- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #4.301
Bana bakmadi aile hekimi o degerlere bi nornal gebelik bide tansiyona bakti doktorda hic kilomu vs olcmedi anlamadm gitti ne diye sormam lazim o testleri adi ne die gecioCnm burda çok yazmıstıkta sen denk gelmemişsin demekki testi öğleden önce yapıyorlar tamammı ben saat 9.30 gibi gittim öğleden sonra almıyolar bide aç karınla gideceksin...sonra beni orada bi ebe vardı onunla gorusturduler benimle ilgili bilgileri aldı kilo tansiyon hepsine bakıyolar kan sonucu ertesi gun çıkıyor ileriki aylarda kan ilacınıda aile hekimi verecekmiş
Canım benim batın üzerinden 6 gün geçince gittiğimde görmüştük keseyi çok şükür, hani çok telaş yapıyorsan için rahat etmiyorsa 2-3 gün erken gidersen de görebilirsin bence.Kızlar bi sorum olucak. Benim sat 16 nisan. 14 mayıs bhcg 32 16 mayıs bhcg 121 ve 18 mayıs bhcg 271 çıktı. Birdaha da test yaptırmadım dr.a da gitmedim değer henüz düşük diye. Ayın 25inde gitmeyi düşünüyorum sat.ın üzerinden 9 gün geçmiş olcak. Gittiğimde keseyi görmek istiyorum ama dr.a gitmediğim in de endişeleniyorum. Sanki değer artmayacakmış gibi negatif şeyler geliyor aklıma. Aslında ne bi kanamam ne de başka bi şikayetim yok. Sizce dr.a daha erken mi gitsem?
Hmmm ultrasondaki dogru yani :)aynen aynen o tarihten itibaren sayıyor doktor, ben anlamadım başta bişey de demedim, sanki adetliyken hamile kalmış gibi hesap çıkıyor ortaya, sonra burda kkda sordum öyle söylediler o tarihten hesaplanıyor diye :))
Onemli olan 2 gunde 2 kat artmasi. Benimde adetim 1 hafta gecince 137 cikmisti dusuk diye kendi kendimi yedim....en son 2386 da biraktim kese gorundu smdi sira kalp atisinda...Aklina kotu seyler getirme...Stres yapma canim Rabbimin izniyle bebegin seninledirKızlar bi sorum olucak. Benim sat 16 nisan. 14 mayıs bhcg 32 16 mayıs bhcg 121 ve 18 mayıs bhcg 271 çıktı. Birdaha da test yaptırmadım dr.a da gitmedim değer henüz düşük diye. Ayın 25inde gitmeyi düşünüyorum sat.ın üzerinden 9 gün geçmiş olcak. Gittiğimde keseyi görmek istiyorum ama dr.a gitmediğim in de endişeleniyorum. Sanki değer artmayacakmış gibi negatif şeyler geliyor aklıma. Aslında ne bi kanamam ne de başka bi şikayetim yok. Sizce dr.a daha erken mi gitsem?
Nasıl yapmadımı kan testi ben normal gittim hamileyim dedim bildirmemiz lazımmış çünkü hamileliği oda bana hemen testlerin adını saydı birsürü bilgisayardan giriş yaptı sonra ben alt katta hemşirenin yanına gidip 2 tüp kan verdim...ben bile demenden o söyledi yaniCanim
Bana bakmadi aile hekimi o degerlere bi nornal gebelik bide tansiyona bakti doktorda hic kilomu vs olcmedi anlamadm gitti ne diye sormam lazim o testleri adi ne die gecio
Eee aile hekiminde benim demirime bakıldı ona gerek yok.ben haftaya salı gidiyorum cnm randevu anca bulabildim istediğim doktora çok yoğun çünkü doktor değiştiriyorum benDemir depolarini gosteren testmis canim ferritincimcim16 sen gttinmi doktora
Hmmm ultrasondaki dogru yani :)
Cnm hakkında hayırlısını diliyorum Rabbim elini çekmesin üzerinizden17 Mayısta kontrole gittim. Bebeğimi gördüm yanında 36 mm çapında kistim varmış önemli değilmiş. Doktor idrar testi yaptırdı beslenmemde bozulma var mı diye.. Beslenmem aşırı bozuk olduğundan ilaç verdi ayrıca iltahap çıktı idrar yolumda antibiyotik verdi.. İnanılmaz bir şey.. Bulantı mulantı kalmadı.. Ne istersem yiyorum. :) Bitkisel bir ilaç olduğundan zararı yok ama sigorta karşılamıyor maalesef. Bunun haricinde kalp prolapsusum olduğu için tehlikeli gebelik katagorisindesin dedi. Kardiyologdan onay alırsam gebeliğe devam edebilirmişim. Yoksa mecburen aldırmak zorunda kalacağım. Çünkü gebelik ve doğumda benim açımdan çok büyük risk teşkil edebilirmiş. İlk gebeliğimde neden sorun olmadığını sordum. Stabil giden bir durum doğum gibi büyük bir olay sonrası aktif hale gelebilir dedi..
Bilmiyorum. Üzgünüm.Gerçi zannetmiyorum problem olabileceğini.
Neyse. Son durumlar bunlar.
Bu arada ultrason görüntülerini ekleyeceğimi söyledim fakat doktor bize bile vermedi ultrason görüntülerini.Sanırım gebeliğim kesinleşsin istiyor, kardiyoloji doktoruna gittikten sonra.
Cnm hakkında hayırlısını diliyorum Rabbim elini çekmesin üzerinizdenbu arada kist kesenin içindemi dısındamı anlamadım orayı
Hanimlar keseyi vajinal ultrasonlami gordunuz birde kacinci haftada gordunuz ben 5+2 oldum bugun ama gec dollenme olduguna eminim ne zaman gideyim doktora kese icin sizce
4+4 te kese gördük, 5+5 te de kalp atışı için çağırdı. Ben klomenle hamile kaldım çok erken öğrendim.Hanimlar keseyi vajinal ultrasonlami gordunuz birde kacinci haftada gordunuz ben 5+2 oldum bugun ama gec dollenme olduguna eminim ne zaman gideyim doktora kese icin sizce
İnşallah canım benim rabbim hepimizin bebişlerini korusun. Peki 2386da karından mı gördün keseyi yoksa vajinal mı?Onemli olan 2 gunde 2 kat artmasi. Benimde adetim 1 hafta gecince 137 cikmisti dusuk diye kendi kendimi yedim....en son 2386 da biraktim kese gorundu smdi sira kalp atisinda...Aklina kotu seyler getirme...Stres yapma canim Rabbimin izniyle bebegin seninledir
Karindan canim.5+3gunluk demisti.Bu ctesi kalp atisina gidicezİnşallah canım benim rabbim hepimizin bebişlerini korusun. Peki 2386da karından mı gördün keseyi yoksa vajinal mı?
5+3 De karindN goruldu canimHanimlar keseyi vajinal ultrasonlami gordunuz birde kacinci haftada gordunuz ben 5+2 oldum bugun ama gec dollenme olduguna eminim ne zaman gideyim doktora kese icin sizce
Doktorlar genelde en kotusunden konuşmaya baslarlar....insallah saglikla kucagina alirsin canimmDışında canım. Önemli değil üçüncü ayda kaybolur dedi doktor.. Önemli olan kalp rahatsızlığım.. Araştırdım biraz problem teşkil etmiyormuş. Doktorum neden bu kadar endişelendi anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?