- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #39.481
Ben bayan dr a hayatta gitmezdim.baska bolumlerde de gitmiyorum. Ama boyle bisi de beklemiyordum acikcasi. Esimde biraz espirili dr la sakalasiyor felan yakin hissetti herhalde ama ben yine de cekemezdim.Ay bende benim kocamin inadiyla bayan doktora gidiyorum.seninki gini bisey olsaydi bidaha goturmezdi.suratini asar dururdu gitsede.doktorda bayagi ilgiliymis hakkatten kiskanilacak kadar varmis
Az votka vardirÇirkin anne yoktur
Bu kadar belki birkaç denemedir. Saydım şimdi kendiminkileri, ilk üç ay progestan iğne 80 tane o büyütücüler çatlama iğneyi buluyor.Okadar cok oluyomu yaaa
Bilmiyorum ki her zaman yoktur bence olsa kontrollerde farkederdim yatıyoz ya. Portakal gibi cikiyor sırtüstüyken.Arada cikiyor ama kayboluyor bebek diye dusunuyorum.senin sureklimi var canim
Valla bütün kızlar öyle dedi olabilir ne diyim hamilelikte oluyormuş demekkiCanim huzursuz ayak sendromu olmasin
Simdi günlük pedde bi damla kan gordum. Kendimi cok yordugumdan mi oldu acaba yoksa bebismi gelioesime kizmistim bugun ona kizdgm icin bazayi ittim yatili misafr icin olan carsafa yun yorgani kendim geçirdim sonra beyfendi lutfedip geldi smdide harıl haril nette arastirio sebebi neymis die bisi olmaz dedim en fazla dogar yasicagi varsa yasar dedim nasisa kimsenin umrunda deil dedim sustu sinirden suan varya catir catir dogururum calismamis olsaydim bugun annemlerle gidicektim dengesiz herif
Sirt ustu yatinca belim cok acio benm.hep yan yattigimdan farketmedim.ama duz otururken sag taraf cok kalkio benm.cok nadir sol..dokunuyorum sert bisi var bazen popo gibi genis bir alan.bazen tirtikli bir yapi el gibi.seviyorum orayi yavas yavas cekiliyorHerkes sırt üstü dümdüz yatsın bakem geçin hizaya çıkıyo mu elma gibi kücük bişey göbekte
Bugün biraz ayakta durdum eltilerim yemek yaparken malzemelerin yerlerini göstermek için. Ondan mı oldu aşırı ağrıyor bi günde yer değiştirir mi ki her gün bakıyorum göbeğime
Evet ya yazin hamile gibi degildik :)Kizlarrrr hepimiz ilk 3 ay ki dönemde gibiyiz farkettinizmi :) ozaman bulantılar kasik ağrıları çoktu şimdide farklı şikayetler :) orta dönemde rahattık yahuuu
Herseyin bir zorlugu var iste.Allah yardimcisi olsun tedavi gorenlere.biz hamilelik boyunca sizlanip duruyoruz.sizin icin onceside var.Saglikla alalim kucaklarimiza insallahBu kadar belki birkaç denemedir. Saydım şimdi kendiminkileri, ilk üç ay progestan iğne 80 tane o büyütücüler çatlama iğneyi buluyor.
Evet sağ kalkıyo benim de. O ne ki acep. Ay her şeyimi kurcalar oldumSirt ustu yatinca belim cok acio benm.hep yan yattigimdan farketmedim.ama duz otururken sag taraf cok kalkio benm.cok nadir sol..dokunuyorum sert bisi var bazen popo gibi genis bir alan.bazen tirtikli bir yapi el gibi.seviyorum orayi yavas yavas cekiliyor
Ya davetsiz geldiler sorma bi de çocuklular. Yemegi falan onlar yaptı da ne nerde bilmiyolardı durdum ayakta.Afferim afferim.sen yine eltilerinla kv ile takilmaya baslar gibisin
Kizlarrrr hepimiz ilk 3 ay ki dönemde gibiyiz farkettinizmi :) ozaman bulantılar kasik ağrıları çoktu şimdide farklı şikayetler :) orta dönemde rahattık yahuuu
Amin insallahh... seninkiler dogal ikiz mi masallah allah hep sansli kilsin.onlari boyle... ikiz olma.ihtimali 800 de birmis cunku dogal olarak.bi belgeselde.izlemiatimHerseyin bir zorlugu var iste.Allah yardimcisi olsun tedavi gorenlere.biz hamilelik boyunca sizlanip duruyoruz.sizin icin onceside var.Saglikla alalim kucaklarimiza insallah
Evet canim dogal yolla oldu korunmai biraktigim ay hamile kaldim bide.nasip olunca iste.800 de biri yakalamisim hemeAmin insallahh... seninkiler dogal ikiz mi masallah allah hep sansli kilsin.onlari boyle... ikiz olma.ihtimali 800 de birmis cunku dogal olarak.bi belgeselde.izlemiatim
Evet sağ kalkıyo benim de. O ne ki acep. Ay her şeyimi kurcalar oldum
Ya davetsiz geldiler sorma bi de çocuklular. Yemegi falan onlar yaptı da ne nerde bilmiyolardı durdum ayakta.
Birinin kızı tuvaleti yıkadığım fırçayı balkonda tozlu yerlere sürüp perdelerime vurdu bağırdım ilk defa o kadar kızdım yarın indirip makineye atcaz. leke yok ama haram yani pis oldubi de toz vardı kaç gündür. Balkonu kilitledimdi acmış o tozda terliksiz koşmuş o ayaklarla krem rengi koltuklara yastıklara bastı kınamıyorum ama keşke annesi görünce yıkasaydı ayağını bari. Ne biçim insanlar var. Dertlendim gece gece. Pis elti.
Hemde çok az kaldı zaman su gibi akıyor yarın gidicem doktora bakalım minnoş ne kadar olmuş :)Canim zaten ikinci trimester için hamileligin balayı diye yazıyordu hamilelik programinda artık minnoslar büyüdü iyice annesi az kaldı az kucağımiza alınca bugünleri hatirlamicaz bile insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?