2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben emzirme önlüğü aldım,çekinirim ben açamam heryerde diye düşünüyorum. Bi annemin yanında rahat ederim.

oh maşaAllah :))

Kızzzz deme öyle üzülürüm yemiyom ben tatlı sevmiyommmm boşver sende yeme evlerimiz yakın sayılır aslında ama bir okadar uzak tatlı söz konusu olunca
Valla şeker yükswk çıktı diye yassahhh herbişi.... Haftada bikere yiyorum ondan da yalana yalana bştmesin diyeaynen sen taşındında ,yerleştin bile)) bebek görmeye gelecez sana

Biraz önce paylaştım canım dediğim süngeri küvet satan yerlerde bulunuyor mutlaka hiç olmadı e bebekten alabilirsin canım
Evet gördüm canım da ,ince olanlardan bu galiba bir de kalın olanlar varmış. Su seviyesi ona gelene kada banyo bitiyyormuş zaten

Valla şeker yükswk çıktı diye yassahhh herbişi.... Haftada bikere yiyorum ondan da yalana yalana bştmesin diyeaynen sen taşındında ,yerleştin bile)) bebek görmeye gelecez sana
Hehheh bebeğinide al gel yavrum bekliyom daha bebeişlerimizi gezdircez parklara sahillere

erkek benimkide hadi kız zayıf olsun güzelde benimki azıcık kilo alsın teyzesi ya
Bişi olmas fit erkek iyidir. Gerçi kilolu da doğsalar hareketlenmeye başlayınca zayıflıyorlar:))) kızlar yeni doğunca bile selülütleriiöoluyor bogum boğum bacaklar tam yemelikk ..... Yerim. Onun sellülitlerini

Ben yemek hazırlamaya gidiyom çok konuşmayın kızlar okuya okuya bir hal oldum bugun bu arada pazara gittim geldim ben taze taze aldımmm herşeyii misss

Tamam cnm tesekkurler bende bundan alirim olmuyorsa :)

Sizin askiniza ada bayiliyorum yaaa normaldir cnm insaat hali ay cidden plasenta gibi esimiz onlar bizim artik

enini diyom kız. bizim yatakta yan dönünce göbeklerimiz üstüste biniyo

Ya o kdr olmuo bizim.esim capraz falan yatio hatta. bazen gelio bana dogru ama bu aralar dikkat ediyorbenim her tarafim yastik zaten zarar veremez bana siz bizden de buyuksunuz demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…