2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim batın üzerinden 6 gün geçince gittiğimde görmüştük keseyi çok şükür, hani çok telaş yapıyorsan için rahat etmiyorsa 2-3 gün erken gidersen de görebilirsin bence.
Bat günü hcg değerin kaç çıkmıştı ki canım? Benim hcg düşük gibi oyüzden bekleyim diyorum ama sabırsızlanıyorum tabi

Ne güzel canım rabbim bi an önce bekleyenlere de nasip etsin. Bakalım pzt günü biz ne görücez Sat üzerinden 9 gün geçmiş olucak yani 5+2 olmuş olcak.

Belki gorunur kese benimkide 5+3tu cunku...insallah hepimiz saglikla.kucagimiza aliriz...stres yapma...koy elini karnina ayetel kursi oku canim

Canım olumsuz düşünme. Seninle sat aynı benim.
14 mayısta 16.72 ydi değerim.
18 mayısta 67. Doktor sağlıklı gebeliğin dedi. Senin değerin benden iyi artmış, sıkma canını inşallah ikimiz de sağlıklı gebeyiz.

3 gun gecince hcg 152 cikti sali gideyim o zaman bundan once bi dusugum oldugu icin biraz hassas oluyo insan bide sigara derdim var iki nefes alip atiyorum bide kurtulsam super olucak

hepinize hayırlı olsun:) 9 aylık evliyim ben. istediğim 2. ay oldu çok şükür. prolaktin yüksekti benim, nasılsa olmaz diye düşünüyordum. sürpriz oldu :)

bir şey sormak istiyorum özellikle gebeliğin biraz daha ileriki aylarında olan annelere:
son adet tarihime göre 4+3 günlükken bhgc 1157, 4+5ken 3190 çıktı. hcg değerine göre ise gebelik haftam 5 haftalık görülüyor. 5. haftanın içinde anlamında mı yoksa benim normalden yüksek mi? diğer forumlarda ikiz olma ihtimaliyle ilişkisi var gibi konuşulmuş ama bir sonuca varamadım:) çok heyecan yaptığımı çaktırmamak için doktora da sormadım nasılsa ultrasonda kese görülünce ikiz olup olmadığı belli olur dedim ama çok merak ediyorum. aranızda ikiz annesi olan, iki kesesi belli olan var mıı??

bi de bende mide bulantısı değil de mide ağrısı gibi bi şey var. üşüttüm mü yoksa gebelikten mi acaba :)

3 gun gecince hcg 152 cikti sali gideyim o zaman bundan once bi dusugum oldugu icin biraz hassas oluyo insan bide sigara derdim var iki nefes alip atiyorum bide kurtulsam super olucak
Bende gunde 3 4 tane icerdim ogrenince biraktim simdi kokusuna tahammulum yok....

Sehriistanbul benimde 13 nisan ayniyiz senin degerlerin bayagi yuksek sen erken dollenme olabilirsin cunku ben pko hastasiyim o yuzden gec dollenme oldugunu biliyorum.ikiz icin ultrason haricinde belli olacagini sanmam

Teşekkür ederim içimi rahatlattınız. .)
Ama ciddi soyluyorum bi k.dogum doktoru adetten 14 gun sonra hormon testi istemisti ve butun değerlerim yuksek cikti haliyle senin asla cocugun olmaz diyip geri gonderdi resmen beni.Tabi o zaman 14.gün yumurtlama gunu degerlerin max.seviyede olmasinin normal oldugunu bilmeden aglayip durdum...

Iyi bir doktor bulmak çok önemli aynı şeyi 2 senedir yaşıyorum. Bana çocuğun olmaz dedi doğum kontrol hapı verdi bi doktor. Bunları iç kistini at dedi. Halbuki kist falan yoktu. Ağlaya ağlaya eve döndüm.

babamın bir arkadaşı sperm kalitesi düşük çıkmış eşininde tek yumurtası varmış. Üç çocukları olmuş doktor bunları söyledikten sonra.Böyle şeyler belli olmuyor.

Son düzenleme:
Aslinda bende senin gibi dusunuyodum zararsiz diye ama gecen sene bi dusugum oldu.hicbir problemim yoktu inan alttan muayene oldum eve geldim ve kanamam oldu o yuzden bunlari yasamis biri olarak asla vajinal ultrason istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…