- 2 Mart 2015
- 2.801
- 2.688
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #44.081
Bitirdim bile.Vallaha ben utuledim ama dogdukdan sonra bi sure sonra koyverip utulemeyecemm heraldesende utule canim.eltin var kizlari var onlar yapsin sen ugrasma
Benim hic bitmedi nerdeyse. Bu aralar arttı sankibenımde gündüzleri oluyor
Tabii kesin bizi paylaşamıyolardıryok yok bizi paylasamiyorlar bencebenimki o tekmeyi hissedince tmm oglum tmm hadi ben kalkiyorum dedi
Ödesin tabi biz memuruz tek maaş nasıl altından kalkarızne alemsin alekta ya.. çağır tabi onunkini ödediyse seninkini de ödesin.....
Çok geçmiş olsun canımAhhh kizlar hastaneye yatisim yapildi seker yuzunden ne olur dikkat edin gozlem altina alindim... Cok sukur ki bebefim iyi. Dualarinizi eksik etmeyin
Bulantiniz niye oluyor ki kızlar doktorunuz ne diyorYaa sorma canim.doktoruna sordunmu ne dedi.ben mideye yapilan baskidan dolayi dusunuyorum.yemek yedikden sonra daha beter oluyorum
MaşallahhhhBen de bugün bebisimi gördüm 32.haftadayim sanıyordum Dr 10 gün önde dedi 2400 gr çok şükür her şey yolunda muayene sırasında attı tekmelerini kızım Dr amcası güldü. .Dr bi sorun olmazsa 40 haftayı beklemekte ısrarcı bana çok uzun geliyor ya
evet, özellıkle kahvaltıdan sonra oluyor. gecelerı pek sorun yok.Yaa sorma canim.doktoruna sordunmu ne dedi.ben mideye yapilan baskidan dolayi dusunuyorum.yemek yedikden sonra daha beter oluyorum
Benim de mide den bağırsaklarımdan sesler geliyor Dr a sordum bugün organları itiyor rahim büyüdükçe bebek de hareket ettikçe organları etkiliyor normal bunlar dedievet, özellıkle kahvaltıdan sonra oluyor. gecelerı pek sorun yok.
sormadım. 1 hafta sonra gıdıcem
o zaman sorarım.
bir de benım mideden bazen ses gelıyor, benımkıne dinletıyorum, mideye baskıdan sanırım dıyor
bir de yanma yok ben de. eger olaydı buram buram yanardı heralde
Yaa benimki yorum yapmadi.tahlil yapti bisey cikmadi.bisey cikmayincada bisey demedi.offf sinir oluyorum bende yaa.Bulantiniz niye oluyor ki kızlar doktorunuz ne diyor
insan o sesten korkuyor dımıBenim de mide den bağırsaklarımdan sesler geliyor Dr a sordum bugün organları itiyor rahim büyüdükçe bebek de hareket ettikçe organları etkiliyor normal bunlar dedi
Kiz ne cabuk utuledinBaşım dönüyor midem bulanıyor karnım ağrıyor sizce hamile miyim kızlarrrr
Çok fenayım ya ütüyü bitirdim uzandım geçmiyor boş boş böğürüyorum
haydi sor sorkızlar size çok özel bişey sorucam :)
Sağlıklı olsun da kiloya takma canım ben de yeni Öğrendim bugün ondan yazdım yoksa kiloya hiç takilmiyorum
Bişey yok demek ki rahat olYaa benimki yorum yapmadi.tahlil yapti bisey cikmadi.bisey cikmayincada bisey demedi.offf sinir oluyorum bende yaa.
Ahhh kizlar hastaneye yatisim yapildi seker yuzunden ne olur dikkat edin gozlem altina alindim... Cok sukur ki bebefim iyi. Dualarinizi eksik etmeyin
Başım dönüyor midem bulanıyor karnım ağrıyor sizce hamile miyim kızlarrrr
Çok fenayım ya ütüyü bitirdim uzandım geçmiyor boş boş böğürüyorum
Evet ürkütücü benim gazim da fazla bazen utanıyorum esimdeninsan o sesten korkuyor dımı
enteresan bır ssoruşimdi bizim yarın sabahtan kontrolümüz var ve bu akşam eşimle beraber olsak sizce sp..ler ultrasonda gözükür mü?
doktor anlar mı ne dersiniz?
öyle olursa çok ayıp olur,
ya da alttan muayeneye başlar mı bu hafta 1 aydır gitmiyorum çünkü bu aylarda çatı ya da açıklık muayenesi yapılıyor mu bilen var mı?
Benimde gece yok allahtan yemegin sonlarina dogru basliyor.Bende yanmada oluyor arada.hele bulantiyla birlikte olunca beter.sacdan olur diyolar ama boyle giderse kizlarimin saclari bellerinde olcak heraldeevet, özellıkle kahvaltıdan sonra oluyor. gecelerı pek sorun yok.
sormadım. 1 hafta sonra gıdıcem
o zaman sorarım.
bir de benım mideden bazen ses gelıyor, benımkıne dinletıyorum, mideye baskıdan sanırım dıyor
bir de yanma yok ben de. eger olaydı buram buram yanardı heralde
şu gaz maz olayları çok önemlıE
Evet ürkütücü benim gazim da fazla bazen utanıyorum esimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?