- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.434
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #39.521
Hayırsız ne yapıyosun aylardır uoksun
Gunaydinnn kizlarr bu ara sanirim cok sinirliyim herseye kizlar oldum. Aksam bisiler yaptgmi gorup gelmeyince bende kmdim yaptim aksam ozur dileye dileye bi hal oldu konustuk ayip ettigini soyledim anladi hatasini cok sukur dinlenmis bi halde kalktim erken yatinca agrim filan yok.eltim de farketti dün böyle değildi dedi bikac gundür Fıtığım azdı bugün aniden şekli değişti. Off neyse yarın ağrısı gecmezse yine hastane yolları göründü
Bak işte yormuşsun bayaa kendini 8.aya girdik nasıl onca işi yapıyosun sen bi de çalısan bi annesin. Yat dinlen anormal bir durum sezersen hemmen hastaneye. Kocana da surat yap korksun da dikkat etsin sana
ahahahah şu erkekler yok muBenimki de evlenmeden once soylemisti bayan dr a gideriz bak soliim diye. Iyi bayan dr bulursan gideriz demistimsonra bakti sordu sorusturdu hic bayan dr a rastlmadik cok iyi denilen hakkinda.. bu dr u sectik cok ovuyorlardi. Cokta tatli cikti gercekten.ilk gittigimde pantalonumu ve ayakkabimi cok begendigini soylemsti.gecen iki muayene de de cok guzelsin dedi bana biraz rahat bi adam ve moral vermeyi seviyor. Dar giydigimde kafama vuruyor dovucem seni diyor guzelsin dedigi gun ben yatmaya hazirlanirken esim geldi yanima ben bu adami doverim ama sana guzelsin dedi dedi.bende soyle o zaman demesin dedim napiim guzel olmak suc mu sonra cikista yine kafasina takti yazik esim ya.. solicem dedi ama su kdr haftadan sonra kavga edip yeni dr bulmak istemiorum dedi.cokta iyi dr hiyar dedi ya bosver moral vermek icin yapiyor herkese oyle yapiyor dedim.hamilelik psikolojisini biliyor adam iste dedim ici. Rahatladi
nasıl yaaa senin bu göbekte ilginç çıktıKızlar sırt üstü yatınca göbekte yarım elma kadar bi çıkıntınız oluyo mu ?
Canim bi arkadasmda olmustu hamileliginde ona dr u cokmu hareketsizsin hareketsizlik yapiyor sabah aksam yuru demisti. Kiz da yuruyus yapamiodu is yerinde ogle arasi cikip dolaniodu istersen sor bi dr una sendeBenim kramp değil cnm ya bildiğin çok gezersin ayaklar bacaklar tutulurya bide sürekli hareket ettirme ihtiyacı duyuyorum bileklerim kütür kütür dizlerimde
Bak bide kan gelmiş aman ha dinlen sakın kalkma. Kanamanı da kontrol et tekrarlarsa dr ara muhakkak
Canim cok yormussun kendini.son okadar is yapacak durumda degilsinki.birdaha olursa ihmal etme canim.beninde cok ayakta durdugumda hafiften olmustu gecen ay.buyuk ihtimal yogunluktandir
Cok sukur baska olmadi kizlar aksam zaten hemen yattim uyumusum insallah olmaz daha kendimide bukdr yormam sanirim. Su bebisin kiyafetlerinide hazirlayimda be olur ne olmaz gozum korktu vallaCanım çok geçmiş olsun ya. Eczaneden bir ped alsan. Hanişu renk değiştiren. Ne olduğunu anlamak için. Bide ebe arkadaşım bende de kan geldiğinde 2 saat ayağını kaldır uzan kanama devam ederse dr a git demişti
ahahahah şu erkekler yok mukarnımız burnumuzda çocuklarını taşırken bile kıskanabiliyorlar hem de doktoru
evet sen yaptım, hem fiyatları uygun hem de hiç sorun yaşamadımkızlar, farmasanal.com dan alısveriş yapan var mı?
bulursan bana da söyle mide ilacları ićmekten bir hâl oldumGünaydın herkese annişler. Mide yanmasına doğal çözüm bilen ve uygulayan var mı? 2 gündür uyuyamıyorum midem çok yanıyor
Canım ucuz atlattın valla şu saatten sonra daha çok dikkat etmemiz gerekiyor kızma sinirlenme kızarsan da sen yapma işi kızdığının boynuna atGunaydinnn kizlarr bu ara sanirim cok sinirliyim herseye kizlar oldum. Aksam bisiler yaptgmi gorup gelmeyince bende kmdim yaptim aksam ozur dileye dileye bi hal oldu konustuk ayip ettigini soyledim anladi hatasini cok sukur dinlenmis bi halde kalktim erken yatinca agrim filan yok.ametist80 yavrum sende cok kosturuosun dikkat et kendine inşallah sende hemencecik yerlesirsin bu ev tadilat isleri cok yoruomus insani
fıtık oldum yanasıl yaaa senin bu göbekte ilginç çıktı
Bence ayak serçeparmaklarını sehbanın köşesine çarpsınlar o çok acıtıyoGÜNAYDIN GÜZEL ANNELER
MUTLU HAFTALAR DİLİYORUM. BİZE PROBLEM ÇIKARAN PATRONLARIN ŞEFLERİN KOCALARIN KAYNANALARIN ELTİLERİN VS HERKESİN SERÇE PARMAĞI DUVARIN KÖŞESİNE ÇARPSIN DA İNLESİN INŞALLAH
Günaydın tatlım benim iyi olduğuna sevindim. Yok eşimi koşturuom artık akıllandım ben mi kurtarcam ka bu dünyayıGunaydinnn kizlarr bu ara sanirim cok sinirliyim herseye kizlar oldum. Aksam bisiler yaptgmi gorup gelmeyince bende kmdim yaptim aksam ozur dileye dileye bi hal oldu konustuk ayip ettigini soyledim anladi hatasini cok sukur dinlenmis bi halde kalktim erken yatinca agrim filan yok.ametist80 yavrum sende cok kosturuosun dikkat et kendine inşallah sende hemencecik yerlesirsin bu ev tadilat isleri cok yoruomus insani
Geçmişolsun canım.... Hormonlardan herhalde biraz sinirli olduk hepimiz. Ben bir başladımmı konuşmaya durduramıyorum kendimi.... Gidiyor geliyor hala devam diyorum konuşmaya.... Ama kimseye kızıp öyle işler yapma bırak gelen misafir senin olduğu kadar eşininde misafiri.... Ya eşin yapsın yapamıyorsada misafir kendisi geçirsin nevresimini... Biz hamileyiz kimse bizden hizmet beklmez... Dikkat et kendine[/QUOTE
saol canım evet bu ara herseye takar oldum nıyeyse sakın dusununce bısı yok abartmısım dıorm ama o an gözüm dönüyorr resmen. vakıt yaklastıgı ıcın sanırım. annme dıyorum sankı hıc hamıle deılmısım gıbıyım ama sonra dusununce doguma az kaldıgını panıklıyorum dedim. bunlar hep hamılelikten oluyormus gıbıme de gelıyor..
Tamam canimbak 0-3 yazıyor ya ondan alınacak.
bu ise 6 aydan sonra
sen alırken yenıdogan de
kesinlikle canım.. agrılar sızılar basladı... bıde annem dio hamile gibi deilsin arkadan karsıdan bakınca yan dönünce anlasılıo, gelinin de erkekti ama son ayında cok sısmıstı sende degısıklık yok dedi. ona ragmen bukadar zorluk cekıyoruz. ya 20 25 kılo alsaydık ozaman naparmısız bılmıyorum valla31. Hafta pek ugurlu gelmedi bize canim
kız bunalr ınsanmı nası almıs o vc de kı fırcayı tobe tobeeeeEvet sağ kalkıyo benim de. O ne ki acep. Ay her şeyimi kurcalar oldum
Ya davetsiz geldiler sorma bi de çocuklular. Yemegi falan onlar yaptı da ne nerde bilmiyolardı durdum ayakta.
Birinin kızı tuvaleti yıkadığım fırçayı balkonda tozlu yerlere sürüp perdelerime vurdu bağırdım ilk defa o kadar kızdım yarın indirip makineye atcaz. leke yok ama haram yani pis oldubi de toz vardı kaç gündür. Balkonu kilitledimdi acmış o tozda terliksiz koşmuş o ayaklarla krem rengi koltuklara yastıklara bastı kınamıyorum ama keşke annesi görünce yıkasaydı ayağını bari. Ne biçim insanlar var. Dertlendim gece gece. Pis elti.
iyi yapıosun canım al tabı kullan haklarını devlette olsam 1 dk cekmem bu durumu ayrılırım ızne vallaGünaydın kızlar :)) ben bugun gene rapor alicam üç gün için işi falan düşünemem artık gerçi is yerjndekiler bozulucak ama banane. Alıssinlar bensizlige :))
tamam :)bulursan bana da söyle mide ilacları ićmekten bir hâl oldum
Canım ucuz atlattın valla şu saatten sonra daha çok dikkat etmemiz gerekiyor kızma sinirlenme kızarsan da sen yapma işi kızdığının boynuna at
fıtık oldum ya
aynen kız salla.Günaydın tatlım benim iyi olduğuna sevindim. Yok eşimi koşturuom artık akıllandım ben mi kurtarcam ka bu dünyayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?