- 2 Mart 2015
- 2.801
- 2.688
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #38.401
Canin mı çekti neyle yapılıyor tarifi ver yapalım derlerSana dicekleri o ne gızımmmm
Ben emzirme önlüğü aldım,çekinirim ben açamam heryerde diye düşünüyorum. Bi annemin yanında rahat ederim.emzirme zamanı illaki frikik vericez canım.i her yerde açıp açıp gezcekmişiz.
geçen ay bir arkadaşım doğum yapmıştı yanına gittik 8 -10 kişiydik açtı emzirmeye başladı.. bunlara alışın diyor her yerde açıcaksınız istemeseniz de ... :)
Kızlar perdeleri indirdim yıkadım fonlarla birlikte, halıları yıkamaya verdim geldiler, evi sildim süpürdüm, koltuk minderlerini çıkarttım yıkadım takılmayı bekliyor... Evi topladım, yemek yaptım... Şimdide oğluşumun süsleriyle püsleriyle uğraşacağım biri beni durdursun bu ne enerji
Valla şeker yükswk çıktı diye yassahhh herbişi.... Haftada bikere yiyorum ondan da yalana yalana bştmesin diyeaynen sen taşındında ,yerleştin bileKızzzz deme öyle üzülürümyemiyom ben tatlı sevmiyommmm boşver sende yeme evlerimiz yakın sayılır aslında ama bir okadar uzak tatlı söz konusu olunca
Evet gördüm canım da ,ince olanlardan bu galiba bir de kalın olanlar varmış. Su seviyesi ona gelene kada banyo bitiyyormuş zatenBiraz önce paylaştım canım dediğim süngeri küvet satan yerlerde bulunuyor mutlaka hiç olmadı e bebekten alabilirsin canım
Çok güzelmiş bebeğin üzerindede koruyucu streçfilm gibi bişi mi var?Sabunlarım gelmişşş :)
Biz de minnakız azcık:):):) bebiş de bizim çocuğumuz olduğuna göre o da bizim gibi:):):) sağlıklı olsunlarrrr inşallah
Hehheh bebeğinide al gel yavrum bekliyomValla şeker yükswk çıktı diye yassahhh herbişi.... Haftada bikere yiyorum ondan da yalana yalana bştmesin diyeaynen sen taşındında ,yerleştin bile)) bebek görmeye gelecez sana
Bişi olmas fit erkek iyidir. Gerçi kilolu da doğsalar hareketlenmeye başlayınca zayıflıyorlar:))) kızlar yeni doğunca bile selülütleriiöoluyor bogum boğum bacaklar tam yemelikk ..... Yerim. Onun sellülitlerinierkek benimkide hadi kız zayıf olsun güzelde benimki azıcık kilo alsın teyzesi ya
Canim arkadaşım buna göre file bulamadık dedi fileler genelde küçük kalıyormus bunlara göre zaten sadece şahsi fikrim canım bebeği suya gömErek yikarsaniz hem çok rahat ediyor hem aglamiyorlar anne karnında hissediyormus biz yigenimi öyle yıkardik uyurdu suyun içindebak buda dediğim sunger
Ay cok gzl ya bende mi bundan alsam.mevlut icim mi hastane icin mi cnmSabunlarım gelmişşş :)
olsun sen yıne de kocana ac
bende kocamla uyuodum taaakı dun aksama kadar. yatakodası sıvalı olunca salona koltuklara gectık baktık 2mız sıgamcaz zaten yastıklarım ve ben bı yatak oluozdedım ben karsına geceyım opustuk ayrıldık. önceden cok koyardı onla ayrı yatmak ama sımdı oglumu aldım döndüm totişimi uyudum eşim gecen gece yastıkları getirirken yastıklar için: bunlarda karıcıgımın plesantaları dedı cok güldük
evet canım bunca sıkıntıya rağmen değer ikinciyi ara vermeden yapcam 2 seneye insallah
benim koca da ya düşüyor ya da karnıma değecekken yakalıyorum hep. Ayrılma vakti geldi diyorum sabah
XL anca olur canım L zor şiskoyum ben
Ben hala bilmiyom desem inanırmısın Bebek duşu gelio aklımaCanin mı çekti neyle yapılıyor tarifi ver yapalım derler
Ben de burda ògrendim ne olduğunu çaktırma
enini diyom kız. bizim yatakta yan dönünce göbeklerimiz üstüste biniyo
O an kimseyi gözüm görmez valla oturur açarım benBen emzirme önlüğü aldım,çekinirim ben açamam heryerde diye düşünüyorum. Bi annemin yanında rahat ederim.
Yok kız süs :) ne dağıtacam biblo niyetineAy cok gzl ya bende mi bundan alsam.mevlut icim mi hastane icin mi cnm
Yok kız süs :) ne dağıtacam biblo niyetine
Canim benimkiler farkli kesede ama biara yuzyuze duruyolardi.arada birbirlerini tepiyolar ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?