2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Eee sebebi neymiş sendekinin peki çok zor gerçekten hep bir ağrı ağırlık
Sebebi yok canim.... oyle ayaklarimi biyere aigdiramam.otobusle biyere gidemem sehirlerarasi,gidince de zor.oluyor.... ayakkabilarimi cikaryio dizlerimi topluyorum biyere sigdiramiyorum. Isyerinde de tek bacagimi toplayip otururdumdolasimdan kaynakli ayaklarini yuksek yere koy gecer... bi iki yastigi ust uste koyup oyle dinlen ...

Dunyanin en guzel duygularindan biri su an onlari hissetmek dimi..ben de elim hep karnimda geziyorum,biz cok ilgilendigimiz icin bize daha kolay tepki veriyor sanirm bebisler..nasil da baglandik simdiden :) Allah devamina erdirsin ins hepimizi

Daha iki haftam var dr a ya. Arasammi ya da gitsem mi.

Dunyanin en guzel duygularindan biri su an onlari hissetmek dimi..ben de elim hep karnimda geziyorum,biz cok ilgilendigimiz icin bize daha kolay tepki veriyor sanirm bebisler..nasil da baglandik simdiden :) Allah devamina erdirsin ins hepimizi

Bizimki babasina daha cok tepki veriyor. Elini nereye koysa oraya gidiyor oralarda kivraniyor resmen inanamazsiniz.konusuyor onunla esim. Cok babaci olcak galiba

İnşallah Can'ım. Şu alttaki resimlerinizde bebişin kafayı aşağıda görünce moralim bozuluyor benim ya sanki çıkıvercekmiş gibi duruo
çıkacağı varsa terse düze bakmaz ablamın baş aşağıydı 41 haftası bitti yine de çıkmadı nasibi ne zamansa o zaman gelir

Daha iki haftam var dr a ya. Arasammi ya da gitsem mi.
Ara istersen canım ama telaş yapma bi şey yoktur bu dönemler baş aşağı pozisyona geçiyor bi de ağırlaştı bebişler ondan da kaynaklanıyor olabilir. Sen hamile gibi davran yani dikkat et kendine bir şey olmaz Allahın izniyle.

Hamile gibi davranmak ve ben netten baktim bebek agirlasinca rahimi tutan lifler geriliyormus yururken aciyormus. Arasam bisey yok dicek gicik oluyorum.hersey normal.artik dr uma da naz yapiyorum.bana hep iyisin dio.bisey olmaz diyo. Ilk girince odaya naber dediginde ay hic iyi degilm artk diyorum yok yok iyisin diyo bide.yok cidden kotuyum diyorum sana bisey olmaz diyo ins onemli degildir bu acilar

Peki öyle yapayım doktorada sorarım ama doktorlar bu dönemde herşeyin normal olduğunu söylüyor hep hiçbir şeyde yapamıyorlar kendimiz bulacağız artık çözümü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…