- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #2.981
Allaha sukur memnunum bebgim oda farkinda ama tabi annesini tutuyo ama farkinda herseyin..yapma ya seninkilerde yani nasi misafir karsilayasin sun insanlaru anlamuyorum haklisin hemde cok haklisin kimseyi umursamamiz lazim ben yemek yiyemiyorum deterjan kokusuna bile dayanamiom evde don kilot geziom:)yada yatym desem daha dogru bem biraz zor geciriym bebegm ins erkwn biter kanamam bugun olmadi sukur sende bugun gidiyomusun ins duyariz minnakin kalbini guzel haberlerini bekliyorum
ne biliyim şaka mı yapıyorlar ben şaka olarak kabul ettim kızmamak için..alıştılar tabi ne yemeklere davet ettim hepsini.birde nasıl kalabalıklar.ama onlar bizi etmedi.kayınvalideme bişey demiyorum çok hasta.ama kaynımlar falan..sorsan benm kdr güzel yemek yapamazlarmış ben yemezmişim ondan.ya bi çorba salata yapın bişey beklemiyorum ki.sonra zaten bende kimseyi yemeğe davet etmiyorum.kim davet ediyorsa onu davet ederim öyle değil mi.üstelik çalışıyorum.annem yapıyor bana yemek bazen.zaten şu ara bitek canım makarna yoğurt istiyor.bide meyve yiyorum. bugün gidicez teyzesi.bakalım ne hale gelmiş bebişimmm ya meraklar içindeyim. inş canım haber vericem mutlaka.sende bir an önce git dr a seni de merak ederiz