cnm. Allahım hepsini sağ salim nasip etsin amin.

Yaa deme öylee :KK61: zaten ben de çok beğenmedim de eşim 3-4 ay için boşuna para vermeyelim hem boşuna yer de kaplamasın dedi diye alıyım dedimm o_O odasına normal yatak alıcam zatenn..
bi ara surrender paylaşmıştı kırmızı bi beşik o daha güzel bence. kız fikrimi söylüyorum ben sadece. :)

Back
X