2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Vallaha ben utuledim ama dogdukdan sonra bi sure sonra koyverip utulemeyecemm heralde sende utule canim.eltin var kizlari var onlar yapsin sen ugrasma
Bitirdim bile.

benımde gündüzleri oluyor
Benim hic bitmedi nerdeyse. Bu aralar arttı sanki

yok yok bizi paylasamiyorlar bence benimki o tekmeyi hissedince tmm oglum tmm hadi ben kalkiyorum dedi
Tabii kesin bizi paylaşamıyolardır

ne alemsin alekta ya.. çağır tabi onunkini ödediyse seninkini de ödesin.....
Ödesin tabi biz memuruz tek maaş nasıl altından kalkarız

Ahhh kizlar hastaneye yatisim yapildi seker yuzunden ne olur dikkat edin gozlem altina alindim... Cok sukur ki bebefim iyi. Dualarinizi eksik etmeyin
Çok geçmiş olsun canım

Yaa sorma canim.doktoruna sordunmu ne dedi.ben mideye yapilan baskidan dolayi dusunuyorum.yemek yedikden sonra daha beter oluyorum
evet, özellıkle kahvaltıdan sonra oluyor. gecelerı pek sorun yok.
sormadım. 1 hafta sonra gıdıcem
o zaman sorarım.
bir de benım mideden bazen ses gelıyor, benımkıne dinletıyorum, mideye baskıdan sanırım dıyor
bir de yanma yok ben de. eger olaydı buram buram yanardı heralde

Benim de mide den bağırsaklarımdan sesler geliyor Dr a sordum bugün organları itiyor rahim büyüdükçe bebek de hareket ettikçe organları etkiliyor normal bunlar dedi

şimdi bizim yarın sabahtan kontrolümüz var ve bu akşam eşimle beraber olsak sizce sp..ler ultrasonda gözükür mü?
doktor anlar mı ne dersiniz?
öyle olursa çok ayıp olur,
ya da alttan muayeneye başlar mı bu hafta 1 aydır gitmiyorum çünkü bu aylarda çatı ya da açıklık muayenesi yapılıyor mu bilen var mı?

birde geçen gün herkes hesaplama yaparken kaç haftalık olduğunu zorlandığını gördüm ben bugün 30+1 deyim
tellerde hamilelik diye bi program var hem kaç haftalık olduğunu gösteriyor hemde gün gğn gelişimi yazıyo tavsiye ederim :)

Ahhh kizlar hastaneye yatisim yapildi seker yuzunden ne olur dikkat edin gozlem altina alindim... Cok sukur ki bebefim iyi. Dualarinizi eksik etmeyin

canım çok geçmiş olsun

Başım dönüyor midem bulanıyor karnım ağrıyor sizce hamile miyim kızlarrrr

Çok fenayım ya ütüyü bitirdim uzandım geçmiyor boş boş böğürüyorum

canım yediğin bir şey mi dokunuyor acaba?bana da demir hapı öyle yapmıştı kullanıyo musun bi ilaç falan?

enteresan bır ssoru
öyle bişi olur mu kı.. hem olsa ne olacak kı? kıme ne

Benimde gece yok allahtan yemegin sonlarina dogru basliyor.Bende yanmada oluyor arada.hele bulantiyla birlikte olunca beter.sacdan olur diyolar ama boyle giderse kizlarimin saclari bellerinde olcak heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…