- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #39.401
nereye gıdersen gıdelımBende cok kararsizim gittigim yerlerden birer birer almaya calisiyirum bazi yerde de sadece bakip cikiyorum
Avent flow doğal akışkanlı plastik al cam çabuk kırılıyo 240 lük al 2 li kampanya ile aldım ben E bebekten. Çok araştırmıştım.Kızlar biberon olarak ne aldınız, Dr brown un hem geniş hem dar agizlisi var, cam mi olsun, 120 ml mi 240 ml mi olsun, bir tane yeter mi iki tanemi alayım, kafamda deli sorular, bi fikir verin bu hamise...
Can'ım geçen hafta yanlış hatırlamıyosam ben gittim oraya biraz pahalı geldi. E bebeğe gittim sonra kır camide.Antalyada ilke bebe diye bi yer var ihtiyaç olunabilecek herşey var ve sitesi de var ihtiyacı eksiği olan arkadaşlar bi bakın derim:) özelkle de evden alışveriş yapmak zorunda olanlar...Surrender emziği hangi sayfadan aldın???
Hiç bi yerde satılmayan şeyleri çok seviyosun senkızlar bıberon olarak aventın bir modelı varsa net dısında satılmıyor başka yerde.
ısrarla onu almka ıstıyorum. cama en yakın olanmıs
sarı kapaklılar. arastırıyorum bırazdan onunda sıparısını vercem
Antalyada ilke bebe diye bi yer var ihtiyaç olunabilecek herşey var ve sitesi de var ihtiyacı eksiği olan arkadaşlar bi bakın derim:) özelkle de evden alışveriş yapmak zorunda olanlar...Surrender emziği hangi sayfadan aldın???
yok babyworld dıye bı yer
arastırıyorum bı bakıyorum satısı nette sadeceHiç bi yerde satılmayan şeyleri çok seviyosun sen
Bulamadığım bi şey olursa kapını çalarımarastırıyorum bı bakıyorum satısı nette sadece
pp degıl de pes yazması özellıgını aradım. o da bunda var napım.
emzik konusuna da gelırsen amerıkan malı oldugundan sanırım sadece nette anlamadım yanı
Bu iğneler hep bana girdi işteKaç deneme ki bu bu kadar çok duygulandımEki Görüntüle 1668238
allah verdi sonunda sabrının karsılıgınıBu iğneler hep bana girdi işte
Aynen :) nazar boncuğu nerden yapılıoallah verdi sonunda sabrının karsılıgını
Girdi de güzel bi şeyler çıkarmak için girdi inşallah sağlıkla kavuşursunBu iğneler hep bana girdi işte
İnşallah Can'ım. Şu alttaki resimlerinizde bebişin kafayı aşağıda görünce moralim bozuluyor benim ya sanki çıkıvercekmiş gibi duruoGirdi de güzel bi şeyler çıkarmak için girdi inşallah sağlıkla kavuşursun
ahan da burdan ifadeler var ya orayı tıklıyorsunAynen :) nazar boncuğu nerden yapılıo
Avent flow doğal akışkanlı plastik al cam çabuk kırılıyo 240 lük al 2 li kampanya ile aldım ben E bebekten. Çok araştırmıştım.
Bu 40 tı :)Bende araştırma safhasındayim, kafam karışık, alayım bitsin diyorum,
2 li 240 yok da
http://mobil.e-bebek.com/philips-avent-scf693-27-natural-pp-biberon-260-ml-2li_PAV-9430270
Bu var canim sitede bundan mi bahsediyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?