2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hadi gözün aydın mis gibi otur şimdi. Darısı benim başıma :) yoruldu bebişin tabi dinlen artık

Yok cnm erkek benim ki ama kafası küçük olabilir dayısının da kafası küçüktü

Doktor iyi diyor yani sorun değil o diyor ben de kendi kendime sorun yapıyorum
bana bişiler diyor ama hiç umursamıyorum. nerden bıleyım ben kafasının buyuk veya kucuk olmasının bir sorun yaratacagını. sorun yok, her sey yolunda dedıyse gerısı önemsız benım için
sen de öyle yap stres ıyı degıl

Canım onunla ilgisi olduğunu demedi ama tuza dikkat et dedi. Ödem için dedi sanıyodum ben. Sağlık ocağındaki ebe de dedi ama iğneyle alakalı demedi bacaklarıma baktı ödem yokmuş ama tuza dikkat et dedi.
banada doktorum dikkat et tuza ödem olmasın diyor.iğne kortizonun bir türeviymiş az tuzlu ye dedi.gerçi sadece ilaç için değil hamilelik sürecinde az tuzlu yemek gerekiyormuş

Evet ya takmıcam napim eşime diyom hiç sallamıyor doktor ayrı rahat eşim ayrı rahat valla bi ben stres oluyorum evin işi ayrı dert bir de evin çatısı aktı yağmurda neyseki damlayacak kadar değil ama lekelenmeler oldu sinir oldum

Kızlar yaa göbek deliğim bi tuhaf duruyor yukarı çıkmış ve iki çukur oluşmuş ne tuhaf şeyler başıma geliyor ya bugün çok ağrıdı akşam farkettim iki çukur oluşmuş asıl delik yukarı kaymış
Netten baktım bakmaz olaydım içerden bişeyler kopmuş olabilirmiş falan elim ayağım titredi okuyunca

sinir, stres ıyı degıl
en dıkkat edılmesı dönemlere gırdık artık. sinirlenmemeye calıs

Canım belki herkese aynı etkiyi yapmıyordur ama belki bana dokunmustur

göbek delıgın cıktıgı için olmasın
hamılesın agır bişi kaldırmadıgına, kendını yogunluga vermedıgıne göre
bişi yoktur :=) delık bir müddet sonra tamamen dısarda olacak

Allahım bu nasıl bir enerjidir yaaaaa maşallah tütütütü
Ben neredeyse yattım bütün gün

Evet canim sag tarafta topluo kendisini sisiyor orasi da :)

göbek delıgın cıktıgı için olmasın
hamılesın agır bişi kaldırmadıgına, kendını yogunluga vermedıgıne göre
bişi yoktur :=) delık bir müddet sonra tamamen dısarda olacak
Bugün biraz ayakta durdum eltilerim yemek yaparken malzemelerin yerlerini göstermek için. Ondan mı oldu aşırı ağrıyor bi günde yer değiştirir mi ki her gün bakıyorum göbeğime

Canım çok yormuşsun kendini yat dinlen sabaha kadar. Hatta eşin masaj yapsın arada ben yaptırıyom çok iyi geliyo ağrılarım hafifliyor.
Hadi gözün aydın mis gibi otur şimdi. Darısı benim başıma :) yoruldu bebişin tabi dinlen artık
Simdi günlük pedde bi damla kan gordum. Kendimi cok yordugumdan mi oldu acaba yoksa bebismi gelio esime kizmistim bugun ona kizdgm icin bazayi ittim yatili misafr icin olan carsafa yun yorgani kendim geçirdim sonra beyfendi lutfedip geldi smdide harıl haril nette arastirio sebebi neymis die bisi olmaz dedim en fazla dogar yasicagi varsa yasar dedim nasisa kimsenin umrunda deil dedim sustu sinirden suan varya catir catir dogururum calismamis olsaydim bugun annemlerle gidicektim dengesiz herif

alacak olarak sanırım burun aspilatörü, ates ölçer, nevresım takımı kaldı :=)
şükür her şey bitti diyebılırım.
Nevresimi english home dan almıştım ben 25 e geldi...bekleyip indirimden almakta fayda var turuncu kasa demişti buradan bi arkadaş bakımları da oradan alicam ama bende ateş ölçer ve burun asp. almadim

Kuzum senin gibi bilinçli bi hatun neden kendini zorladı. İtmek kakmak kaldırmak yasak bilmiyomusun? Ondan olmuştur canım ayaklarını uzat yat bırak siniri falan şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…