- 3 Mayıs 2015
- 977
- 589
- 303
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #39.421
Sebebi yok canim.... oyle ayaklarimi biyere aigdiramam.otobusle biyere gidemem sehirlerarasi,gidince de zor.oluyor.... ayakkabilarimi cikaryio dizlerimi topluyorum biyere sigdiramiyorum. Isyerinde de tek bacagimi toplayip otururdumdolasimdan kaynakli ayaklarini yuksek yere koy gecer... bi iki yastigi ust uste koyup oyle dinlen ...Eee sebebi neymiş sendekinin peki çok zor gerçekten hep bir ağrı ağırlık
Mmmm piyasadan çok haberim olmadığı için bilmiyorum ama evden alışveriş için alternatif olarak düşündüm e bebek de hem uygun hem de çeşit bol haklısın:)Can'ım geçen hafta yanlış hatırlamıyosam ben gittim oraya biraz pahalı geldi. E bebeğe gittim sonra kır camide.
Okadar cok oluyomu yaaaBu iğneler hep bana girdi işte
anne dokunuşu iyidir canım boşver bırak bizi hissetsinler.onları geçtim ben kendim mutlu oluyorum elim hep karnımda.her zaman yaşayamıcaz nasılsa boşver dokun konuş şarkı söyle kitap oku.uzmanlar öneriyo zaten hep etkileşim halinde olun diyolar,bebek hissedyomuş çünkü
ben de arabaya çok zor biniyorum bi de yüksek bizimki biraz bacağımı elimle kaldırıyorum. Benimki de gecmese yatırcaz diyor. Bugün eltim dedi bende doğuma yakın olmuştu o ağrılar dikkat et
Yatıyorum canım evde. Adalat kullanıyorum ama yine oluyor ağrılar.
risk olduğu için önlem amaçlı 4 tane bebeğin ciğerlerini geliştiren iğne verdi bir günde vurundum. Sana da geçmiş olsun ayakta çok dolanma.
Canım sığıyidu zaten ama sallanma şeysini hesaba katmadımdı ben
iyi oldu eşim soğudu bu evden
emzıgı az önce ınstagram da bı sayfadan sıparısını verdım :=)
Fiyati 30 tl mi canim bebde buldum bir yerlerde deemzıgı az önce ınstagram da bı sayfadan sıparısını verdım :=)
Allah yardimcisi olsun canm.37 haftalik bebeklerde oluyomu ya solunumn sikintisi.Kızlar gorumcem doğum yaptı 37 haftalık bebekte solunum sıkıntısı var tıp Fakültesine sevk edildi ne olur hepiniz birer dua okuyun hamile duası kabul olur derler
Avent en uygun farmasanal sitesinde satılıyor. İsterseniz kıyaslayın yine de. Ben alırken çok araştırdım en uygun burasıydıBende araştırma safhasındayim, kafam karışık, alayım bitsin diyorum,
2 li 240 yok da
http://mobil.e-bebek.com/philips-avent-scf693-27-natural-pp-biberon-260-ml-2li_PAV-9430270
Bu var canim sitede bundan mi bahsediyorsun
İlk denemede yaklaşık 5 kutu bitirdim ben iğne başları değişiyo sadece :)Okadar cok oluyomu yaaa
Allah yardımcısı olsun bebişinKızlar gorumcem doğum yaptı 37 haftalık bebekte solunum sıkıntısı var tıp Fakültesine sevk edildi ne olur hepiniz birer dua okuyun hamile duası kabul olur derler
Noldu tatlımDaha iki haftam var dr a ya. Arasammi ya da gitsem mi.
ben 30 a aldım. 30 45 arası satan var.Fiyati 30 tl mi canim bebde buldum bir yerlerde de
ben de arabaya çok zor biniyorum bi de yüksek bizimki biraz bacağımı elimle kaldırıyorum. Benimki de gecmese yatırcaz diyor. Bugün eltim dedi bende doğuma yakın olmuştu o ağrılar dikkat et
Yatıyorum canım evde. Adalat kullanıyorum ama yine oluyor ağrılar.
risk olduğu için önlem amaçlı 4 tane bebeğin ciğerlerini geliştiren iğne verdi bir günde vurundum. Sana da geçmiş olsun ayakta çok dolanma.
Canım sığıyidu zaten ama sallanma şeysini hesaba katmadımdı ben
iyi oldu eşim soğudu bu evden
Dunyanin en guzel duygularindan biri su an onlari hissetmek dimi..ben de elim hep karnimda geziyorum,biz cok ilgilendigimiz icin bize daha kolay tepki veriyor sanirm bebisler..nasil da baglandik simdiden :) Allah devamina erdirsin ins hepimizi
Ahh canim yaa siz nekadar fedakar annelersiniz yaa.boyle zorluklarla sahip olunan bir minnoş.Allah saglik sihhat versinn sanada kuzunada.İlk denemede yaklaşık 5 kutu bitirdim ben iğne başları değişiyo sadece :)
çıkacağı varsa terse düze bakmaz ablamın baş aşağıydı 41 haftası bitti yine de çıkmadıİnşallah Can'ım. Şu alttaki resimlerinizde bebişin kafayı aşağıda görünce moralim bozuluyor benim ya sanki çıkıvercekmiş gibi duruo
Ara istersen canım ama telaş yapma bi şey yoktur bu dönemler baş aşağı pozisyona geçiyor bi de ağırlaştı bebişler ondan da kaynaklanıyor olabilir. Sen hamile gibi davran yani dikkat et kendine bir şey olmaz Allahın izniyle.Daha iki haftam var dr a ya. Arasammi ya da gitsem mi.
Amin kuzum hepimizinkiler sağlıkla gelsin inşallahhhAhh canim yaa siz nekadar fedakar annelersiniz yaa.boyle zorluklarla sahip olunan bir minnoş.Allah saglik sihhat versinn sanada kuzunada.
çıkacağı varsa terse düze bakmaz ablamın baş aşağıydı 41 haftası bitti yine de çıkmadınasibi ne zamansa o zaman gelir
Ara istersen canım ama telaş yapma bi şey yoktur bu dönemler baş aşağı pozisyona geçiyor bi de ağırlaştı bebişler ondan da kaynaklanıyor olabilir. Sen hamile gibi davran yani dikkat et kendine bir şey olmaz Allahın izniyle.
Peki öyle yapayım doktorada sorarım ama doktorlar bu dönemde herşeyin normal olduğunu söylüyor hep hiçbir şeyde yapamıyorlar kendimiz bulacağız artık çözümüSebebi yok canim.... oyle ayaklarimi biyere aigdiramam.otobusle biyere gidemem sehirlerarasi,gidince de zor.oluyor.... ayakkabilarimi cikaryio dizlerimi topluyorum biyere sigdiramiyorum. Isyerinde de tek bacagimi toplayip otururdumdolasimdan kaynakli ayaklarini yuksek yere koy gecer... bi iki yastigi ust uste koyup oyle dinlen ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?