2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

File olmuyor mu canim buna bana da aldi ark ta cok guzel

Canim arkadaşım buna göre file bulamadık dedi fileler genelde küçük kalıyormus bunlara göre zaten sadece şahsi fikrim canım bebeği suya gömErek yikarsaniz hem çok rahat ediyor hem aglamiyorlar anne karnında hissediyormus biz yigenimi öyle yıkardik uyurdu suyun içindebak buda dediğim sunger

Eklentiler

• Screenshot_2015-10-22-17-35-05.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 105

Kaç kere çalıştı kız bu makine bi çift beyaz çorap yıka as, bi çift mavi bluz yıka as, .... Ölme eşeğim ölme. Elde yıkamaya karar verdim

Kız vallahi elde yıkamayı bende düşündüm sonra tırstım dedim ki, sabun deterjan kalırsa bebeği kaşındılır alerji falan diye. Makinenin en kısa ayarında yıkadım :))) Ama bozulmasından korktuğun şeyi en azından bir kere giyene kadar elde yıkamakta fayda var İnsan yusuf yusuf oluyor ay renkleri karışır mı bozulur mu diye

Kızlar perdeleri indirdim yıkadım fonlarla birlikte, halıları yıkamaya verdim geldiler, evi sildim süpürdüm, koltuk minderlerini çıkarttım yıkadım takılmayı bekliyor... Evi topladım, yemek yaptım... Şimdide oğluşumun süsleriyle püsleriyle uğraşacağım biri beni durdursun bu ne enerji

Maşallahın var valla yaaa

İçin rahat eder herşeyden önemlisi ohhh misssss

Nerdeain.sen kuzu yabir giriyon hemen kaciyon.... yoksa nefis tatlilar mi yapip yiyonyaparsan bana da getir,annem yapmiyor bana tatli
Kızzzz deme öyle üzülürüm yemiyom ben tatlı sevmiyommmm boşver sende yeme evlerimiz yakın sayılır aslında ama bir okadar uzak tatlı söz konusu olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…