2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde gece yok allahtan yemegin sonlarina dogru basliyor.Bende yanmada oluyor arada.hele bulantiyla birlikte olunca beter.sacdan olur diyolar ama boyle giderse kizlarimin saclari bellerinde olcak heralde
saçlarla alakası yokmus bulantıların. ee kolay mı 3 tane kalp tasıyorsun
senın tarıh bellı dımı. az kalmıs ne guzel

3 kg hakkin mi kalmis o zaman :)) zor ama imkansiz degil sdce bebik alirsa

Maşallah canım sana oğlanları 3 lüosun Allah hepsine sağlıklı güzel ömürler nasip etsin senin de az kalmıs o zaman 25 aralığa ne kaldı sunun surasında

Evet canim.bence biran once yika hazir dursun.ustune bisey orter yada hurca koyarsin.sonra inanki zor oluyor.bide bizim minnoslar biraz aceleci ne olur belli olmaz Allah korusun
Haklısın canm işte bende bu haftasonu başlarım artk haftaiçi zatwn okuldan gelince hiç bişi yapmak istemıo canm haftasonlarını değerlendirsem iyi olacak

Kiz ne cabuk utuledin
Sadece kıyafetleri ütüledim. Cok mu çabuk yapmışım 1 saat sürdü bence

Neden bu akşam ?

canım yediğin bir şey mi dokunuyor acaba?bana da demir hapı öyle yapmıştı kullanıyo musun bi ilaç falan?
Bi ilac mı ne ilaçlarr kullanıyom beeen
Demir de kullanıyorum evet ishal yapıyo zaten o beni. Ama bulantı bu aralar arttı hele bugün off :/
Geçmezse yarin dr.a gideyim ben.

canım ilişkiden hemen sonra gidersen anlaşılır çünkü kasılmalar bir süre devam ediyo ama sabahına gidersen sanmıyorum.o zamana geçmiş olur bence.benim alttan yapılmadı henüz ama son ayda olur heralde o şimdid daha erken

bazen bazı ilaçlar birbiriyle etkileşim de yapabiliyo bence de git doktora ihmal etme

kolaysa o tasıyaydı bebısı
be ayrı yatıyorum 8 aydır . rahatım

Ben de ayrı yatıyorum aynen 8 aydır sabah işe giderken öpmeye geliyor horlamalarimi duymuş

amaninn nasil ayri yatiyosunuz 8 aydir..ben yatamam onsuz,son ay anlayabilirm de bastan beri niye kizlarr ben tr ye gittigmde annemde tek kaldim.. bildigin agladim ya ayri kaldik ondan diye

Yok bee niye anlasin.okadarda degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…