2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canim ya cok üzüldüm boyle bisi duyunca kendim yasamis gbi yıkılıyor um. insallah bu yavrunu saglikla kucagina alirsin, aliriz. Rabbim acilarini göstermesin hicbirinin

Olsun bakalım rahat olsun inşallah rabbim korur ama allah korusun bişi olursa ömür boyu suçlar kendini. Şakaya gelmez evlat bu ya ben okadar rahat olamam ki hamilelik zaten zor bi süreç. Hem keyfini çıkarmak hemde dikkat etmek lazım allahın izniyle bişey olmaz tabi. Hamileyken yapılan işleri de anlatmak marifet galiba. Tamam görümce çok cool bi hamileymişsin sus artık deseydin

Aynen canım milletin dediğine uyarsak allah muhafaza

kiz kendi goruo zaten sen cok iyisin ben mutfaga giremiodum ilk aylar hcbisi yapamiodum dio ama kendi marfetinide anlatmadan duramio... 2. olunca napicakmis isi daha zormus keske 2.yi hemn ypsaydin dedim. e ozamn 2 cocuk istemiodum dio. sonra dogurma strsi var ilkinde basina ne gelcek bilmiom deli cesareti dedi aaaaaaayyy icimi daralttin dedim sonra esi dedi senin amacin ne diye. nie kiza boyle konusuon dedi kapadi cenesini bida

Aman uzak dursun ya oyle kafaya gore olur mu bilip bilmeden.canim gazdan da olablr.yorgun dustuysen ondan da olabilir.gerilirsen agrir tabi bana da oyle oluyor ama benim.tavsiyem dr un cmrts calisiyorsa ona git.bilmedgn dr yanlis seyler soyleyip moralini bozabiliyor.

ayrıntılı usg ye gırenler kımler? 22. hafta kalbı için önemliymiş.
Ben girmedim canım ama bi doktor bana 17. Haftamda bebeğin kalbinde kireçlenme var dedi bende ayrıntılı usg için apar topar perinatoloji uzmanından randevu aldım. Randevuyu alırken ben acele ettim bi an önce görsün diye ama şimdi yaparsak 21-22. Haftada tekrar görmem gerekecek dedi(malum baya pahalı çünkü özel muayenehanesine gidicem) oyüzden 22. haftaya verdi kalple ilgili bulgular ancak ozaman doğru bilgi verir onun öncesinde yanıltabilir dedi. Bende o haftayı bekliyorum işte.

Ohhh ne güzel olmuş

evet, ben de bu yuzden sordum
en dogru zaman ne zamandır dıye. netten arastırdım orda da 22. hafta dıyor

Hayir canim demedi oyle bisi.kalbinin ici burasi bir sorun yok herseyi normal dedi.kalbinin odaciklari gozukuyordu iste.. sana ne dedi ki dr
Tekrar mi bakilcak dedi
yok ben baktırmadım daha 22. hafta baktırcam.
merak ettım kım ne zaman baktırdı dıye.
ben hangısını baz alıcam acaba, 1 hafta onden gıdıyor onu saysam mı kı?

Ben hep son adet tarihimi baz alıyorum canım öyle şeylerde çünkü ileri olma durumu herzaman aynı olmuyo benim bazen 1 hafta ileri bazen 4 gün ileri çıkıyodu. Doktoruna bi sor bakalım.

Sayman gerekir gibi geliyor bana.cunku 22. Haftadan sonra icini goremiyorlar artik.ama dr un daha iyi bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…