2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Çok iyide neymis karisimin icinde olann

Gunaydinn annisler ya kizlar bnm karnim cok agriyo ya felaket agri var cinael iliski soruma kimse cevap vermemis girmiyo musunuz yoksa benim doktorum ilgisiz bise demedi biz yanlis bise yapmayalim
Yaa vallaha ayda 2 veya 3 kere oluyo canim.sık olunca kasiklarima sanci yapiyo.bende korkuyorum zaten bisey olur diye.doktorum son bir aya kadar izin verdi.ama ne sıkliķla olabilir diye sormadim

Çok iyide neymis karisimin icinde olann
canım ege bölgesinde yetişen kırmızı kantaron çiçeğinin organik zeytin yağında 4-5 ay demlenmesiyle senede 1 kre çıkarılan bir karışım. öyle onu koy bunu koy değil. tazeyken kullanılıyor. işin zor kısmı, bu yağın organik ve hakiki olması ve çiçeğin sanırım o bölgenin dağlarında olması. piyasadaki kantaron yağıyla hiçbir ilgisi yok. bunu deneyin mutlaka. inanılır gibi değil. sol göğsüm şuan hiç yok. silik falan değil. hiç yok. diğer göğsüm silik.. diğer bölgelerim dediğim gibi ama geçicek eminim. bu arada, kullandığım süre içinde yoğun kaşıntı oldu. 1 ay banyodan sonra kullandım. daha çok yeni.

Neymiş bu karışım arkadaşım mevzuyu yarıda birakmissin
konu açtım. burası baya karışık. isterseniz oradan takip edin. kırmızı kantoron çiçeğini yeni çıkmışken 4-5 ay organik taze çıkarılmış zeytin yağında demlendiriyormuş. kırmızı bir yağ bu. ama tamamen saf. piyasadaki kantaron yağları falan hikaye.

Ay kız benimkide tatlıyı çok seviyo Ama bana yasak. Diyet makarna yaptım onu yedim ama acayip halsizim. Toplamda 10 kilo verdim yanaklarım içine göçtü ya :)
Yaa ben de o kadar verdim ama ben şişmandım zaten
Kötü olmuş senin o kadar vermen. Allah yardımcın olsun. Kimi cani ister yiyemez kimi yemek serbest canı istemez. Doğsunlar da sağlıkla. Biz dayanırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…