2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Böyle olan çok var burda sanırsam evet kasılmaymış o. Ayrıntılı bilgim yok canım kimyasalı dayadı doktorum. Ama oluyor yine.

P panikannecik Rabbim şifa versin canım toparlar inşallah tez zamanda.

Geçmişolsun canım.... Hormonlardan herhalde biraz sinirli olduk hepimiz. Ben bir başladımmı konuşmaya durduramıyorum kendimi.... Gidiyor geliyor hala devam diyorum konuşmaya.... Ama kimseye kızıp öyle işler yapma bırak gelen misafir senin olduğu kadar eşininde misafiri.... Ya eşin yapsın yapamıyorsada misafir kendisi geçirsin nevresimini... Biz hamileyiz kimse bizden hizmet beklmez... Dikkat et kendine

Nasıl moral vermekmiş öyle bayaa aşırı ilgiliymiş maşallah subhanallah
aman kocan olay çıkarmasın doğum arefesi

Hee oyle duskun biraz guzellere kadinlara. o da yetmiyormus gibi bizim kiza da guzel dedi ya bizimki hepten cildirdi.. ben hatunun iyisinden anlarim o yuzden kadin dr u oldum dedi azicik kotu taraflari olsa hic gozunun yasina bakmazdi valla esim ikinciye bile giderim ona dedi hatta gecen sikinti cikarcagini pek sanmiyorum. Paspal gideyim ben dr a en iyisi

Yazık eşineeee

normal Bi durum hepimiz yasadık yasıyoruz da...

Adam karnındaki kızına bile asılmış
Şakalaşıyodur tabi ya kocanın yanında o kadar rahat konuşmaz yoksa
Sen yine de paspal git ıyyy çirkin şey desin eşin sevinsin

Öyle miymiş abimin eşi yapmıyodu kan sulandırıcı ama. Herkes yapmıyodur bence.
biriktirmek iyi değil bence acıları biriktiriyomuş gibi oluyor. Geçip gitsin o gunler de herkes kavuşsun yavrusuna.

Ayy evet ya bakimsiz gidiimm dr a artik ben uzuldum bende simdi. Nasil cekti ya cidden bende uyuz olurdum kesin kiyamammm ama ben napiimm ki
Ikinci çocuğu eşin taşısın bayan bi doktora gidin

Adam karnındaki kızına bile asılmış
Şakalaşıyodur tabi ya kocanın yanında o kadar rahat konuşmaz yoksa
Sen yine de paspal git ıyyy çirkin şey desin eşin sevinsin

Valla ya hic sorma ben bile kizimi kiskandim yani dusun bencede asilacak hali yoktur kocamin yaninda valla tek sıkımlık isi var esimyaninda kocaman duruyor sanki su an cok guzelimde zaten cirkiniz ya evet 6 kasimda oyle cirkin gidiim ben ona en iyisi cirkinlesmissin desin

Yok ya bayan dr lar iyi degil kiii ama yakisiklisin diyormus aayy

Çirkin anne yoktur

Ay bende benim kocamin inadiyla bayan doktora gidiyorum.seninki gini bisey olsaydi bidaha goturmezdi.suratini asar dururdu gitsede.doktorda bayagi ilgiliymis hakkatten kiskanilacak kadar varmis

Kızlar merhaba, Bende 2014 aralık annesiyim.Rabbim sağ salim elinize kavuştursun bebişlerinizi inşallah. Kızım 10 aylık şu an eşim çalışmama musade etmediği için evde kokulu taş ve sabun yapıyorum.Fiyatlarım 1.5 TL'den başlıyor isteyen olursa mesaj atabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…