2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Evet bendede sis.dr um dar giyme dedi.bol pantalonumda pek yok.bugun hamile pantalonlarndan aldm hani beli kumasli cok rahat tavsiye ederm.bide bol tulum giyiyorum.

Bende folidos kullanıyorum içinde takviye vitaminler var mor kutusu yalnız geçen hafta adet belirtilerin çok olunca kesin hamile Değilim bir hafta ara vereyim diye bırakmıştım ki hamile olduğumu öğrenince tekrar başladım

arasındakı fark ne ki?
Cnm tamamen üretim yeriyle alakalı dedi eczacı tam guvenemiyoruz dedi....dusunki sormasam hangisi daha iyi hangisini kullanayım diye banada hiç soylemicek bide devamlı gittiğim yer olmasına rağmen temizliğinden birde teftişin tam olduğuna inanmıyorlar

Fiyatı ne cnm

Evet bendede sis.dr um dar giyme dedi.bol pantalonumda pek yok.bugun hamile pantalonlarndan aldm hani beli kumasli cok rahat tavsiye ederm.bide bol tulum giyiyorum.
Benim ilk hamileliği sen 3 tane var onlardan çıkartırım inşaallah eğer yarın hamile Olduğum kesinleşirse kendimi çok kaptırmak istemiyorum o Yüzden havaya girmeyeyim dedim ama karnım acıyor pantolon giyince de

Neyse artık almayanlar burdan fikir edinip doktoruna sorsun ona göre kullansın

Canm belki sennki de iyidir bilmiyorum ki.burda kalite dr lar bunu veriyor genelde.
Cnm benim kullandığım folic-1 zaten çok iyi yani çok senelerdir hep kullanılıyor ama zaman herşeyi yenilediği için yeni yeni daha iyiler çıkıyor benim ablam ve birlkaç arkadaş hep bunu kullandı

görürsün bence canım benimde bat 6 nisandı, 8 mayısta gittim doktora keseyi gördü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…