2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlaar bugün bir elbise giydimm iyice daralmış ayaktayken neyse de oturunca iyice geriliyo karnımı sıkıştırıyoo, işe gelince farkettim, bebişe birşey olmaz dimii sanki sıkışıyo içerde yavrum, sabahtan beri tekmeleyip duruyoo o_O
sabah bende kemer takmıştım pantolonum düşüyo diye çıkarttım attım rahatladı. vuruyorsa içerden sıkışmıştır :KK70:

benimkide onu aldatıyom mu erkeklerle chat yapıyom mu diye ben yazışırken sizlerle bakıyo bende kovuyom yanımdan :KK70:
Seninkide mi :KK70:
Benimki de ben telefondan girdigimde çaktırmadan yanima geliyor bir saniye içinde telefonu elimden çekip ekrana bakıyo kime ne yazıyorum diye :KK70: mesaj gelse benden önce atlıyo telefona ya da işini gücünü bırakıp kim yazdı diye benden cevap bekliyor. :KK70: çok dolanıyom burda özellikle telefondan. Göze batıyorum herhalde. :KK48:

Her ne olursa olsun üzüldüm kıza... Rabbim yardımcısı olsun... her bebek kalbi delik doğabiliyormuş sonradan kapanıyormuş acaba öyle birşey mi ki?
Her zaman için sağlıklı, hayırlı evlat dilemek en güzeli kız erkek hiç farketmez...
İşte bazen büyüklere bazı şeyleri anlatamıyorsun yani anlamak istemiyorlar.. Kv ni tebrik ederim canım benim bu arada.. Sen yinede hayırlısı zaman ne gösterir bilemeyiz de boşver...
valla bende kalbim delik doğmuşum halada delik kapanır diyolar. öldüğümde de kalbim delik ölecem herhalde. ondan bişi olmaz diye biliyorum.

Benimki de ben telefondan girdigimde çaktırmadan yanima geliyor bir saniye içinde telefonu elimden çekip ekrana bakıyo kime ne yazıyorum diye :KK70: mesaj gelse benden önce atlıyo telefona ya da işini gücünü bırakıp kim yazdı diye benden cevap bekliyor. :KK70: çok dolanıyom burda özellikle telefondan. Göze batıyorum herhalde. :KK48:
ay baksınlar ya bu haldede aldatamayız ya hamile olmasak neyseee :KK53:

Ayyy bizde dün akşam baya kapıştık:))) Kızlarla konuşuyorum dedim, benimle ilgilenmiyorsun çok vakit geçiriyorsun orda falan demeye başladı, güler misin ağlar mısın :))))

ay baksınlar ya bu haldede aldatamayız ya hamile olmasak neyseee :KK53:
Yaniiii :KK70:
Ben önce üzülüyodum bana güvenmiyo mu aniden ekrana bakıyo diye. Ama galiba ben abartıyorum internet işini :KK48: ya burdayım ya beşik kıyafet bakınıyom :D
Ayyy bizde dün akşam baya kapıştık:))) Kızlarla konuşuyorum dedim, benimle ilgilenmiyorsun çok vakit geçiriyorsun orda falan demeye başladı, güler misin ağlar mısın :))))
Benim whatsapptan arkadaş guruplarım var sinir oluyo benimki. Kimseye yazmıyım o tv izlesin ben onu izleyim. :D

Az once sağlık ocağından aradılar, yarin sabah tetenoz aşısı yapacaklar. Aç karnına gel, kan tahlili yapacaz dedi de ne tahlili anlamadım?
Sizlere de yaptılar mı?
Vücuttaki kan oranına bakıyor yeterli mi diye vitaminler ne durumda yasni kanda çıkan birçok şeye bakıyorlar. Benden de istemişlerdi.

benımde annem normal dıye çok akıl verıyor. neymıs komsusunun gelınını 20 gün öncesınden sezeryana almıslar, bebegın kalbınde sorun cıkmıs.
yahu bundan sorun cıkar mı hiç? dedim.
ama kız çok büyük konusmus sanırım. erkek bebek cok ıstıyormus ve ''kız kesin'' dıyenlere bıle '' sakın öyle demeyın, erkek olacak'' tarzında buyuk konusmus hep
ve allahın her günü doktora gıtmıs. hatta doktoru kovmus bunu
'' bana gelme kıme gıdersen gıt'' demiş.
neyse işte annemde kızın bu hareketlerıne degıl de zsezeryana verıyor bebeğin kap durumunu.
o çok büyük konusmus, önce saglıklısını istememıs
dedim.
öffff basımda kaynanadan beter valla, kaynanama bile dogum şeklimi söyledıgım de bi gün olsun normal yap demedı. ama annem normal deyıp büyük konusturuyor benı.
annenden tam kaynana olur kızz :D
cinsiyet konusunda da Allahım herkesin gönlüne göre versin olana da elhamdulillah demek gerek.

Back
X