- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #24.621
aman iyi olduğuna sevindim. evet bi bakayım bendecanim benim sabah iyi uyandim tekmeleriyle oglusumun ama a101 e Johnsun baby nin sampuan pudra krem vs gelmis yakinda varsa bak istersen onu almaya gittim yuruyunce hafif agrim oldu Yine ama aksama gore cok iyiyim
bak canim bakaman iyi olduğuna sevindim. evet bi bakayım bende
Bakalım canım ya sağlıklı olsun inşallah hiç tatlı Şeyler istemiyorum ye ekşiyi doğur Ayşe'yi değil miydi o :)Bende cok severdim ama yiyemitorum hamilelikten beri senin erkek olmasin cinsiyeti
İğneyi pazartesi ye kadar verdi sonra kalbini duyarsak inşallah o zaman bakacağız inşallah kan sulandırıcı kullanıyorum oda yapmış olabilir dedi dinleniyorum şimdi yatmıyorum ama yormuyorum kendimi Hayırlısı canımCanim yazdigini okudum ama nerde bilemedim benimde oleydi progestan kullandim hatta burda en uzun kullanan bendim sanirim simdi bebegm gobegimin ust tarfinda bunla alakasi var mi bilmiyorum ama olabilir rahim duvarim cok kalinlasmis cunku neyse icini ferah tut bak o orda sen dinlen buarada ben cok uzun sure yattim sadece..sadece yattim ama baska bise yapmadim Allah esimden razi olsun bin defa senxe yat dinlen
Mantar olmasın canımGunaydın kızlarr bu özel bölgede şişlik neden oluyordu yaaa sizde oldumu
Yok cnm mantara dair bir belirti yok alt karının daha altı yani vajinaya gelmeden üst kısım baya şiştiMantar olmasın canım
Kızarıklık da var mı?
Benim dıştan bayaa kızarıklık olmuştu ağrı ve yanma vardı
Ben hastahanedede yattim canim evdede..bilmiom ben ole dedim ondan mi oldu acaba diye cunku benim bebek gobegimin ustunde her doktorda rahim agzin kapali kalinlasmis baya korkma diyo hatta hic gitmedigim doktor progestan kullandin mi sen hic diyo bende o sonucu kendim cikardim :)Ben de progestan çok kullandım ilk haftadan 4 aya kadar. Sonra pruloton iğne de kullandım. Bir ay yattım evde o da serum kullandığım dönemdi. Hastanede yatmadım istemedim hiç. Rahim ağzım açıktı bebiş de aşağıdaydı hep benim. Hâlâ da aşağıda ama kanalı kapandı şükür dedi doktor. Ilaçla yukarı mı çıkarmış bebek?
Evet canim ayni seyler bende de oluyo demekki iliskiden oluyomus ne utaniyon kiz cinsellik ihtiyactirBen gördüm de utandım yazmaya
Canim bize yasaktı 4 ay. Bukac hafta yasak demedi doktor rahim kanalın kapanmış artık tehliken kalmadı dedi biz de bunu serbest olarak yorumladık.
Haftada iki üç oluyor. Ama arada kramplarım artıyor. Sağ bacağım kasığım özellikle topallıyorum bi saat. Gerçi yanlış oturunca da bacak ağrısı çekiyorum sadece ilişkide değil. Bilmiyorum ya en son bi daha yasak dedim eşime bayaa zorlanıyorum
Doktora da soramıyorum
Kızlar ya tesettürlü olan var mı aranızda ben hamilelik bulamıyorum hamile mağazalarında tesettür olanlari anam giymez fiyonklu polyester iğrenç şeyler. Kilo verdim diye normal kıyafetlerime sıgıyodum artık dar geliyor bulamıyorum. :/ napıcam pantolon da giymiyorum.
Banada serbest dedide kuzum karnim bacagim cok agriyo ondan mi acaba dedimGünaydın annişleeeeer :) Canım ben sorunu görmedim. Yalnız bunu doktoruna sormalısın. Bana serbest dedi ama herkesin durumuna göre söylüyorlar...
Benimki çıkmadı o zaman.Ben hastahanedede yattim canim evdede..bilmiom ben ole dedim ondan mi oldu acaba diye cunku benim bebek gobegimin ustunde her doktorda rahim agzin kapali kalinlasmis baya korkma diyo hatta hic gitmedigim doktor progestan kullandin mi sen hic diyo bende o sonucu kendim cikardim :)
Anladim canim :)canım biz girmiyoz canımız istemiyo zaten :))
Pantolon giymiyorum canım. etekler oluyor ama hemen bitiyor.Canim lcw nin hamile pantolonlari cok guzel.ben cok memnunum.onlardan 2 renk alip üstunede tunikle giyebilirsin
Bende hic hamile gibi degilim canim kimse anlamiyo normaldede zayifim ultrasyonda bakiyom doktor o cihazi gobegimin ustunde tutuyo :)) hele kafasi cok yukarda nasi dogurcam bilmiyom icini ferah tut ablamda oglunu hep asagida tasidi eskilerde oglan asagida kiz yukarda derlerms dogru mu bilmem ben ilaca bagladim canim ama benim baya yukarda hatta diyom rahim bu kadar buyuk degil nasi boyle tepede diye ama ole zaten bi cikiyom o jel hep ust tarafimda kiz artik asagiya degil uste suruyo doktor soyluyo heraldeBenimki çıkmadı o zaman.o yuzden korkuyorum agzı kapali da bebiş aşağıda gorsen göbeğim aşağıda hafif bi şişlik. Hamile gibi degilim pek. Aksam şisiyor biraz o da su ve gaz.
Tamam canim sagolbenimde agrio canim acio daha dogrusu. canim biz bi kere cinsel iliskiye girdik ben kendimi cok kastigm icin canım acidi esimde cok tedirgn oldu smdi ben hadi desemde esim istemiyo zevk almiyoruz ona zarar vermeye gerek yok dayaniriz sanki ne dedi. oyuzden cinsel iliskiye girmiyoruz
Uzan dinlen canim hayirlisi buarada cikolatayi bende yiyemiyodm tatliyi ya mormalde cok severim hamileligimn baslarinda yiyemiyodumİğneyi pazartesi ye kadar verdi sonra kalbini duyarsak inşallah o zaman bakacağız inşallah kan sulandırıcı kullanıyorum oda yapmış olabilir dedi dinleniyorum şimdi yatmıyorum ama yormuyorum kendimi Hayırlısı canım
Ay ne biliim hamileyim yaEvet canim ayni seyler bende de oluyo demekki iliskiden oluyomus ne utaniyon kiz cinsellik ihtiyactir
Ben etliyim butluyum canım ama kilo verdim karın bölgem düzleşti altra biraz şişlik var tek. Ultrasonda doktor nerdeyse kasıklara indirecek aleti o kadar aşağıdan bakıyo ki.Bende hic hamile gibi degilim canim kimse anlamiyo normaldede zayifim ultrasyonda bakiyom doktor o cihazi gobegimin ustunde tutuyo :)) hele kafasi cok yukarda nasi dogurcam bilmiyom icini ferah tut ablamda oglunu hep asagida tasidi eskilerde oglan asagida kiz yukarda derlerms dogru mu bilmem ben ilaca bagladim canim ama benim baya yukarda hatta diyom rahim bu kadar buyuk degil nasi boyle tepede diye ama ole zaten bi cikiyom o jel hep ust tarafimda kiz artik asagiya degil uste suruyo doktor soyluyo heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?