- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #39.501
Yok hicde duymadim canimkızlar, farmasanal.com dan alısveriş yapan var mı?
biberon sıparısı verdım de ondan sordum.Yok hicde duymadim canim
Bu iğneler hep bana girdi işte
Ya ben de hamileliğin başından beri bahsettiğiniz şey var. Ben kramp falsn sanıyordum hatta benimki mideden aşağı bir titreme ike geliyor. Demek huzursuz bacakmışşCanim huzursuz ayak sendromu olmasin
Allahtan benim koca bu konularda çok serinAy bende benim kocamin inadiyla bayan doktora gidiyorum.seninki gini bisey olsaydi bidaha goturmezdi.suratini asar dururdu gitsede.doktorda bayagi ilgiliymis hakkatten kiskanilacak kadar varmis
Canım ben yaklaşık 40 45 derece açıyla uzanabiliyorum dümdüz yatamıyorum ama o zaman bile top gibi çıkıyor hatta şuan greyfurt gibi sol taraf kalktıHerkes sırt üstü dümdüz yatsın bakem geçin hizaya çıkıyo mu elma gibi kücük bişey göbekte
Şiddetli uykusuzluktan yaşadığımızı bile hatırlamicazCanim zaten ikinci trimester için hamileligin balayı diye yazıyordu hamilelik programinda artık minnoslar büyüdü iyice annesi az kaldı az kucağımiza alınca bugünleri hatirlamicaz bile insallah
Günaydın kızlar
Geçen aylarda hep bu smileleri kullanırdık
Şimdilerde bunlar
Şimdi uyuyabildiğin kadar uyu sonra uyuyamazsın diyenleri dövesim geliyor bazen. Onlar rahat geçirmiş anlaşılan herkesi de kendileri gibi sanıyorlarKizcemle yine uykusuz bir gece geçti
Canım alttan muayene de temiz değil demişsin ya bi anım aklıma geldi ben 2 yıl kadar ingilterede yaşadım o zaman bekardim vajinal akintim oldu londrada bi hastane de muayene oldum Dr beni temiz görünce çok kızdı tanrı o kılları neden yaratmış onları temizleme makasla kısalt o türlerin amacı vajinayi enfeksiyon dan korumak dedi ama dinleyen kimbana da girdi
Ya ben de hamileliğin başından beri bahsettiğiniz şey var. Ben kramp falsn sanıyordum hatta benimki mideden aşağı bir titreme ike geliyor. Demek huzursuz bacakmışş
Allahtan benim koca bu konularda çok serinhatta bigün dr a gittim. Dr alttan muayene etti ben de hazırlıksızdım. Yani temiz değildi kocama söyledim böyle böyle oldu diye. O da bana kızdı biraz dikkat et her zaman hazırlıklı ol dedi
Canım ben yaklaşık 40 45 derece açıyla uzanabiliyorum dümdüz yatamıyorum ama o zaman bile top gibi çıkıyor hatta şuan greyfurt gibi sol taraf kalktıama sevince iniyor demekki geriliyorsa çocuk içerde
Şiddetli uykusuzluktan yaşadığımızı bile hatırlamicaz
Günaydın canım aynen öyledoğum yaklaştıkça duygular değişik oluyor daha tedirginiz korkuyoruz ne olacağını bilmiyoruz. Allahım hepimizi ve evlatlarımızı sağ salim kurtarsın
Hakikaten ya sanki keyiften uyumuyoruz zaten şu çok bilmislere dayanamıyorum ne demişler bi insana 3 dk dan fazla nasihat işkencedirŞimdi uyuyabildiğin kadar uyu sonra uyuyamazsın diyenleri dövesim geliyor bazen. Onlar rahat geçirmiş anlaşılan herkesi de kendileri gibi sanıyorlar
Evet aslında kısaltmak daha mantıklı ve acısız. Bundan sonra öyle yapicimCanım alttan muayene de temiz değil demişsin ya bi anım aklıma geldi ben 2 yıl kadar ingilterede yaşadım o zaman bekardim vajinal akintim oldu londrada bi hastane de muayene oldum Dr beni temiz görünce çok kızdı tanrı o kılları neden yaratmış onları temizleme makasla kısalt o türlerin amacı vajinayi enfeksiyon dan korumak dedi ama dinleyen kim
Amın diyelimm o Zaman günaydınlar kalktık yine erkendenGÜNAYDIN GÜZEL ANNELER
MUTLU HAFTALAR DİLİYORUM. BİZE PROBLEM ÇIKARAN PATRONLARIN ŞEFLERİN KOCALARIN KAYNANALARIN ELTİLERİN VS HERKESİN SERÇE PARMAĞI DUVARIN KÖŞESİNE ÇARPSIN DA İNLESİN INŞALLAH
canım bem geçen bi video izledim kasılma mı değil mi anlamak için elinizi karnınıza koyun içerden bir şey toplanıp çekiliomuş gibi olursano kasılmadır dediİyi akşamlar kızlar,
Herkes alışveriş telaşında maşallah.
Ben de sohbetinizin arasına bi soru sıkıştırayım. Bi on gündür karnımın çoğu zaman sağ yanı aniden şişip sertleşiyor. Göbeğim bir tarafa doğru sivrilip yamuluyor. Ben bebeğin başı poposu diye severken neten tesadüfen bu tarz belirtilerin kasılma olabileceğini okudum. Ve tabii ki hemen kendime sorun ettimKonu ile ilgili bilgisi olan varsa seve seve dinlerim:)) Bu arada doktora 1 Ekim' de gtmiştim, bir dahaki randevu kasımın üçünde.
8 den sonra bişey yeme canımGünaydın herkese annişler. Mide yanmasına doğal çözüm bilen ve uygulayan var mı? 2 gündür uyuyamıyorum midem çok yanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?