- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #24.661
ben öyle bılıyorum.Aa ayrintili ultrasonda dogum zamaninimi soyluyolar.daha erken degilmi 20. Haftadan.benim doktor son dakkaya kadar bisey soylemez bana kesin
hepsı aynıymıs aslında. . renklisi en sonunda renkli foto verıyormus işte :=)Ben biraz gec girecem sanırım, 24. haftada randevum.
Bu ayrıntılı dediğin renkli (doppler) ultrason değil mi?
bana da gyno tardyferon verdıAynen benimde oyle ben sabah ac aliyorum.gyno ferro sanol.bu demir hapi kandami yapiyor anlamadim.bana kan hapi vermedide
Canım bende banyo esnadında bebe Yağı sürüp durulandım çıkıncada sebamed kullanıyorum. O gün bi baktım kalçam ve bacak yanlarım çatlamış :) bencede genetik çünkü hiç kilo almadım ama böle olmuşnette derın arastırmalarım sonucunda çatlaklar genetıkse eğer;
ani kilo artısına dikkat edılırse eğer çatlaklar genetık oldugu için olacaktır tabii ki :=) ama yogun olmayabılır. eger dengelı kilo alınırsa.
bütün yağlara
bilmem nelere
kk forumundakı konulara
kısacası her seye baktım, yağ mağ hikaye :=) genetıkse çatlayacaksın denıyor
aza ındırmek için nemlendırmek gerekmiş sadece
ben de banyo sırasında bebe yagı kullanıyordum. şimdi zeytınyagına gectım
benım anam da cok var meselayapacak bişi yok az da olsa çatlayacagım
ben de şuan yokCanım bende banyo esnadında bebe Yağı sürüp durulandım çıkıncada sebamed kullanıyorum. O gün bi baktım kalçam ve bacak yanlarım çatlamış :) bencede genetik çünkü hiç kilo almadım ama böle olmuş
seninkine bi on kilo ekleÖyle tabiki bitanem. Ben 74 kilo ile hamile kaldım. Sen kaç kiloydun ki
çıkarıyorum. Sonra sürekli bulantı halleri.neden ki?
uykun geldiği zaman içmeyi denedın mı?seninkine bi on kilo ekleboyun kaç fit olmuşsundur ne güzel
çıkarıyorum. Sonra sürekli bulantı halleri.
Denedim mutfaktan lavaboya koştum yatağa yetişemedim ki yatayım.uykun geldiği zaman içmeyi denedın mı?
ben yatarken içiyorum.
kan hapı önemli bişi.. uyku zamanında denedım ben de, yoksa almayacaktım benı de kötü yapıyor çünkü.Denedim mutfaktan lavaboya koştum yatağa yetişemedim ki yatayım.Şurup gibi olandan verdi hap ertesi gün kusturuyodu bu şurup anında
benimde aynı canını sıkma bence :) tuvaalet evin e çok kullandığım bölümü resmenKızlarrr yardımmm..
Bebeğim kıpırdarken idrar torbasına baskı yapıo sanki , daha yeni tualetten çıkmış oluorum ama yine gelip o kıpırdadıkça artıo .. Normalmi ki bu?
Doktorum dedi zaten ben ilacta diretmem içemiyosan bir çaresini buluruz eziyete gerek yok. Pekmez kaldı bize ki en doğalı da bu zaten. :)kan hapı önemli bişi.. uyku zamanında denedım ben de, yoksa almayacaktım benı de kötü yapıyor çünkü.
ama bu seni kötü yapıyorsa elbette içmeyeceksın ve dogal yollara basvuracaksın.
sabahları aç karnına pekmeze devam :=)
Kizlar cinsel iliski siniriniz nasi zarari var mi doktor yok dedi ama biz bazen abartiyoz sanirimuzun sure gorevden dolayi gorusemiyoz gorusuncede bide yeni evliyiz ya biz acaba bebegime bise olur mu gobisimde yok benim bazen farketmeden rahat hareket ediyoz normal gibi
aynen. hem siyah dışkı da olmazDoktorum dedi zaten ben ilacta diretmem içemiyosan bir çaresini buluruz eziyete gerek yok. Pekmez kaldı bize ki en doğalı da bu zaten. :)
Gece uyanıp tuvalete gitmek bi de dışarıdayken öf eziyet. Ben normalde sabah evden çıkardım akşama kadar tuvalet aklıma gelmezdi. Şimdi çıksam en geç iki saate aşkım lavabooo diye söyleniyorum eşime.benimde aynı canını sıkma bence :) tuvaalet evin e çok kullandığım bölümü resmen
Onu geç koku berbat.aynen. hem siyah dışkı da olmaz
en son hamılelık çalışmaları yapmıstıkKizlar cinsel iliski siniriniz nasi zarari var mi doktor yok dedi ama biz bazen abartiyoz sanirimuzun sure gorevden dolayi gorusemiyoz gorusuncede bide yeni evliyiz ya biz acaba bebegime bise olur mu gobisimde yok benim bazen farketmeden rahat hareket ediyoz normal gibi
ona hiç dikkat etmedımOnu geç koku berbat.
Dikkat etme de zaten boşverona hiç dikkat etmedım
bana normal geldı demek kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?