2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Umurlarında değil değilde bilmiyolar nasıl davranmaları gerektiğini sanırım. Takılma herşeye sen canım. Streste yapma ne diye gittin oraya oturaydın evinde rahat rahat
heyecanla kendilerini kaybediolar. ya ayda 1 gelioruz smdi kardesiminde dugunu var yarin evine bakicaz illa abla sende ol dedi ondan geldik. cok sukur gecti agri ama bebisin hareketini hala hissedemedim yaa belki uyuodur oglusum

heyecanla kendilerini kaybediolar. ya ayda 1 gelioruz smdi kardesiminde dugunu var yarin evine bakicaz illa abla sende ol dedi ondan geldik. cok sukur gecti agri ama bebisin hareketini hala hissedemedim yaa belki uyuodur oglusum
Uyuyodur tatlım ya bende bişi hissetmiyom. Telaşlanma sen ama ağrın şiddetlenirse git hastaneye acile tamam mı

Aaa o nasil insan.ya garezi var gibi. Benim yengem pesimde fir donuyor valla herkes hassas bisi olmasin diye cocuklara kadar.yoksa yegenler hep ustume atlar normalde..bana da oldu o acima.dokunamiodum.bagrsaklar bozuktu o zaman.gerci hep bozukta benim o gun asiri aciyla gitmistim bende.dokununca aciyor ve agrim var demistim dr a.o da vucudun kirgin diye oyle dedi bana gecer acisa da bisey olmaz dedi cnm.bebek iyiydi.anca sedye ile gelmen lazim bebekten suphlenmek icin bu kdr aciyla ona bisi olmaz dedi

20. Haftadan once pek bisey hissedilmiyo canim.ben hala cok nadir hissediyorum gun icinde

ayyy cahil canim cahill. benden 5 yas kucuk erken evlendi hemen cocuk yapti bisi sanio. dr oyle yapabilir de sen dr deilsinki.. bastirna dedikce ayy bisi olmaz dr bana yapiodu dio. dedim o dr. canim acio en son eline vurdum git allah askina dedim. hic konusmadim.smdi yine basladi gbi gaz sancisimi acaba esimde normal deilmi dio. gorumceme nezaman agrisi oluo dese oda dogurmus ya!!! normal ben 9 ay ne cektim die ukalalik yaptığı icin esimde her agrimi normal sanio. bu kasik agrisi deil dedim acio icim acio ablanin agziyla konusma bana dedim kapadi cenesini. millet iyiki bi dogurmus anasini satayim ne cok biliyolar. geriliyorum valla gerildikce daha cok agri girio sanki ya

Canım zamanlarımız aynı sayılır ben 18. Haftanın içinde hissettim ama hala emin değilim bazen bebiş hareketi değilse boşuna mı seviniyorum acaba diye düşünüyorum Ben bazen içerde seğirme gibi pıt pıt diye dokunan bişi hissediyorum. Gaz değil ondan eminim bebiştir heralde Bazen arka arkaya 7-8 defa pıtpıtlıyo

Boyayı anlayabilirim ama saç kesmenin ne zararı olabilir

Şu herşeye normal bişi olmaz diyen insanlara uyuz oluyorum! Tamam pimpirikli de olunmaz ama sen bişeye endişe ediyosun karşındaki de gevrek gevrek aman sen de çok takıyosun bişey olmaz demiyolar mı ağızlarını yaya yaya iyice sinirleniyorum.

bide ben oyle her agrida ah suram buram agrio diip naz yapan tiplerden deilim. dr bile bana sen bu kansizlikla normal insana gore 2 kat yoruluosun dayanabiliomusun dio. genelde esime telde soruolar die nasilsin dediklernde agrim var demiyorum halsizim diorm olucak seydi ozaten beklenen biseydi dio. tamm da sorma bana boyle cvp vericeksen. smdi esim dio cok mu kotusun normal normal sor ailene normaldir dedim. yattim. yururken canim acio ya ama anlamiolar anca karni burnunda cam sildigni soylesin. o her isini yaparmis. sanki ben kadin tutuom imanim gevrio ama niyeyse o hamileyken dunyayi kurtarmis sanki. kimse kendini gormuo. gelin desen koca gobegi vardi kendini unutmuş bana genislemissin masaallh dio halbuki gobek disinda biseyim yok hatta kardesimde merak etti gobegimi abla hiç kilon yok bi az gobegin var dedi ama su kadin kadinni cekemez gercegi varya fesatlar fesat !! daha oncede yazmistim buraya bana sen normal doguramazsn demisti bende sn o tatli caninla dogurduysan ben hayli hayli dogururum demistim. normal doguran doguruo oburu s.cio sanki

Bu lohusalık bunalımı denen şeyi bence bizim çevremizdeki çok bilmiş insanlar üretiyor. Normal doğur aman sezeryan doğur emzir kızım mutlaka emzir yok çorap giy gaz olur üşütme emzik verme yaaa biz de öyle ya da böyle bu miniklerin anneleri olacağız sanırım bizden daha çok kimse onları düşünemez herkes sesini bi kesse herşey çok daha kolay olur eminim
Ayrıca az önce de yazdım ya kendimizi korumamız gereken şurda 4-5 ay sonrası selamet inşallah. İsteyen temizlik yapar isteyen cam siler ama sonra allah korusun bişey olursa aylarca kendimize gelemeyiz işler bi kenarda duruversi çok daha önemli bişey var bizim için. Ayyy çok dertliymişim bende

Hamilelik kişiye özel işte sen bu kafalara anlatamazsın bunu. Biz akdeniz anemisiyiz çok yoruluyoruz ama bunu bazısı naz olarak algılıyo. Hiç kusura bakmasınlar herşey allahtan tabi ama benim bi düşüğüm var ve nasıl canım yandığını ben bilirim oyüzden naz da yaparım dikkat de ederim endişelenirim de afedersin yeri gelir evimi b.k götürse de ben hamileyken ohooo cam sildim demek için bebeğimi tehlikeye atmam. Sen önlemini al gerisi allahtan ama bazısı bunu pimpirik olarak algılamayı seviyo.

kesinlikle biz uretiyoruz bakalim dogunca napicam valla 20 gun dursunlar kendimi toparlayim herkes evine defolsn istiyorum ama defolmazlarrrrr !!! smdi esim geldi yanima sinirimden agladim bana boyle yapti dedim geldigime pisman oldm dedi. ablanda aynisini yapio biktim artik dedim. esim astsubayliktan istifa ettigi icin biri askerlikle ilgili biseyi abartili anlatip dunyayi kurtardim havasina burununce kizio o ortamda durmuo. suan ben oyleyim dedim. kimseyi gormek istemiyorum dedim. valla anne baba tamam da kendimle ugrastigim icin kimseyi ozleyemiyorum artık. kosturup duruom zaten ev is die. allah korusun ya ole anlaticam die kendimi strese sokamam valla camlarim les gbi bide yol ustu ama umrumda deil. tutucam bi kadin eylulde doguma kadr gtsn dogurduktan snra ya nasip.

benimde cok uzadi ise giderken hep oruyorum. kestirmek istiyorum ama o hurafe kafami celio
Vallaha bende tereddut ettim basta.zate nerdeyse belime inmisti.rapunzel gibi gezecektim yoksa.bisey olmaz canim.Allah bilir.ana rahmine dustugu anda onun kaderi zaten belli oluyo.ozaman vucuttu hic biseyi kesmeyelim

allah korusun canim rabbim kimseyi evlatla sinamasin. 6.aydayiz oyle boylr geldik su zamanlara bana dio gorumcem ilkinde hic umrum olmadi cok rahattim 2. daha rahat olur. kendi geberiomus mide bulantisindan ozaman bende diim hamilelikte normal die. smdi 2.yi yapicak gorcem bakalim ozaman biliom yapicagmi. sorma merdiven bile çıkamıyorum. metroda asansore biniom millet suratima bakio gencsin ne isin var in biz binelim gbi. ama gencte olsa rahatsizligi olabilir insanların. vaalla nefret ediyorum onyargiyi insanlardan

Seni çok şyi anlıyorum benim de bir hatta iki kaybım var ikizdi bebeklerim ama millet kendi yaptıklarını marifet olarak anlatmaya bayılıyorlar. Biz onlara takılmayıp doğru bildiğimiz yollarda devam edelim gerisi kolay olur inşallahhh

Vallaha bende tereddut ettim basta.zate nerdeyse belime inmisti.rapunzel gibi gezecektim yoksa.bisey olmaz canim.Allah bilir.ana rahmine dustugu anda onun kaderi zaten belli oluyo.ozaman vucuttu hic biseyi kesmeyelim
haha sonra bacak koltuk alti malum yer magara adami gbi gezeriz benimde belime yakin sicakta cekilmio valla topluyorm surekli. ama dogurayim direk kut kestircem.

Benimde camlar silinmeyelii çokkkkk olduuu ama umrumda bile diillll sen de umursama boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…