- 2 Mart 2015
- 2.801
- 2.688
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #24.601
Ben de progestan çok kullandım ilk haftadan 4 aya kadar. Sonra pruloton iğne de kullandım. Bir ay yattım evde o da serum kullandığım dönemdi. Hastanede yatmadım istemedim hiç. Rahim ağzım açıktı bebiş de aşağıdaydı hep benim. Hâlâ da aşağıda ama kanalı kapandı şükür dedi doktor. Ilaçla yukarı mı çıkarmış bebek?Canim yazdigini okudum ama nerde bilemedim benimde oleydi progestan kullandim hatta burda en uzun kullanan bendim sanirim simdi bebegm gobegimin ust tarfinda bunla alakasi var mi bilmiyorum ama olabilir rahim duvarim cok kalinlasmis cunku neyse icini ferah tut bak o orda sen dinlen buarada ben cok uzun sure yattim sadece..sadece yattim ama baska bise yapmadim Allah esimden razi olsun bin defa senxe yat dinlen
Gel bunu kocaya anlat. Evlendim 3 4 ay sonra hamile kaldım sonra hep yasaktıBenimki 4ile 6. Aylar arasinda serbest.ama 6.aydan sonra yapilmamasi gerek dedi.Allah korusun kasilmalari dogum gibi algilayabiliyor vucut ve erken dogum riski artiyormus
Akşam yemeği erken yiyorum gece acıkıyo heraldeanam büyüyo ki acaba. hamilelik takviminde büyümesi yavaşlayacak artık yazıyordu ama. ben hala bişi hissetmiyorum. anca doktora gittiğimde gözümle görünce emin oluyorum :) bırak tekmelesin annesi ya canı bişi istiyodur belki.
Ben biraz gec girecem sanırım, 24. haftada randevum.ayrıntılı usg ye gırenler kımler? 22. hafta kalbı için önemliymiş.
kuruyemiş ve meyve yiyebilirsin geceleri sıkıntı yok atıştır aç bırakma oğluşuuuGel bunu kocaya anlat. Evlendim 3 4 ay sonra hamile kaldım sonra hep yasaktıTabi bebiş şuan en önemlisi ben yasak getirdim yine. Memleketteyim zaten kaç gündür.
Akşam yemeği erken yiyorum gece acıkıyo heraldemidem kazınıyo ama midem yanar diye yiyemiyorum geceler
Meyve de yakıyor kuruyemiş yiyeyim o zaman. İştahsızım da çok ya. Bebiş için yiyorum her lokmada su içiyorum yutabilmek için. Yoksa iki lokmada doyuyorum.kuruyemiş ve meyve yiyebilirsin geceleri sıkıntı yok atıştır aç bırakma oğluşuuu
Gel bunu kocaya anlat. Evlendim 3 4 ay sonra hamile kaldım sonra hep yasaktıTabi bebiş şuan en önemlisi ben yasak getirdim yine. Memleketteyim zaten kaç gündür.
Akşam yemeği erken yiyorum gece acıkıyo heraldemidem kazınıyo ama midem yanar diye yiyemiyorum geceler
Yok canım yasak koydumEve gidince yandin ozaman
mideler küçüldü artık neyse şimdilik beslensinler bizden. doğunca sütümüzle besleriz. bencede eve gidince yandın :) gitme benceMeyve de yakıyor kuruyemiş yiyeyim o zaman. İştahsızım da çok ya. Bebiş için yiyorum her lokmada su içiyorum yutabilmek için. Yoksa iki lokmada doyuyorum.
Ya deme öylemideler küçüldü artık neyse şimdilik beslensinler bizden. doğunca sütümüzle besleriz. bencede eve gidince yandın :) gitme bence
Bende cok severdim ama yiyemitorum hamilelikten beri senin erkek olmasin cinsiyetidenemek lazım normalde çok severim ama hamilelik olduğundan beri hiç yemedim desem yeridir. Nedense canım hiç tatlı birsey istemiyor belki işe yarar denemeye değer kesinlikle teşekkür ederim.
bende graco aldim canim cok guzelGraco s hp logico anakucagi ve graco symbio puset. Gracolarin butun anakucaklari bütün pusetleriyle uyumlu. Isterseniz baska puset alabilirsiniz. Arkadasim trekko olan modelini almisti.
Graconun butun oto koltukları isvicreden 5 yildiz almistir. Bu da benim.sevimim.icin cok onemli.
Türkiyede maalesef insan hayati ucuz. Anakucaklari icin baza satilmiyor. Cocuklar arabada Allaha emanet. Benim en titiz oldugum konu da bu. Bu yuzden graco aldim ve amazondan baza getirttim.
Normal normal
Cok wc cok uyku cok uykusuzluk hepsi normal
benimde agrio canim acio daha dogrusu. canim biz bi kere cinsel iliskiye girdik ben kendimi cok kastigm icin canım acidi esimde cok tedirgn oldu smdi ben hadi desemde esim istemiyo zevk almiyoruz ona zarar vermeye gerek yok dayaniriz sanki ne dedi. oyuzden cinsel iliskiye girmiyoruzGunaydinn annisler ya kizlar bnm karnim cok agriyo ya felaket agri var cinael iliski soruma kimse cevap vermemis girmiyo musunuz yoksa benim doktorum ilgisiz bise demedi biz yanlis bise yapmayalim
Torun daha tatlı diyolar ama. Aha tekme attıTamam evlat daha tatlı ya
canim dr dan dr a degisio sabirim herseyBeni doktorum 18.haftada sokmadi ayrintiliya canim ama ya 20 22 arasi dedi vay hain doktor
canim benim sabah iyi uyandim tekmeleriyle oglusumun ama a101 e Johnsun baby nin sampuan pudra krem vs gelmis yakinda varsa bak istersen onu almaya gittim yuruyunce hafif agrim oldu Yine ama aksama gore cok iyiyimgünaydınn kızlar. T the angellll nasıl oldun kuzum?alekta movik movik tekmelere boğulmuşsun sabah sabah
Hahahaa güldürdün beni sabah sabah :) capkin ogluna sahip cik annesi ,sulanmasin bizim kizlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?