2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben daha bişey hissediyor muyum farkında değilim ama hissetsem anlardım heralde kendimi de dinlemek istemiyorum o zman takıyorum kafaya yaa bebişim atsın artık tekmeleriii :))
Bende çok muallaktayım acaba hissettiğim o mu diye ama sonra evet evet o diyorum Yada ben de kendimi 20. Haftadan önce hissedemem diye odakladığım için hala ikilemdeyim

benımkı şu zaman gel dedıgınde ben daha gec gıdıyorum normalde. ama uzun suredır şu zaman gel demedı
gebelıgın sürecıne göre gıdıyorum sizden duyduklarımla
Evet ya ben biliyorum senin tarzini.ama herkesin yapisi farkli.dr un tarzi da ultrasonu da farkli.bence sen kendi dr unu baz al canim

Evet ya ben biliyorum senin tarzini.ama herkesin yapisi farkli.dr un tarzi da ultrasonu da farkli.bence sen kendi dr unu baz al canim
doktorum bu konuda uzman mı bılmıyorum. her doktor ayrıntılı konusunda uzman olmuyormus. aman inşallah degıldır, başka bir doktor yuzu görürüm. ayrıntılıda ya cınsıyetı degısırse

doktor bana hiç öyle seyler demedı
sadece 2 kere 1 hafta önden gıdıyor dedı
o kadar. benımkı de pek suspus
Kız benimkide bacağı macağı demedi ama usg kağıdında yazıyo fl ac bpd fln diye Benim kilosunu ve boyunu söylüyo öyle 1 hafta yada 3-5 gün ileri yada geri durumunu takmadığı için 3e 5e bakmıyo yani benim dr

Evet canim ikisi de olabilir.diyorum ya burda birbirimizi ve dr lari kiyaslamak bile zor oluyor.cok farkli hersey.sonucta nur topu gibi bebisler dogurcaz insallah umarim kalbi sorunsuz cikar bebisinin

aman ne yapacagımı sasırdım. 1 hafta deyıp gecmemelı yani az degıl bebişin gelişimi için 1 hafta.
şu tarz testlerde insanın kafası karısıyor haftalar için
yoksa sorun yok

Evet canim ikisi de olabilir.diyorum ya burda birbirimizi ve dr lari kiyaslamak bile zor oluyor.cok farkli hersey.sonucta nur topu gibi bebisler dogurcaz insallah umarim kalbi sorunsuz cikar bebisinin
İnşallah canım sağlıklı olsunlar da hayırlısıyla unutucaz bu günleri endişeleri

doktorum bu konuda uzman mı bılmıyorum. her doktor ayrıntılı konusunda uzman olmuyormus. aman inşallah degıldır, başka bir doktor yuzu görürüm. ayrıntılıda ya cınsıyetı degısırse

Evet herkes bakamazmis ona.bence baska dr yuzu gorme.hic gerek yok pahali bisi o.bizimki bedava yapti cinsiyet kesin dedi mi.biseyler almadiysan napalmmm. Oglan bizim kiz bizim

aman ne yapacagımı sasırdım. 1 hafta deyıp gecmemelı yani az degıl bebişin gelişimi için 1 hafta.
şu tarz testlerde insanın kafası karısıyor haftalar için
yoksa sorun yok
Evet erken mi gittim geç mi kaldım paniği oluyo bu sefer testler için. Doğururken öğrencez artık 1 hafta erken gelirse bil ki hafta hesabı öyle oluyo

Evet herkes bakamazmis ona.bence baska dr yuzu gorme.hic gerek yok pahali bisi o.bizimki bedava yapti cinsiyet kesin dedi mi.biseyler almadiysan napalmmm. Oglan bizim kiz bizim
senınkı bedava yapmıs. benımkı bu konuda uzman olsa heralde şu zaman gel derdı bilemiyorum.
hem benımkı uzman olsa ucretlı yapar bence
cinsiyet kız dedı. bacak arası usg sı de var

senınkı bedava yapmıs. benımkı bu konuda uzman olsa heralde şu zaman gel derdı bilemiyorum.
hem benımkı uzman olsa ucretlı yapar bence
cinsiyet kız dedı. bacak arası usg sı de var

Soylemedi mi surda yaptircan diye.ya da ben yapicam diye.neye gore gidicen evet ya bizimki hic paragoz deil ablasi sana su ana kdr odedgmz toplam parayi soylesem sasirirsin.hatta bi kere erken gitmistimde.ben erken cagrdim onbes gun sonra gel para odemeden gir dedi saolsun kiyamam

yok hiçbişi demedi.
o nasıl doktormus öyle

Arkadaşlar sırf bunu paylaşmak ve bilgilendirmek için üye oldum yeni. Daha önceki yıllarda çatlaklarım için hep buralarda gezerdim ama kayda değer bir şey bulamadım. Yok onu sür, yok lazer yok roller... kafayı bozmuşum resmen, sonra da sanırım pes etmişim.Çatlaklar için çok tesadüfi bir gelişme yaşadım. Aylar önce ablam, oturduğu yerde bir kadından aldığı bir karışım varmış, tüm cilt sorunlarına iyi geliyor dedi. Kadın çok iddialıymış. Ablam da iki kavanoza bölüp, yarısını bana, yarısını anneme verdi. Anneme de ince kırışıklıklar gidiyor sür dedi. Çatlaklara da iyi geliyor dedi. Ben oralı olmamıştım aylar oldu, attım bir köşeye. Bir ay önce, solaryum yüzünden derim kupkuru oldu. Nemlendirici de kar etmedi. Ablamla konuşurken, neden onu sürmüyorsun, çok güzel nemlendiriyor diyorum dedi. Bu sebeple başladım, ama her gün değil. Her banyodan sonra, cilt nemliyken sürdüm bütün vücuduma. Banyomu yaz-kış sıcak suyla yaparım ama. Bence bu önemliydi. Her banyo dediğim de, iki günde bir ortalama. İnanılır gibi değil, şuanda sol göğsümde tek çatlak yok. Sağ göğsümde var ama hem inceldi, hem silikleşti. Ben bunu bu amaçla kullanmadım. Ama bir sabah farkettim aynada, bu nasıl olur diye, gitgide de yok oldu. Ama neden sol göğüs silindi de, diğeri ona nazaran görünüyor onu hiç anlamadım. Daha önce eşitti. Bel kısmında da aynı durum var. Bir taraf silindi, diğer taraf hafifledi ama hala var. Bacak içleri olduğu gibi duruyor, basenlerdekiler de duruyor ama hafifleme var, kalça üzeri silikleşti ve inceldi. En direnç gösteren, anladığım kadarıyla en eski olanlar. Bilemiyorum ama inanılmaz. Daha 1 ay kullandım ve öyle sabah akşam falan değil. Üstelik sadece nemlensin diye kullandığım birşey, tesadüfen bunu yaptı. Ablama söylüyorum, sana söylemiştim, devam et dedi. Şimdi devam edeceğim.

Neymiş bu karışım arkadaşım mevzuyu yarıda birakmissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…