2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

nette derın arastırmalarım sonucunda çatlaklar genetıkse eğer;
ani kilo artısına dikkat edılırse eğer çatlaklar genetık oldugu için olacaktır tabii ki :=) ama yogun olmayabılır. eger dengelı kilo alınırsa.
bütün yağlara
bilmem nelere
kk forumundakı konulara
kısacası her seye baktım, yağ mağ hikaye :=) genetıkse çatlayacaksın denıyor
aza ındırmek için nemlendırmek gerekmiş sadece
ben de banyo sırasında bebe yagı kullanıyordum. şimdi zeytınyagına gectım
benım anam da cok var mesela yapacak bişi yok az da olsa çatlayacagım

Canım bende banyo esnadında bebe Yağı sürüp durulandım çıkıncada sebamed kullanıyorum. O gün bi baktım kalçam ve bacak yanlarım çatlamış :) bencede genetik çünkü hiç kilo almadım ama böle olmuş

hazır yogurtu sevmedıgım için ne zamandır dogru duzgun yogurt yıyemıyordum.
1 kere denemıstım hüsranla sonuclanınca bir daha denemedım.
dün yapmaya karar verdım
1 lt sütle denedım
sonuc harıka :=)

ben de şuan yok
annemınde oldu ablamında. o yuzden bende de olacaktır. barı göbeği yağlayıp kasınmasını gıdereyım ve nemlensın dedım.
yapacak bişi yok

Denedim mutfaktan lavaboya koştum yatağa yetişemedim ki yatayım. Şurup gibi olandan verdi hap ertesi gün kusturuyodu bu şurup anında
kan hapı önemli bişi.. uyku zamanında denedım ben de, yoksa almayacaktım benı de kötü yapıyor çünkü.
ama bu seni kötü yapıyorsa elbette içmeyeceksın ve dogal yollara basvuracaksın.
sabahları aç karnına pekmeze devam :=)

Doktorum dedi zaten ben ilacta diretmem içemiyosan bir çaresini buluruz eziyete gerek yok. Pekmez kaldı bize ki en doğalı da bu zaten. :)

öyle bir sınırlama koymadık valla biz doktor sorun yok demişti zaten

en son hamılelık çalışmaları yapmıstık eşim diyordu ben bebişten dolayı istemıyordum.
neyse dün öyle acıdım haline kendı kendıme, istersen denerız dedım
karnın var boşver dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…