2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar A101 e Johnson baby nin urunleri geldi bugun bakin isterseniz fiyatlari piyasaya gore uygun. ben goz yakmayan sampuan pudra pisik kremi vucut yagi aldim bitmeden isterseniz bakin

İğneyi pazartesi ye kadar verdi sonra kalbini duyarsak inşallah o zaman bakacağız inşallah kan sulandırıcı kullanıyorum oda yapmış olabilir dedi dinleniyorum şimdi yatmıyorum ama yormuyorum kendimi Hayırlısı canım

Ben hastahanedede yattim canim evdede..bilmiom ben ole dedim ondan mi oldu acaba diye cunku benim bebek gobegimin ustunde her doktorda rahim agzin kapali kalinlasmis baya korkma diyo hatta hic gitmedigim doktor progestan kullandin mi sen hic diyo bende o sonucu kendim cikardim :)

Kizlaaarrr bebegim tekmeledi ya ilk defa bukadar net ve sert hissettim .son 1 haftadir hareketler hissediyodum ama bagirsaktan fln geliyodur diye ciddiye almiyodum.az once meryem suresini actim .oyle bir hareketlendiki 6 7 kere sagdan sola icimde kayiyomus gibi hissettim.sonrada oturup agladim duygulandigim icin

Evet canim ayni seyler bende de oluyo demekki iliskiden oluyomus ne utaniyon kiz cinsellik ihtiyactir

Canim lcw nin hamile pantolonlari cok guzel.ben cok memnunum.onlardan 2 renk alip üstunede tunikle giyebilirsin

Benimki çıkmadı o zaman. o yuzden korkuyorum agzı kapali da bebiş aşağıda gorsen göbeğim aşağıda hafif bi şişlik. Hamile gibi degilim pek. Aksam şisiyor biraz o da su ve gaz.

Benimki çıkmadı o zaman. o yuzden korkuyorum agzı kapali da bebiş aşağıda gorsen göbeğim aşağıda hafif bi şişlik. Hamile gibi degilim pek. Aksam şisiyor biraz o da su ve gaz.
Bende hic hamile gibi degilim canim kimse anlamiyo normaldede zayifim ultrasyonda bakiyom doktor o cihazi gobegimin ustunde tutuyo :)) hele kafasi cok yukarda nasi dogurcam bilmiyom icini ferah tut ablamda oglunu hep asagida tasidi eskilerde oglan asagida kiz yukarda derlerms dogru mu bilmem ben ilaca bagladim canim ama benim baya yukarda hatta diyom rahim bu kadar buyuk degil nasi boyle tepede diye ama ole zaten bi cikiyom o jel hep ust tarafimda kiz artik asagiya degil uste suruyo doktor soyluyo heralde

T
Tamam canim sagol

Uzan dinlen canim hayirlisi buarada cikolatayi bende yiyemiyodm tatliyi ya mormalde cok severim hamileligimn baslarinda yiyemiyodum

Evet canim ayni seyler bende de oluyo demekki iliskiden oluyomus ne utaniyon kiz cinsellik ihtiyactir
Ay ne biliim hamileyim ya
Ben etliyim butluyum canım ama kilo verdim karın bölgem düzleşti altra biraz şişlik var tek. Ultrasonda doktor nerdeyse kasıklara indirecek aleti o kadar aşağıdan bakıyo ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…