- 2 Mart 2015
- 2.801
- 2.688
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #39.461
Böyle olan çok var burda sanırsam evet kasılmaymış o. Ayrıntılı bilgim yok canım kimyasalı dayadı doktorum. Ama oluyor yine.İyi akşamlar kızlar,
Herkes alışveriş telaşında maşallah.
Ben de sohbetinizin arasına bi soru sıkıştırayım. Bi on gündür karnımın çoğu zaman sağ yanı aniden şişip sertleşiyor. Göbeğim bir tarafa doğru sivrilip yamuluyor. Ben bebeğin başı poposu diye severken neten tesadüfen bu tarz belirtilerin kasılma olabileceğini okudum. Ve tabii ki hemen kendime sorun ettimKonu ile ilgili bilgisi olan varsa seve seve dinlerim:)) Bu arada doktora 1 Ekim' de gtmiştim, bir dahaki randevu kasımın üçünde.
Geçmişolsun canım.... Hormonlardan herhalde biraz sinirli olduk hepimiz. Ben bir başladımmı konuşmaya durduramıyorum kendimi.... Gidiyor geliyor hala devam diyorum konuşmaya.... Ama kimseye kızıp öyle işler yapma bırak gelen misafir senin olduğu kadar eşininde misafiri.... Ya eşin yapsın yapamıyorsada misafir kendisi geçirsin nevresimini... Biz hamileyiz kimse bizden hizmet beklmez... Dikkat et kendineSimdi günlük pedde bi damla kan gordum. Kendimi cok yordugumdan mi oldu acaba yoksa bebismi gelioesime kizmistim bugun ona kizdgm icin bazayi ittim yatili misafr icin olan carsafa yun yorgani kendim geçirdim sonra beyfendi lutfedip geldi smdide harıl haril nette arastirio sebebi neymis die bisi olmaz dedim en fazla dogar yasicagi varsa yasar dedim nasisa kimsenin umrunda deil dedim sustu sinirden suan varya catir catir dogururum calismamis olsaydim bugun annemlerle gidicektim dengesiz herif
Nasıl moral vermekmiş öyle bayaa aşırı ilgiliymiş maşallah subhanallah
aman kocan olay çıkarmasın doğum arefesi
Yazık eşineeeeBenimki de evlenmeden once soylemisti bayan dr a gideriz bak soliim diye. Iyi bayan dr bulursan gideriz demistimsonra bakti sordu sorusturdu hic bayan dr a rastlmadik cok iyi denilen hakkinda.. bu dr u sectik cok ovuyorlardi. Cokta tatli cikti gercekten.ilk gittigimde pantalonumu ve ayakkabimi cok begendigini soylemsti.gecen iki muayene de de cok guzelsin dedi bana biraz rahat bi adam ve moral vermeyi seviyor. Dar giydigimde kafama vuruyor dovucem seni diyor guzelsin dedigi gun ben yatmaya hazirlanirken esim geldi yanima ben bu adami doverim ama sana guzelsin dedi dedi.bende soyle o zaman demesin dedim napiim guzel olmak suc mu sonra cikista yine kafasina takti yazik esim ya.. solicem dedi ama su kdr haftadan sonra kavga edip yeni dr bulmak istemiorum dedi.cokta iyi dr hiyar dedi ya bosver moral vermek icin yapiyor herkese oyle yapiyor dedim.hamilelik psikolojisini biliyor adam iste dedim ici. Rahatladi
normal Bi durum hepimiz yasadık yasıyoruz da...İyi akşamlar kızlar,
Herkes alışveriş telaşında maşallah.
Ben de sohbetinizin arasına bi soru sıkıştırayım. Bi on gündür karnımın çoğu zaman sağ yanı aniden şişip sertleşiyor. Göbeğim bir tarafa doğru sivrilip yamuluyor. Ben bebeğin başı poposu diye severken neten tesadüfen bu tarz belirtilerin kasılma olabileceğini okudum. Ve tabii ki hemen kendime sorun ettimKonu ile ilgili bilgisi olan varsa seve seve dinlerim:)) Bu arada doktora 1 Ekim' de gtmiştim, bir dahaki randevu kasımın üçünde.
Adam karnındaki kızına bile asılmışHee oyle duskun biraz guzellere kadinlara.o da yetmiyormus gibi bizim kiza da guzel dedi ya bizimki hepten cildirdi.. ben hatunun iyisinden anlarim o yuzden kadin dr u oldum dedi azicik kotu taraflari olsa hic gozunun yasina bakmazdi valla esim ikinciye bile giderim ona dedi hatta gecen sikinti cikarcagini pek sanmiyorum. Paspal gideyim ben dr a en iyisi
Tüp bebek tedavisiyle hamile kalanlar da kan sulandırıcı iğne kullanıyor diye biliyorum. Gebelik boyumca vurulduğu iğneleri biriktirmiş olsagerek. Ben de iğneleri biriktirsem 150 yi geçmiştir. Doğuma kadar da vurulacam Daha 80 küsür var:) aklıma gelse ben de biriktiritdimKaç deneme ki bu bu kadar çok duygulandımEki Görüntüle 1668238
Yazık eşineeee
Canim solgarin calsium Magnesium plus zinc diye geciyorCanim magnezyum adı ne içeriği nasıl bana magnezyum positive vermişti alkol var diye aslmadim
Öyle miymiş abimin eşi yapmıyodu kan sulandırıcı ama. Herkes yapmıyodur bence.Tüp bebek tedavisiyle hamile kalanlar da kan sulandırıcı iğne kullanıyor diye biliyorum. Gebelik boyumca vurulduğu iğneleri biriktirmiş olsagerek. Ben de iğneleri biriktirsem 150 yi geçmiştir. Doğuma kadar da vurulacam Daha 80 küsür var:) aklıma gelse ben de biriktiritdim
Ikinci çocuğu eşin taşısın bayan bi doktora gidinAyy evet ya bakimsiz gidiimm dr a artik ben uzuldum bende simdi. Nasil cekti ya cidden bende uyuz olurdum kesin kiyamammm ama ben napiimm ki
Bu resmi kuzenim yollamıştı,ben de çok duygulandım. Çünkü o da 6. Denedi olmadı gene. Bir kere tuttu ama düşük oldu.bu ay deneme yapacaklar gene inşallah rabbim ona da tez zamanda nasip eder.... Hep dua ediyorum,çok zorKaç deneme ki bu bu kadar çok duygulandımEki Görüntüle 1668238
Adam karnındaki kızına bile asılmış
Şakalaşıyodur tabi ya kocanın yanında o kadar rahat konuşmaz yoksa
Sen yine de paspal git ıyyy çirkin şey desin eşin sevinsin
Benim kramp değil cnm ya bildiğin çok gezersin ayaklar bacaklar tutulurya bide sürekli hareket ettirme ihtiyacı duyuyorum bileklerim kütür kütür dizlerimde
Öyle miymiş abimin eşi yapmıyodu kan sulandırıcı ama. Herkes yapmıyodur bence.
biriktirmek iyi değil bence acıları biriktiriyomuş gibi oluyor. Geçip gitsin o gunler de herkes kavuşsun yavrusuna.
Ikinci çocuğu eşin taşısın bayan bi doktora gidin
Çirkin anne yokturValla ya hic sorma ben bile kizimi kiskandim yani dusunbencede asilacak hali yoktur kocamin yaninda valla tek sıkımlık isi var esimyaninda kocaman duruyor sanki su an cok guzelimde zaten cirkiniz ya evet 6 kasimda oyle cirkin gidiim ben ona en iyisi cirkinlesmissin desin
Ay bende benim kocamin inadiyla bayan doktora gidiyorum.seninki gini bisey olsaydi bidaha goturmezdi.suratini asar dururdu gitsede.doktorda bayagi ilgiliymis hakkatten kiskanilacak kadar varmisBenimki de evlenmeden once soylemisti bayan dr a gideriz bak soliim diye. Iyi bayan dr bulursan gideriz demistimsonra bakti sordu sorusturdu hic bayan dr a rastlmadik cok iyi denilen hakkinda.. bu dr u sectik cok ovuyorlardi. Cokta tatli cikti gercekten.ilk gittigimde pantalonumu ve ayakkabimi cok begendigini soylemsti.gecen iki muayene de de cok guzelsin dedi bana biraz rahat bi adam ve moral vermeyi seviyor. Dar giydigimde kafama vuruyor dovucem seni diyor guzelsin dedigi gun ben yatmaya hazirlanirken esim geldi yanima ben bu adami doverim ama sana guzelsin dedi dedi.bende soyle o zaman demesin dedim napiim guzel olmak suc mu sonra cikista yine kafasina takti yazik esim ya.. solicem dedi ama su kdr haftadan sonra kavga edip yeni dr bulmak istemiorum dedi.cokta iyi dr hiyar dedi ya bosver moral vermek icin yapiyor herkese oyle yapiyor dedim.hamilelik psikolojisini biliyor adam iste dedim ici. Rahatladi
Erkek doktorun eşine asılması daha kötü ama düsünseneYok ya bayan dr lar iyi degil kiii amayakisiklisin diyormus aayy
Arada cikiyor ama kayboluyor bebek diye dusunuyorum.senin sureklimi var canimKızlar sırt üstü yatınca göbekte yarım elma kadar bi çıkıntınız oluyo mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?