- 28 Nisan 2015
- 2.178
- 1.704
- 63
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #24.641
Hahah insallah kuzularimiz akillidir.babaya benziyolar tip olarak.belki baba gibide uykucudurlar.ondan cok hareket olmayabilirYa ben baya hissediyorummm.bazen cok oluyor ust uste. Ya benm bitanesi senin iki tanesinden daha hareketliyse
Biraz daha var canim.goz seyirmesi gibi dusun.birkac kere ust ust bazen tek oluyor.yada gaz gibi ama degil oyle biseyler isterdaha vaktimiz var yanibazılarını çok erken hissettiğini söylüyor meraktayım ben de acaba nasıl bişey olacak
Aynen benimde oyle ben sabah ac aliyorum.gyno ferro sanol.bu demir hapi kandami yapiyor anlamadim.bana kan hapi vermedidedemir hapımı alıyorum artık
uyayacagım zaman alıyorum :=)
simsiyah oldu dışkım
Çok iyide neymis karisimin icinde olannArkadaşlar sırf bunu paylaşmak ve bilgilendirmek için üye oldum yeni. Daha önceki yıllarda çatlaklarım için hep buralarda gezerdim ama kayda değer bir şey bulamadım. Yok onu sür, yok lazer yok roller... kafayı bozmuşum resmen, sonra da sanırım pes etmişim.Çatlaklar için çok tesadüfi bir gelişme yaşadım. Aylar önce ablam, oturduğu yerde bir kadından aldığı bir karışım varmış, tüm cilt sorunlarına iyi geliyor dedi. Kadın çok iddialıymış. Ablam da iki kavanoza bölüp, yarısını bana, yarısını anneme verdi. Anneme de ince kırışıklıklar gidiyor sür dedi. Çatlaklara da iyi geliyor dedi. Ben oralı olmamıştım aylar oldu, attım bir köşeye. Bir ay önce, solaryum yüzünden derim kupkuru oldu. Nemlendirici de kar etmedi. Ablamla konuşurken, neden onu sürmüyorsun, çok güzel nemlendiriyor diyorum dedi. Bu sebeple başladım, ama her gün değil. Her banyodan sonra, cilt nemliyken sürdüm bütün vücuduma. Banyomu yaz-kış sıcak suyla yaparım ama. Bence bu önemliydi. Her banyo dediğim de, iki günde bir ortalama. İnanılır gibi değil, şuanda sol göğsümde tek çatlak yok. Sağ göğsümde var ama hem inceldi, hem silikleşti. Ben bunu bu amaçla kullanmadım. Ama bir sabah farkettim aynada, bu nasıl olur diye, gitgide de yok oldu. Ama neden sol göğüs silindi de, diğeri ona nazaran görünüyor onu hiç anlamadım. Daha önce eşitti. Bel kısmında da aynı durum var. Bir taraf silindi, diğer taraf hafifledi ama hala var. Bacak içleri olduğu gibi duruyor, basenlerdekiler de duruyor ama hafifleme var, kalça üzeri silikleşti ve inceldi. En direnç gösteren, anladığım kadarıyla en eski olanlar. Bilemiyorum ama inanılmaz. Daha 1 ay kullandım ve öyle sabah akşam falan değil. Üstelik sadece nemlensin diye kullandığım birşey, tesadüfen bunu yaptı. Ablama söylüyorum, sana söylemiştim, devam et dedi. Şimdi devam edeceğim.
Bende oyle biliyodum ama degilmusbakalim seninki ne cikacakBakalım canım ya sağlıklı olsun inşallah hiç tatlı Şeyler istemiyorum ye ekşiyi doğur Ayşe'yi değil miydi o :)
Demir ilacı demek kan ilacı demek oluyo aynı zamnda:) kanlarımız bol bol olsun inşallah:)Aynen benimde oyle ben sabah ac aliyorum.gyno ferro sanol.bu demir hapi kandami yapiyor anlamadim.bana kan hapi vermedide
Yaa vallaha ayda 2 veya 3 kere oluyo canim.sık olunca kasiklarima sanci yapiyo.bende korkuyorum zaten bisey olur diye.doktorum son bir aya kadar izin verdi.ama ne sıkliķla olabilir diye sormadimGunaydinn annisler ya kizlar bnm karnim cok agriyo ya felaket agri var cinael iliski soruma kimse cevap vermemis girmiyo musunuz yoksa benim doktorum ilgisiz bise demedi biz yanlis bise yapmayalim
Heee oylemi benimde kafam pek basmamisti ona.ben ekstradan pekmezde yiyorum.bol bol kanli canli olalim ozamanDemir ilacı demek kan ilacı demek oluyo aynı zamnda:) kanlarımız bol bol olsun inşallah:)
Inşallah sağlıklı olsunda gerisi boş inankiBende oyle biliyodum ama degilmusbakalim seninki ne cikacak
150 gün mü olmuşuz maşallahKızlar bakın ne buldummm.. Biz o zaman 5.ayın içindeyiz hala :)
Bi şeyler ye bakim duruyo mu? Gerçi güzel şeyler yesem benimki daha çok tepik atıyorYa benimki kazı yapıyo içerde sanırım ilk defa bugün bu kadar çok hissediyorum. Aç mı ki?
canım ege bölgesinde yetişen kırmızı kantaron çiçeğinin organik zeytin yağında 4-5 ay demlenmesiyle senede 1 kre çıkarılan bir karışım. öyle onu koy bunu koy değil. tazeyken kullanılıyor. işin zor kısmı, bu yağın organik ve hakiki olması ve çiçeğin sanırım o bölgenin dağlarında olması. piyasadaki kantaron yağıyla hiçbir ilgisi yok. bunu deneyin mutlaka. inanılır gibi değil. sol göğsüm şuan hiç yok. silik falan değil. hiç yok. diğer göğsüm silik.. diğer bölgelerim dediğim gibi ama geçicek eminim. bu arada, kullandığım süre içinde yoğun kaşıntı oldu. 1 ay banyodan sonra kullandım. daha çok yeni.Çok iyide neymis karisimin icinde olann
Ay kız benimkide tatlıyı çok seviyo Ama bana yasak. Diyet makarna yaptım onu yedim ama acayip halsizim. Toplamda 10 kilo verdim yanaklarım içine göçtü ya :)Bi şeyler ye bakim duruyo mu? Gerçi güzel şeyler yesem benimki daha çok tepik atıyor
konu açtım. burası baya karışık. isterseniz oradan takip edin. kırmızı kantoron çiçeğini yeni çıkmışken 4-5 ay organik taze çıkarılmış zeytin yağında demlendiriyormuş. kırmızı bir yağ bu. ama tamamen saf. piyasadaki kantaron yağları falan hikaye.Neymiş bu karışım arkadaşım mevzuyu yarıda birakmissin
Yaa ben de o kadar verdim ama ben şişmandım zatenAy kız benimkide tatlıyı çok seviyo Ama bana yasak. Diyet makarna yaptım onu yedim ama acayip halsizim. Toplamda 10 kilo verdim yanaklarım içine göçtü ya :)
Öyle tabiki bitanem. Ben 74 kilo ile hamile kaldım. Sen kaç kiloydun kiYaa ben de o kadar verdim ama ben şişmandım zaten
Kötü olmuş senin o kadar vermen. Allah yardımcın olsun. Kimi cani ister yiyemez kimi yemek serbest canı istemez. Doğsunlar da sağlıkla. Biz dayanırız.
neden ki?Benim ilacı da değişti yine kullanamıyorum demir. Pekmez önerdi ilaç yerine.
ayrıntılıdan sonrasına bakmadım hiçben girdim canim bakti hepsine kalp odaciklarina filan. ama bide 5li test varmış ondada bakiliomus ileriki aylarda ana nezaman bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?