2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

öle dedi canım ne derece doğru bilmiyom. ben herşeyimle ona teslim olduğum için ne derse yapıyom aç dese açacam yani
olsun sen yıne de kocana ac
Evet hala kocamla uyuyorum
bende kocamla uyuodum taaakı dun aksama kadar. yatakodası sıvalı olunca salona koltuklara gectık baktık 2mız sıgamcaz zaten yastıklarım ve ben bı yatak oluoz dedım ben karsına geceyım opustuk ayrıldık. önceden cok koyardı onla ayrı yatmak ama sımdı oglumu aldım döndüm totişimi uyudum eşim gecen gece yastıkları getirirken yastıklar için: bunlarda karıcıgımın plesantaları dedı cok güldük

Merhabalar kizlar, nasılsınız? Riskli olan arkadaslar ne alemdesiniz? InsaAllah hersey yolundadir.
Dun doktor randevumuz vardi cok şükür her sey yolunda dedi doktor. Pasamiz büyümüş 950 gr olmus. Yalniz ben soklardayim 2,5 haftada 3 kilo birden almisim. Nasil becerdim bilmiyorum cok gec yemek yiyoruz ondan oldu herhal. Sekerimi olcturmustum normal cikmisti. Doktor dikkat et dedi hersey guzel kiloyla bozulmasin. Ben de durumlar böyle.

inşallah test sonuçların temiz çıkar canım.Maşallah yakışıklıya

[QUOTE="alekta movik movik, post: 43167450, member: 6m. Eşime kalsa sonsuz sayıda ister [/QUOTE]

Ben de hep 4 cocugim olsun istiyordum 2 kiz 2 erkek. Nasib artik...

Ayy maşAllah canım, ben fazla rahatım sanırım :) Ama dediğin gibi geç kurur... ametist80 sormuş ama bende sorayım karışık mı attın yoksa renkl ve beyaz ayırarak mı?

Bebeğim hastane çıkışını ayrı yıkadım 170 tl verdim bir halt olursa kocamdan azar işitmiyim diye

Genelde bembeyaz şeyleri seçerek koydum çok renkleri bir arada ben de yıkamadım. Şimdi renklileri açıcam inşallah bozulmaz. Gözden kolay çıkartabileceğim şeylerde ilk deneyeceğim :)

Bu arada mutlaka 30 derece de yıkanması gerekiyormuş bebek kıyafetlerinin yoksa çekiyormuş pamuklu oldukları için. :)

Ay ben bunlardan çok korkuyorum frikik falan verirsek ya

emzirme zamanı illaki frikik vericez canım.i her yerde açıp açıp gezcekmişiz.
geçen ay bir arkadaşım doğum yapmıştı yanına gittik 8 -10 kişiydik açtı emzirmeye başladı.. bunlara alışın diyor her yerde açıcaksınız istemeseniz de ... :)

Kızlar ya hergün bir sorunla geliyorum ama sizde nefes darlığı oluyor mu özellikle yatınca :))) 28. Hafta bana yaramadi yaw
canım otururken bile oluyor. pozisyonu iyi ayarlamam gerekiyor.Normal merak etme rahim diyaframa baskı yapıyor buda nefes almayı zorlaştırıyor

ciddimisin ben senin incecik hatta fazla zayıf olarak hayal etmiştim alekta ,yıktın beni

Kaç kere çalıştı kız bu makine bi çift beyaz çorap yıka as, bi çift mavi bluz yıka as, .... Ölme eşeğim ölme. Elde yıkamaya karar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…