2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bu iğneler hep bana girdi işte
bana da girdi
Canim huzursuz ayak sendromu olmasin
Ya ben de hamileliğin başından beri bahsettiğiniz şey var. Ben kramp falsn sanıyordum hatta benimki mideden aşağı bir titreme ike geliyor. Demek huzursuz bacakmışş
Ay bende benim kocamin inadiyla bayan doktora gidiyorum.seninki gini bisey olsaydi bidaha goturmezdi.suratini asar dururdu gitsede.doktorda bayagi ilgiliymis hakkatten kiskanilacak kadar varmis
Allahtan benim koca bu konularda çok serin hatta bigün dr a gittim. Dr alttan muayene etti ben de hazırlıksızdım. Yani temiz değildi kocama söyledim böyle böyle oldu diye. O da bana kızdı biraz dikkat et her zaman hazırlıklı ol dedi
Herkes sırt üstü dümdüz yatsın bakem geçin hizaya çıkıyo mu elma gibi kücük bişey göbekte
Canım ben yaklaşık 40 45 derece açıyla uzanabiliyorum dümdüz yatamıyorum ama o zaman bile top gibi çıkıyor hatta şuan greyfurt gibi sol taraf kalktı ama sevince iniyor demekki geriliyorsa çocuk içerde
Canim zaten ikinci trimester için hamileligin balayı diye yazıyordu hamilelik programinda artık minnoslar büyüdü iyice annesi az kaldı az kucağımiza alınca bugünleri hatirlamicaz bile insallah
Şiddetli uykusuzluktan yaşadığımızı bile hatırlamicaz
Günaydın kızlar

Geçen aylarda hep bu smileleri kullanırdık

Şimdilerde bunlar

Günaydın canım aynen öyle doğum yaklaştıkça duygular değişik oluyor daha tedirginiz korkuyoruz ne olacağını bilmiyoruz. Allahım hepimizi ve evlatlarımızı sağ salim kurtarsın

Canım alttan muayene de temiz değil demişsin ya bi anım aklıma geldi ben 2 yıl kadar ingilterede yaşadım o zaman bekardim vajinal akintim oldu londrada bi hastane de muayene oldum Dr beni temiz görünce çok kızdı tanrı o kılları neden yaratmış onları temizleme makasla kısalt o türlerin amacı vajinayi enfeksiyon dan korumak dedi ama dinleyen kim

Şimdi uyuyabildiğin kadar uyu sonra uyuyamazsın diyenleri dövesim geliyor bazen. Onlar rahat geçirmiş anlaşılan herkesi de kendileri gibi sanıyorlar
Hakikaten ya sanki keyiften uyumuyoruz zaten şu çok bilmislere dayanamıyorum ne demişler bi insana 3 dk dan fazla nasihat işkencedir

Evet aslında kısaltmak daha mantıklı ve acısız. Bundan sonra öyle yapicim

Amın diyelimm o Zaman günaydınlar kalktık yine erkenden

canım bem geçen bi video izledim kasılma mı değil mi anlamak için elinizi karnınıza koyun içerden bir şey toplanıp çekiliomuş gibi olursano kasılmadır dedi
zaten brixton hiks kasılmaları da bu haftalarda çok oluomuş.yalancı kasılmalar anlayacağın.rahim doğuma hazırlık yapıyomuş

Günaydın herkese annişler. Mide yanmasına doğal çözüm bilen ve uygulayan var mı? 2 gündür uyuyamıyorum midem çok yanıyor

Aslında bazen halimize gülüyorum rahmetli anneannem 9 normal doğum yapmış birini tarlada dogurmus teyzelerim dayilarim hepsi sağlıklı 60 yaşını gectiler ne ultrason ne vitamin ne tarama testleri hiç biri yok o yıllarda. .Allah bişeye ol derse olur gerisi boş. .gerçi eskiden bebek ölümleri ve sakat doğum da çoktu bilimin zararı yok ama bizim ülkemizde ki kadar da ultrason vs yapılan başka ülke yok çoğu ülkede hamilelik doğum doğal süreç olarak görülüyor gereksiz ultrason ve aşırı testler yapılmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…