- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #2.401
Evet bendede sis.dr um dar giyme dedi.bol pantalonumda pek yok.bugun hamile pantalonlarndan aldm hani beli kumasli cok rahat tavsiye ederm.bide bol tulum giyiyorum.Ben sadece kakao Yağı kullandım karnıma da ama hiç çatlamadım şükür inşaallah bundadır olmaz kızlar birde benim karnım çok Şiş sanki sizde de oluyor mu pantolonların düğmesini açıyorum hep
Ben folio kullaniyorum 40 tl.iyot varmis arti olarak bikac vitamin..arasındakı fark ne ki?
Bende folidos kullanıyorum içinde takviye vitaminler var mor kutusu yalnız geçen hafta adet belirtilerin çok olunca kesin hamile Değilim bir hafta ara vereyim diye bırakmıştım ki hamile olduğumu öğrenince tekrar başladımValla yanlış etmişsin cnm keşke hemen baslasaydın...dusunki hamilelik dusunen herbayana daha hamile kalmadan baslattırıyo doktorneyse sağlık olsun artık yarın hemen başla bak doktorlar sigortanın karsıladıgı bi folik varmış genelde onu yazıyolar 3 tl fiyatı onu alma kaliteli al ben folic-1 kullanıyorum 22 tl başka kullanan varsa yazsın arkadaşlar
Cnm tamamen üretim yeriyle alakalı dedi eczacı tam guvenemiyoruz dedi....dusunki sormasam hangisi daha iyi hangisini kullanayım diye banada hiç soylemicek bide devamlı gittiğim yer olmasına rağmen temizliğinden birde teftişin tam olduğuna inanmıyorlararasındakı fark ne ki?
Benimde iyi bir alışverişe cıkmam lazım yaaaaEvet bendede sis.dr um dar giyme dedi.bol pantalonumda pek yok.bugun hamile pantalonlarndan aldm hani beli kumasli cok rahat tavsiye ederm.bide bol tulum giyiyorum.
Fiyatı ne cnmBende folidos kullanıyorum içinde takviye vitaminler var mor kutusu yalnız geçen hafta adet belirtilerin çok olunca kesin hamile Değilim bir hafta ara vereyim diye bırakmıştım ki hamile olduğumu öğrenince tekrar başladım
Benim ilk hamileliği sen 3 tane var onlardan çıkartırım inşaallah eğer yarın hamile Olduğum kesinleşirse kendimi çok kaptırmak istemiyorum o Yüzden havaya girmeyeyim dedim ama karnım acıyor pantolon giyince deEvet bendede sis.dr um dar giyme dedi.bol pantalonumda pek yok.bugun hamile pantalonlarndan aldm hani beli kumasli cok rahat tavsiye ederm.bide bol tulum giyiyorum.
15 tl olması lazımdıFiyatı ne cnm
Hadi yaaa yeni aldım bunu tuh keşke soraydım doktoraBen folio kullaniyorum 40 tl.iyot varmis arti olarak bikac vitamin..
Folige uc ay once baslanmasi gerekiyor.en onemli gunler ilk baslar acilen baslaman lazmyok başlamadım
doktor önersın ondan sonra baslayayım dedım
yanlıs mı ettım ? :=)
Canm belki sennki de iyidir bilmiyorum ki.burda kalite dr lar bunu veriyor genelde.Hadi yaaa yeni aldım bunu tuh keşke soraydım doktora
yapcak bişi yok artık :=) yarın doktora gıdıcem alırım yarınFolige uc ay once baslanmasi gerekiyor.en onemli gunler ilk baslar acilen baslaman lazm
Ben bugun ciktm yorulduk bebisimle hemen evimise geldik.ama eve gelince yine midemiz bulandi.gesmeyi seviyorz galiba:)Benimde iyi bir alışverişe cıkmam lazım yaaaa
Cnm benim kullandığım folic-1 zaten çok iyi yani çok senelerdir hep kullanılıyor ama zaman herşeyi yenilediği için yeni yeni daha iyiler çıkıyor benim ablam ve birlkaç arkadaş hep bunu kullandıCanm belki sennki de iyidir bilmiyorum ki.burda kalite dr lar bunu veriyor genelde.
Merhaba arkadaşlar bi sorum olacaktı. . 11 Nisan sat 7 mayis bat olacaktı olmadı çok şükür :) 3 mayısta idrar testiyle hamile olduğumu öğrendim..Bat günü kan testi yaptırdım sonuç 259.96 çıktı. .Önümüzdeki hafta cuma günü kadın doğuma gidicem ultrason için sizce keseyi görebilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?