- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #24.541
benım doktor basından berı 1 hafta önden gıttıgını söyledı. hatta 2 li testte de aynı sekılde yazıyor.Ben hep son adet tarihimi baz alıyorum canım öyle şeylerde çünkü ileri olma durumu herzaman aynı olmuyo benim bazen 1 hafta ileri bazen 4 gün ileri çıkıyodu. Doktoruna bi sor bakalım.
Öyleymiş canım hatta allah korusun kalple alakalı bi sıkıntı çıkarsa fetal ekomu öyle bişi var o haftalarda çekiliyomuş.evet, ben de bu yuzden sordum
en dogru zaman ne zamandır dıye. netten arastırdım orda da 22. hafta dıyor
Sana dr mu dedi 22. Hafta bakicam diyeyok ben baktırmadım daha 22. hafta baktırcam.
merak ettım kım ne zaman baktırdı dıye.
ben hangısını baz alıcam acaba, 1 hafta onden gıdıyor onu saysam mı kı?
evet, işte ben de o haftalar gıdeyım dıyorum.Öyleymiş canım hatta allah korusun kalple alakalı bi sıkıntı çıkarsa fetal ekomu öyle bişi var o haftalarda çekiliyomuş.
Ben bu 15. Haftada gndl kontrol için perinatoloğa gitmiştim şuan küçük ama genel olarak organların işleyişi düzgün gözüküyor ama 20. Hftada gel tekrardan organ taraması yapalım demişti hafta içi gideceğim sanırım bende.ayrıntılı usg ye gırenler kımler? 22. hafta kalbı için önemliymiş.
hımmm anladım canım benim dr. da o önden gitmeleri pek önemsemiyor hatta sormuştum ben haftamı söylerken hangisini baz alıcam diye son adet tarihini al dedi.benım doktor basından berı 1 hafta önden gıttıgını söyledı. hatta 2 li testte de aynı sekılde yazıyor.
yok benımkı yazdı elıme verdı kagıdı :=) netten arastırdım öyle yazıyorduSana dr mu dedi 22. Hafta bakicam diye
Kendin mi karar verdin.lpbana dr demisti bir ay sonra gel detayli yapicam diye.kalbine tekrar mi bakilmasi gerekiyor yani simdi benim
ayrıntılı baktıkları zaman bebiş ilerde gıdıyorsa ona göre dogum tarıhını verıyorlar yahımmm anladım canım benim dr. da o önden gitmeleri pek önemsemiyor hatta sormuştum ben haftamı söylerken hangisini baz alıcam diye son adet tarihini al dedi.
Bencede sor canım bana perinatolog özellikle dedi kalple ilgili durumuna 21-22. Haftalarda bakıcam şimdi gelirsen yine görmem gerekicek dedi.Sana dr mu dedi 22. Hafta bakicam diye
Kendin mi karar verdin.lpbana dr demisti bir ay sonra gel detayli yapicam diye.kalbine tekrar mi bakilmasi gerekiyor yani simdi benim
Ya kizlar bu kdr nette yazilanlara inanmayin.dr unuzdan memnunsaniz ona birakin.o en uygun zamanda yapacaktir bence.bilmiorum nette bole bisi okudum ona gore gideyim bana yanlis geldi.sen dr un dedgi vakitte git olmazsa tekrar gidersin ne olcak ki..evet, işte ben de o haftalar gıdeyım dıyorum.
çok erken gıdınce tekrar cagırıyorlarBen bu 15. Haftada gndl kontrol için perinatoloğa gitmiştim şuan küçük ama genel olarak organların işleyişi düzgün gözüküyor ama 20. Hftada gel tekrardan organ taraması yapalım demişti hafta içi gideceğim sanırım bende.
nettekı uzman doktor vıdeolarına baktım aslında canım. doktorum 20-24 arası yazdı kagıdı elıme verdı sadece :=)Ya kizlar bu kdr nette yazilanlara inanmayin.dr unuzdan memnunsaniz ona birakin.o en uygun zamanda yapacaktir bence.bilmiorum nette bole bisi okudum ona gore gideyim bana yanlis geldi.sen dr un dedgi vakitte git olmazsa tekrar gidersin ne olcak ki..
Bende öyle düşünmüştüm canım da mesela 15. Haftadan sonra her bi tarafı ayrı haftalarda gidiyo mesela baş çevresi bacak boyu karın çevresi hepsi farklıydı ve hepsinin altında kaç gün öndeyse ona göre tarih yazıyodu iyice kafam karışınca dr.da öyle söyleyince bende sat.a döndüm yineayrıntılı baktıkları zaman bebiş ilerde gıdıyorsa ona göre dogum tarıhını verıyorlar ya
ordan yola cıkarak düşündüm
Canim dr un cagrdigi tarih 22. Haftaya denk geliyor.bana tekrar kalbine bakicam demedi ama sorarim.zaten kendi her gittigimde bakiyor organlarina da..Bencede sor canım bana perinatolog özellikle dedi kalple ilgili durumuna 21-22. Haftalarda bakıcam şimdi gelirsen yine görmem gerekicek dedi.
ben daha bişey hissediyor muyum farkında değilim ama hissetsem anlardım heralde kendimi de dinlemek istemiyorum o zman takıyorum kafayaCanım zamanlarımız aynı sayılır ben 18. Haftanın içinde hissettim ama hala emin değilim bazen bebiş hareketi değilse boşuna mı seviniyorum acaba diye düşünüyorumBen bazen içerde seğirme gibi pıt pıt diye dokunan bişi hissediyorum. Gaz değil ondan eminim bebiştir heralde Bazen arka arkaya 7-8 defa pıtpıtlıyo
doktor bana hiç öyle seyler demedıBende öyle düşünmüştüm canım da mesela 15. Haftadan sonra her bi tarafı ayrı haftalarda gidiyo mesela baş çevresi bacak boyu karın çevresi hepsi farklıydı ve hepsinin altında kaç gün öndeyse ona göre tarih yazıyodu iyice kafam karışınca dr.da öyle söyleyince bende sat.a döndüm yine
daha vaktimiz var yani20. Haftadan once pek bisey hissedilmiyo canim.ben hala cok nadir hissediyorum gun icinde
O zaman farketmez..ne kdr oldu gideli..bana aralik vermiyor adam.ole aralik verince hep en basinda gidiorum cunku.tam tarih veriyor bundan once gelme bak diyor bidenettekı uzman doktor vıdeolarına baktım aslında canım. doktorum 20-24 arası yazdı kagıdı elıme verdı sadece :=)
Doktorun doğru olanı biliyodur canım benim 17. Haftada ufak bi sıkıntı gördüğü için bende perinatoloğa danıştım o da kalbi daha iyi incelemem için 22. Haftada gel dedi. Belki senin bişi görmeyince gerek duymadı yada yine 22. Haftanda bakıcak sana bişi demeden.Canim dr un cagrdigi tarih 22. Haftaya denk geliyor.bana tekrar kalbine bakicam demedi ama sorarim.zaten kendi her gittigimde bakiyor organlarina da..
benımkı şu zaman gel dedıgınde ben daha gec gıdıyorum normalde. ama uzun suredır şu zaman gel demedıO zaman farketmez..ne kdr oldu gideli..bana aralik vermiyor adam.ole aralik verince hep en basinda gidiorum cunku.tam tarih veriyor bundan once gelme bak diyor bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?