- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #24.521
canim ya cok üzüldüm boyle bisi duyunca kendim yasamis gbi yıkılıyor um. insallah bu yavrunu saglikla kucagina alirsin, aliriz. Rabbim acilarini göstermesin hicbirininSeni çok şyi anlıyorum benim de bir hatta iki kaybım var ikizdi bebeklerim ama millet kendi yaptıklarını marifet olarak anlatmaya bayılıyorlar. Biz onlara takılmayıp doğru bildiğimiz yollarda devam edelim gerisi kolay olur inşallahhh
benimde deil valla kinayan benden beter olsun diorumBenimde camlar silinmeyelii çokkkkk olduuu ama umrumda bile diillll sen de umursama boşver
Aminnn hepimizzz hep mutlu haberler veririz burdan inşallahhhhcanim ya cok üzüldüm boyle bisi duyunca kendim yasamis gbi yıkılıyor um. insallah bu yavrunu saglikla kucagina alirsin, aliriz. Rabbim acilarini göstermesin hicbirinin
aminnn aminn canim benim insallahAminnn hepimizzz hep mutlu haberler veririz burdan inşallahhhh
Olsun bakalım rahat olsun inşallah rabbim korur ama allah korusun bişi olursa ömür boyu suçlar kendini. Şakaya gelmez evlat bu ya ben okadar rahat olamam ki hamilelik zaten zor bi süreç. Hem keyfini çıkarmak hemde dikkat etmek lazım allahın izniyle bişey olmaz tabi. Hamileyken yapılan işleri de anlatmak marifet galiba. Tamam görümce çok cool bi hamileymişsin sus artık deseydinallah korusun canim rabbim kimseyi evlatla sinamasin. 6.aydayiz oyle boylr geldik su zamanlara bana dio gorumcem ilkinde hic umrum olmadi cok rahattim 2. daha rahat olur. kendi geberiomus mide bulantisindan ozaman bende diim hamilelikte normal die. smdi 2.yi yapicak gorcem bakalim ozaman biliom yapicagmi. sorma merdiven bile çıkamıyorum. metroda asansore biniom millet suratima bakio gencsin ne isin var in biz binelim gbi. ama gencte olsa rahatsizligi olabilir insanların. vaalla nefret ediyorum onyargiyi insanlardan
Aynen canım milletin dediğine uyarsak allah muhafazaSeni çok şyi anlıyorum benim de bir hatta iki kaybım var ikizdi bebeklerim ama millet kendi yaptıklarını marifet olarak anlatmaya bayılıyorlar. Biz onlara takılmayıp doğru bildiğimiz yollarda devam edelim gerisi kolay olur inşallahhh
Doğru yazdıktan sonra hatırladım Penye yeleklerde vardı ama ben onları tanıdığımda biraz büyümüştuörgü yelek degıl canım.
kiz kendi goruo zaten sen cok iyisin ben mutfaga giremiodum ilk aylar hcbisi yapamiodum dio ama kendi marfetinide anlatmadan duramio... 2. olunca napicakmis isi daha zormus keske 2.yi hemn ypsaydin dedim. e ozamn 2 cocuk istemiodum dio. sonra dogurma strsi var ilkinde basina ne gelcek bilmiom deli cesareti dedi aaaaaaayyy icimi daralttin dedim sonra esi dedi senin amacin ne diye. nie kiza boyle konusuon dedi kapadi cenesini bidaOlsun bakalım rahat olsun inşallah rabbim korur ama allah korusun bişi olursa ömür boyu suçlar kendini. Şakaya gelmez evlat bu ya ben okadar rahat olamam ki hamilelik zaten zor bi süreç. Hem keyfini çıkarmak hemde dikkat etmek lazım allahın izniyle bişey olmaz tabi. Hamileyken yapılan işleri de anlatmak marifet galiba. Tamam görümce çok cool bi hamileymişsin sus artık deseydin
ayyy cahil canim cahill. benden 5 yas kucuk erken evlendi hemen cocuk yapti bisi sanio. dr oyle yapabilir de sen dr deilsinki.. bastirna dedikce ayy bisi olmaz dr bana yapiodu dio. dedim o dr. canim acio en son eline vurdum git allah askina dedim. hic konusmadim.smdi yine basladi gbi gaz sancisimi acaba esimde normal deilmi dio. gorumceme nezaman agrisi oluo dese oda dogurmus ya!!! normal ben 9 ay ne cektim die ukalalik yaptığı icin esimde her agrimi normal sanio. bu kasik agrisi deil dedim acio icim acio ablanin agziyla konusma bana dedim kapadi cenesini. millet iyiki bi dogurmus anasini satayim ne cok biliyolar. geriliyorum valla gerildikce daha cok agri girio sanki ya
Ben girmedim canım ama bi doktor bana 17. Haftamda bebeğin kalbinde kireçlenme var dedi bende ayrıntılı usg için apar topar perinatoloji uzmanından randevu aldım. Randevuyu alırken ben acele ettim bi an önce görsün diye ama şimdi yaparsak 21-22. Haftada tekrar görmem gerekecek dedi(malum baya pahalı çünkü özel muayenehanesine gidicem) oyüzden 22. haftaya verdi kalple ilgili bulgular ancak ozaman doğru bilgi verir onun öncesinde yanıltabilir dedi. Bende o haftayı bekliyorum işte.ayrıntılı usg ye gırenler kımler? 22. hafta kalbı için önemliymiş.
Ben 18. Haftada girmistim canim.kalbine de o zaman baktikayrıntılı usg ye gırenler kımler? 22. hafta kalbı için önemliymiş.
Ohhh ne güzel olmuşkiz kendi goruo zaten sen cok iyisin ben mutfaga giremiodum ilk aylar hcbisi yapamiodum dio ama kendi marfetinide anlatmadan duramio... 2. olunca napicakmis isi daha zormus keske 2.yi hemn ypsaydin dedim. e ozamn 2 cocuk istemiodum dio. sonra dogurma strsi var ilkinde basina ne gelcek bilmiom deli cesareti dedi aaaaaaayyy icimi daralttin dedim sonra esi dedi senin amacin ne diye. nie kiza boyle konusuon dedi kapadi cenesini bida
Ocaga dogru sildiririz bosverinbenimde deil valla kinayan benden beter olsun diorum
daha sonra yıne bakarız dendı mı peki?Ben 18. Haftada girmistim canim.kalbine de o zaman baktik
daha sonra yıne bakarız dendı mı peki?
evet, ben de bu yuzden sordumBen girmedim canım ama bi doktor bana 17. Haftamda bebeğin kalbinde kireçlenme var dedi bende ayrıntılı usg için apar topar perinatoloji uzmanından randevu aldım. Randevuyu alırken ben acele ettim bi an önce görsün diye ama şimdi yaparsak 21-22. Haftada tekrar görmem gerekecek dedi(malum baya pahalı çünkü özel muayenehanesine gidicem) oyüzden 22. haftaya verdi kalple ilgili bulgular ancak ozaman doğru bilgi verir onun öncesinde yanıltabilir dedi. Bende o haftayı bekliyorum işte.
yok ben baktırmadım daha 22. hafta baktırcam.Hayir canim demedi oyle bisi.kalbinin ici burasi bir sorun yok herseyi normal dedi.kalbinin odaciklari gozukuyordu iste.. sana ne dedi ki dr
Tekrar mi bakilcak dedi
Ben hep son adet tarihimi baz alıyorum canım öyle şeylerde çünkü ileri olma durumu herzaman aynı olmuyo benim bazen 1 hafta ileri bazen 4 gün ileri çıkıyodu. Doktoruna bi sor bakalım.yok ben baktırmadım daha 22. hafta baktırcam.
merak ettım kım ne zaman baktırdı dıye.
ben hangısını baz alıcam acaba, 1 hafta onden gıdıyor onu saysam mı kı?
Sayman gerekir gibi geliyor bana.cunku 22. Haftadan sonra icini goremiyorlar artik.ama dr un daha iyi biliryok ben baktırmadım daha 22. hafta baktırcam.
merak ettım kım ne zaman baktırdı dıye.
ben hangısını baz alıcam acaba, 1 hafta onden gıdıyor onu saysam mı kı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?