- 2 Mart 2015
- 2.801
- 2.688
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #39.361
Doktor neden bir sey demiyor canım?Kızlar bebeğin kafa çevresi 3 hafta geriden geliyor benim benim gibi olan var mı doktor bişi söylemiyor normal her şey çok iyi sesi diğer değerleri normal duruşundan mı böyle çıkıyor acaba
Hadi gözün aydın mis gibi otur şimdi. Darısı benim başıma :) yoruldu bebişin tabi dinlen artıkKizlar cok sukur evdeki yalitim bitti. Dun isten gelince yatakodasini bitirdim. Bugunde sabah 8 de ayakkabilikla basladm kahvalti vs derken annemle beraber saat nasi 4 olmus anlamadik. Kapilari sildim camasir 4 5 kez yikandi sonuncu yikanio hava da guzel olunca kurudu hemen hepsi. Anne olmak nekadar zor. Kiziyordum anneme beni ihmal ediosun gelmiosn die ama kardeşimin dugun yorgunlugunu atamadan benim evin yorgunlugu coktu. Bende ona kiyamadigimdan hic otrmadim. 5 te onlari yolcu ettik eve geldim utu yaptim annemde yapmisti gtmeden kuruyanlari. Smdi dustan ciktm ama mahvoldum. Bazilarimiz yazmis bacak aramdaki kemikler agrio die benimde suan okdr cok agrio ki ve bebis vurdukca sanci gbi tuhaf bi agrim oluo. Ptesi sali diger camasirlarida kuruyup utulenince bebisinkileri yikicam hastane cantami hazirlicam. Dursun bi kenarda ne olur ne olmaz. Bu ara gun yaklastikca daha cok korkar oldum. Nasi dogum olucak die. Allah im hepimjzie hayirlisiyla saglicakla kucagimiza almamizi nasip etsin meleklerimizi. Amin.
Yok cnm erkek benim ki ama kafası küçük olabilir dayısının da kafası küçüktücanım o bebeğin yapısındandır bazılarının da geniş oluyo kafa çevresi bebeğine göre.bizim bi tanıdığın bebeğinin kafa çevresi çok büyük diye normal doğum yapamadı mesela.minyon olcak demek ki bebişin.bi de kızlar daha küçümen oluyolar bebeğin kız mı bilmiyorum ama onun da etkisi vardır mutlaka.diğer şeyler normalse önemli değil.hem birebir ölçemiyo cihazlar yanılma payı oluyo çok da güvenmemek lazım yani
Doktor iyi diyor yani sorun değil o diyorDoktor neden bir sey demiyor canım?
Benimki de bi hafta ileride kafası. Koca kafalı olacak herhal diyorum
bana bişiler diyor ama hiç umursamıyorum. nerden bıleyım ben kafasının buyuk veya kucuk olmasının bir sorun yaratacagını. sorun yok, her sey yolunda dedıyse gerısı önemsız benım içinDoktor iyi diyor yani sorun değil o diyorben de kendi kendime sorun yapıyorum
banada doktorum dikkat et tuza ödem olmasın diyor.iğne kortizonun bir türeviymiş az tuzlu ye dedi.gerçi sadece ilaç için değil hamilelik sürecinde az tuzlu yemek gerekiyormuşCanım onunla ilgisi olduğunu demedi ama tuza dikkat et dedi. Ödem için dedi sanıyodum ben. Sağlık ocağındaki ebe de dedi ama iğneyle alakalı demedi bacaklarıma baktı ödem yokmuş ama tuza dikkat et dedi.
Evet ya takmıcam napim eşime diyom hiç sallamıyor doktor ayrı rahat eşim ayrı rahat valla bi ben stres oluyorum evin işi ayrı dert bir de evin çatısı aktı yağmurda neyseki damlayacak kadar değil ama lekelenmeler oldu sinir oldumbana bişiler diyor ama hiç umursamıyorum. nerden bıleyım ben kafasının buyuk veya kucuk olmasının bir sorun yaratacagını. sorun yok, her sey yolunda dedıyse gerısı önemsız benım için
sen de öyle yapstres ıyı degıl
Evet ya takmıcam napim eşime diyom hiç sallamıyor doktor ayrı rahat eşim ayrı rahat valla bi ben stres oluyorum evin işi ayrı dert bir de evin çatısı aktı yağmurda neyseki damlayacak kadar değil ama lekelenmeler oldu sinir oldum
Canim bana multivitamin yeter die dusundu heralde bilmiyorum valla. Herkes kullanio bisi olmuo ya. Ama cok sukur duzenli mus yemeye basladgmdan beri cok az oluo kramplarim
Canim bilemiyorum. Oyle olsa kullanan herkesin suyum azaldi demesi lazim. Benim dr biraz ilac vermeme taraftari
Ohh masallah prensese. Çok iyi haber canim. İnşallah hayirlisiyla kucagimizada aliriz meleklerimizi
göbek delıgın cıktıgı için olmasınKızlar yaa göbek deliğim bi tuhaf duruyor yukarı çıkmış ve iki çukur oluşmuş ne tuhaf şeyler başıma geliyor ya bugün çok ağrıdı akşam farkettim iki çukur oluşmuş asıl delik yukarı kaymış
Netten baktım bakmaz olaydım içerden bişeyler kopmuş olabilirmiş falan elim ayağım titredi okuyunca
Allahım bu nasıl bir enerjidir yaaaaa maşallah tütütütüKizlar cok sukur evdeki yalitim bitti. Dun isten gelince yatakodasini bitirdim. Bugunde sabah 8 de ayakkabilikla basladm kahvalti vs derken annemle beraber saat nasi 4 olmus anlamadik. Kapilari sildim camasir 4 5 kez yikandi sonuncu yikanio hava da guzel olunca kurudu hemen hepsi. Anne olmak nekadar zor. Kiziyordum anneme beni ihmal ediosun gelmiosn die ama kardeşimin dugun yorgunlugunu atamadan benim evin yorgunlugu coktu. Bende ona kiyamadigimdan hic otrmadim. 5 te onlari yolcu ettik eve geldim utu yaptim annemde yapmisti gtmeden kuruyanlari. Smdi dustan ciktm ama mahvoldum. Bazilarimiz yazmis bacak aramdaki kemikler agrio die benimde suan okdr cok agrio ki ve bebis vurdukca sanci gbi tuhaf bi agrim oluo. Ptesi sali diger camasirlarida kuruyup utulenince bebisinkileri yikicam hastane cantami hazirlicam. Dursun bi kenarda ne olur ne olmaz. Bu ara gun yaklastikca daha cok korkar oldum. Nasi dogum olucak die. Allah im hepimjzie hayirlisiyla saglicakla kucagimiza almamizi nasip etsin meleklerimizi. Amin.
Evet canim sag tarafta topluo kendisini sisiyor orasi da :)Bende annecim sen hareket etmeyince ben korkuyorum diyorum oynuyor bizim minnosta.Kurban olurum onları bize nasip edene şükür sebeplerimiz her zaman.Sizde de bebekler bi yere dayıyor mu bi yerini aynı hareket edecek hissi oluşuyor ama orayı geriyor sadece
Bugün biraz ayakta durdum eltilerim yemek yaparken malzemelerin yerlerini göstermek için. Ondan mı oldu aşırı ağrıyor bi günde yer değiştirir mi ki her gün bakıyorum göbeğimegöbek delıgın cıktıgı için olmasın
hamılesın agır bişi kaldırmadıgına, kendını yogunluga vermedıgıne göre
bişi yoktur :=) delık bir müddet sonra tamamen dısarda olacak
sırf ayakta durmaktan olmaz heralde. belkıde sana öyle gelıyoBugün biraz ayakta durdum eltilerim yemek yaparken malzemelerin yerlerini göstermek için. Ondan mı oldu aşırı ağrıyor bi günde yer değiştirir mi ki her gün bakıyorum göbeğime
Canım çok yormuşsun kendini yat dinlen sabaha kadar. Hatta eşin masaj yapsın arada ben yaptırıyom çok iyi geliyo ağrılarım hafifliyor.
Simdi günlük pedde bi damla kan gordum. Kendimi cok yordugumdan mi oldu acaba yoksa bebismi gelioHadi gözün aydın mis gibi otur şimdi. Darısı benim başıma :) yoruldu bebişin tabi dinlen artık
Nevresimi english home dan almıştım ben 25 e geldi...bekleyip indirimden almakta fayda var turuncu kasa demişti buradan bi arkadaş bakımları da oradan alicam ama bende ateş ölçer ve burun asp. almadimalacak olarak sanırım burun aspilatörü, ates ölçer, nevresım takımı kaldı :=)
şükür her şey bitti diyebılırım.
Canim yaptimda heryerim agrio nasi uyancam sabah bilmem vallaAllahım bu nasıl bir enerjidir yaaaaa maşallah tütütütü
Ben neredeyse yattım bütün gün
Banada demir vermedi folio decavit devammagnezyum ile demir hapı ayrılmaz ıkılıdır dıye bılıyorum. doktor bunları muhakak verır.
Kuzum senin gibi bilinçli bi hatun neden kendini zorladı. İtmek kakmak kaldırmak yasak bilmiyomusun? Ondan olmuştur canım ayaklarını uzat yat bırak siniri falan şimdiSimdi günlük pedde bi damla kan gordum. Kendimi cok yordugumdan mi oldu acaba yoksa bebismi gelioesime kizmistim bugun ona kizdgm icin bazayi ittim yatili misafr icin olan carsafa yun yorgani kendim geçirdim sonra beyfendi lutfedip geldi smdide harıl haril nette arastirio sebebi neymis die bisi olmaz dedim en fazla dogar yasicagi varsa yasar dedim nasisa kimsenin umrunda deil dedim sustu sinirden suan varya catir catir dogururum calismamis olsaydim bugun annemlerle gidicektim dengesiz herif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?