2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de progestan çok kullandım ilk haftadan 4 aya kadar. Sonra pruloton iğne de kullandım. Bir ay yattım evde o da serum kullandığım dönemdi. Hastanede yatmadım istemedim hiç. Rahim ağzım açıktı bebiş de aşağıdaydı hep benim. Hâlâ da aşağıda ama kanalı kapandı şükür dedi doktor. Ilaçla yukarı mı çıkarmış bebek?

Benimki 4ile 6. Aylar arasinda serbest.ama 6.aydan sonra yapilmamasi gerek dedi.Allah korusun kasilmalari dogum gibi algilayabiliyor vucut ve erken dogum riski artiyormus
Gel bunu kocaya anlat. Evlendim 3 4 ay sonra hamile kaldım sonra hep yasaktı Tabi bebiş şuan en önemlisi ben yasak getirdim yine. Memleketteyim zaten kaç gündür.
Akşam yemeği erken yiyorum gece acıkıyo heralde midem kazınıyo ama midem yanar diye yiyemiyorum geceler

kuruyemiş ve meyve yiyebilirsin geceleri sıkıntı yok atıştır aç bırakma oğluşuuu

Eve gidince yandin ozaman

Kızlar ya tesettürlü olan var mı aranızda ben hamilelik bulamıyorum hamile mağazalarında tesettür olanlari anam giymez fiyonklu polyester iğrenç şeyler. Kilo verdim diye normal kıyafetlerime sıgıyodum artık dar geliyor bulamıyorum. :/ napıcam pantolon da giymiyorum.

Ben
bende graco aldim canim cok guzel

Gunaydinn annisler ya kizlar bnm karnim cok agriyo ya felaket agri var cinael iliski soruma kimse cevap vermemis girmiyo musunuz yoksa benim doktorum ilgisiz bise demedi biz yanlis bise yapmayalim
benimde agrio canim acio daha dogrusu. canim biz bi kere cinsel iliskiye girdik ben kendimi cok kastigm icin canım acidi esimde cok tedirgn oldu smdi ben hadi desemde esim istemiyo zevk almiyoruz ona zarar vermeye gerek yok dayaniriz sanki ne dedi. oyuzden cinsel iliskiye girmiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…