2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydinnn kizlarr bu ara sanirim cok sinirliyim herseye kizlar oldum. Aksam bisiler yaptgmi gorup gelmeyince bende kmdim yaptim aksam ozur dileye dileye bi hal oldu konustuk ayip ettigini soyledim anladi hatasini cok sukur dinlenmis bi halde kalktim erken yatinca agrim filan yok. ametist80 yavrum sende cok kosturuosun dikkat et kendine inşallah sende hemencecik yerlesirsin bu ev tadilat isleri cok yoruomus insani

ahahahah şu erkekler yok mu karnımız burnumuzda çocuklarını taşırken bile kıskanabiliyorlar hem de doktoru

Benim kramp değil cnm ya bildiğin çok gezersin ayaklar bacaklar tutulurya bide sürekli hareket ettirme ihtiyacı duyuyorum bileklerim kütür kütür dizlerimde
Canim bi arkadasmda olmustu hamileliginde ona dr u cokmu hareketsizsin hareketsizlik yapiyor sabah aksam yuru demisti. Kiz da yuruyus yapamiodu is yerinde ogle arasi cikip dolaniodu istersen sor bi dr una sende
Bak bide kan gelmiş aman ha dinlen sakın kalkma. Kanamanı da kontrol et tekrarlarsa dr ara muhakkak
Canim cok yormussun kendini.son okadar is yapacak durumda degilsinki.birdaha olursa ihmal etme canim.beninde cok ayakta durdugumda hafiften olmustu gecen ay.buyuk ihtimal yogunluktandir
Cok sukur baska olmadi kizlar aksam zaten hemen yattim uyumusum insallah olmaz daha kendimide bukdr yormam sanirim. Su bebisin kiyafetlerinide hazirlayimda be olur ne olmaz gozum korktu valla

günaydınn herkeseee tatlı hamişler
haftasonu giremedik biz, bebişin cicilerini yıkadık astık odası gelsinde yerleştirelim diye bekliyoruz. dalan ın roxy deterjanını bide dalinin yumuşatıcısını kullandım tavsiye ediyorum ben alerjik bi insanım çocuğumda alerjik olabilir bunların ikisi de anti alerjikmiş ve çok güzel kokuyo

Günaydın herkese annişler. Mide yanmasına doğal çözüm bilen ve uygulayan var mı? 2 gündür uyuyamıyorum midem çok yanıyor
bulursan bana da söyle mide ilacları ićmekten bir hâl oldum

Canım ucuz atlattın valla şu saatten sonra daha çok dikkat etmemiz gerekiyor kızma sinirlenme kızarsan da sen yapma işi kızdığının boynuna at

nasıl yaaa senin bu göbekte ilginç çıktı
fıtık oldum ya

Bence ayak serçeparmaklarını sehbanın köşesine çarpsınlar o çok acıtıyo

Günaydın tatlım benim iyi olduğuna sevindim. Yok eşimi koşturuom artık akıllandım ben mi kurtarcam ka bu dünyayı

31. Hafta pek ugurlu gelmedi bize canim
kesinlikle canım.. agrılar sızılar basladı... bıde annem dio hamile gibi deilsin arkadan karsıdan bakınca yan dönünce anlasılıo, gelinin de erkekti ama son ayında cok sısmıstı sende degısıklık yok dedi. ona ragmen bukadar zorluk cekıyoruz. ya 20 25 kılo alsaydık ozaman naparmısız bılmıyorum valla

kız bunalr ınsanmı nası almıs o vc de kı fırcayı tobe tobeeee

Günaydın kızlar :)) ben bugun gene rapor alicam üç gün için işi falan düşünemem artık gerçi is yerjndekiler bozulucak ama banane. Alıssinlar bensizlige :))
iyi yapıosun canım al tabı kullan haklarını devlette olsam 1 dk cekmem bu durumu ayrılırım ızne valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…