2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canim magnezyum ağrılarını çok hafifletir ben bi gün içmim başlıyor ayaklarda ağrılar doktorun vermesede de al ic hiçbir zararı yokki tam tersi magnezyum bebeğe çok yararı var
Canim magnezyum adı ne içeriği nasıl bana magnezyum positive vermişti alkol var diye aslmadim

sırf ayakta durmaktan olmaz heralde. belkıde sana öyle gelıyo
göbek delıgının de keşlı degısıyor sonucta
eltim de farketti dün böyle değildi dedi bikac gundür Fıtığım azdı bugün aniden şekli değişti. Off neyse yarın ağrısı gecmezse yine hastane yolları göründü

Bak işte yormuşsun bayaa kendini 8.aya girdik nasıl onca işi yapıyosun sen bi de çalısan bi annesin. Yat dinlen anormal bir durum sezersen hemmen hastaneye. Kocana da surat yap korksun da dikkat etsin sana

Ağrı nasıl bir ağrı benimki mesela magnezyum icmedigimde bildiğin kramp.Resmen test ettim magnezyum muz ve maden suyu acayip iyi geliyor kramplara
Benim kramp değil cnm ya bildiğin çok gezersin ayaklar bacaklar tutulurya bide sürekli hareket ettirme ihtiyacı duyuyorum bileklerim kütür kütür dizlerimde

Canim cok yormussun kendini.son okadar is yapacak durumda degilsinki.birdaha olursa ihmal etme canim.beninde cok ayakta durdugumda hafiften olmustu gecen ay.buyuk ihtimal yogunluktandir

Eee sebebi neymiş sendekinin peki çok zor gerçekten hep bir ağrı ağırlık

kızlar, magnezyumunuzu ıhmal etmeyın.

Bana doktor henüz vermedi, günlük 2 den fazla kramp yoksa gerek yok dedi... yarın gidince gene sorayım. ..
Emzik leri hangi siteden siparis ettin diye soracaktım birde...

kabak çekirdeği yiyiorum ben her akşam.çok magnezyum varmış içinde.daha bir sürü faydası var k vitamininden tutun fosfora kadar her şey var içinde tavsiye ederim

Bende her gün yiyorum, birde antep fıstığı, her günde bir maden suyu içerim, şimdilik bir sıkıntı yok, inş olmaz

Canım çok geçmiş olsun ya. Eczaneden bir ped alsan. Hanişu renk değiştiren. Ne olduğunu anlamak için. Bide ebe arkadaşım bende de kan geldiğinde 2 saat ayağını kaldır uzan kanama devam ederse dr a git demişti

emzıgı az önce ınstagram da bı sayfadan sıparısını verdım :=)

Kızlar biberon olarak ne aldınız, Dr brown un hem geniş hem dar agizlisi var, cam mi olsun, 120 ml mi 240 ml mi olsun, bir tane yeter mi iki tanemi alayım, kafamda deli sorular, bi fikir verin bu hamise...

Kızlar biberon olarak ne aldınız, Dr brown un hem geniş hem dar agizlisi var, cam mi olsun, 120 ml mi 240 ml mi olsun, bir tane yeter mi iki tanemi alayım, kafamda deli sorular, bi fikir verin bu hamise...
Ben avent ciyim. Natural 125 lik bir tane aldım. Sırf bulunsun diye. İnşallah emzirmede sorun öıkmazsa zaten ihtiyaç olmuyor

Bende de ara ara çok nadir oluyordu bu 2 3 haftadırr hep var gündüz çok değilde gece hep...her akşam uzanıyorum kociş masaj yapıyor
Can'ım ben bu şikayetin için doktora gitmiştim. Yorgunluktan değil vücutta lökosit ve iltihap arttıkça ayaklarda sıkıntıya sebep oluyomuş ilaç falan vermemişti dönemselmiş. İspirtoyla masaj yaptırıyodum benim herife geçiyordu. Hatta diyodum ki ayaklarımın canı sıkılıyo :) sürekli hareket ettiresim buz gibi suya sokasım geliyodu. 2 yudumda içiyodum ispirtodan 1 saate geçiyodu.

Antalyada ilke bebe diye bi yer var ihtiyaç olunabilecek herşey var ve sitesi de var ihtiyacı eksiği olan arkadaşlar bi bakın derim:) özelkle de evden alışveriş yapmak zorunda olanlar... Surrender emziği hangi sayfadan aldın???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…