- 28 Ağustos 2015
- 477
- 477
- 103
- 47
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #44.101
valla aynen dedigin gibi cnm.. hani ben de sirf acaba iyi besleniyor mu kuzus diye..buyuyo masallah belli ama iste anne yuregi simdiden
saçlarla alakası yokmus bulantıların. ee kolay mı 3 tane kalp tasıyorsunBenimde gece yok allahtan yemegin sonlarina dogru basliyor.Bende yanmada oluyor arada.hele bulantiyla birlikte olunca beter.sacdan olur diyolar ama boyle giderse kizlarimin saclari bellerinde olcak heralde
Selam kızlar, bugün çalışabilir raporumu almaya gittik, bebişi de gördük birazcık, 1670 gram olmuş, artık bu haftalardan sonra haftada 200-250 gram alabilir dedi doktor, ben de 12 kilo almışım toplamda 15'le kapatırsın muhtemelen dedi doktor, bakalımm ne kadar şişecez son ay
Bi de eşim horlamaya başladın diyor yaşu gaz maz olayları çok önemlı
allah kolaylık versin canım. dr ne diyor, niye yatırmışlarAhhh kizlar hastaneye yatisim yapildi seker yuzunden ne olur dikkat edin gozlem altina alindim... Cok sukur ki bebefim iyi. Dualarinizi eksik etmeyin
kolaysa o tasıyaydı bebısıBi de eşim horlamaya başladın diyor ya
Ben de ayrı yatıyorum aynen 8 aydır sabah işe giderken öpmeye geliyor horlamalarimi duymuşkolaysa o tasıyaydı bebısı
be ayrı yatıyorum 8 aydır . rahatım
Maşallah canım sana oğlanları 3 lüosun Allah hepsine sağlıklı güzel ömürler nasip etsinBebeğim bnm 3. Gebeligim 2 oğlum var,bitane daha olucak.. Erke n anne olanlardanım.. Büyük oğlum 1 e gidiyorortanca 2 yşında, ilki 4130 gr idi ri bebekti ve sez. Oldum. Yani sez.olacak inş...normalde 7 ocak ama drm 25-26 aralık dedi, 25 aralık bnm dgm günüm ama bebeğim biraz aceleci gibi hafif ancılar var ilaç kullanıyorm..
Haklısın canm işte bende bu haftasonu başlarım artk haftaiçi zatwn okuldan gelince hiç bişi yapmak istemıo canm haftasonlarını değerlendirsem iyi olacakEvet canim.bence biran once yika hazir dursun.ustune bisey orter yada hurca koyarsin.sonra inanki zor oluyor.bide bizim minnoslar biraz aceleci ne olur belli olmaz Allah korusun
Ben de ayrı yatıyorum aynen 8 aydır sabah işe giderken öpmeye geliyor horlamalarimi duymuş
Sadece kıyafetleri ütüledim. Cok mu çabuk yapmışım 1 saat sürdü benceKiz ne cabuk utuledin
Neden bu akşam ?şimdi bizim yarın sabahtan kontrolümüz var ve bu akşam eşimle beraber olsak sizce sp..ler ultrasonda gözükür mü?
doktor anlar mı ne dersiniz?
öyle olursa çok ayıp olur,
ya da alttan muayeneye başlar mı bu hafta 1 aydır gitmiyorum çünkü bu aylarda çatı ya da açıklık muayenesi yapılıyor mu bilen var mı?
Bi ilac mıcanım yediğin bir şey mi dokunuyor acaba?bana da demir hapı öyle yapmıştı kullanıyo musun bi ilaç falan?
Sadece kıyafetleri ütüledim. Cok mu çabuk yapmışım 1 saat sürdü bence
Neden bu akşam ?
uzun zamandır ara vermiştik
Bi ilac mıne ilaçlarr kullanıyom beeen
Demir de kullanıyorum eve ishal yapıyo zaten o beni. Ama bulantı bu aralar arttı hele bugün off :/
Geçmezse yarin dr.a gideyim ben.
şimdi bizim yarın sabahtan kontrolümüz var ve bu akşam eşimle beraber olsak sizce sp..ler ultrasonda gözükür mü?
ya da alttan muayeneye başlar mı bu hafta 1 aydır gitmiyorum çünkü bu aylarda çatı ya da açıklık muayenesi yapılıyor mu bilen var mı?
Sadece kıyafetleri ütüledim. Cok mu çabuk yapmışım 1 saat sürdü bence
Neden bu akşam ?
Bi ilac mıne ilaçlarr kullanıyom beeen
Demir de kullanıyorum evet ishal yapıyo zaten o beni. Ama bulantı bu aralar arttı hele bugün off :/
Geçmezse yarin dr.a gideyim ben.
yanlış hesaplıosun canım benim 5 ocak ben 31 + 3ümYok
Tatlım 32 nce haftanın iiçndym, 32+6 da 32 haftslık olcmm inş
Bi gün daha sabredemiyonuz muuzun zamandır ara vermiştik
kolaysa o tasıyaydı bebısı
be ayrı yatıyorum 8 aydır . rahatım
Ben de ayrı yatıyorum aynen 8 aydır sabah işe giderken öpmeye geliyor horlamalarimi duymuş
Sürekli kullandığım ilaçlar amabazen bazı ilaçlar birbiriyle etkileşim de yapabiliyo bence de git doktora ihmal etme
Yok bee niye anlasin.okadarda degil.şimdi bizim yarın sabahtan kontrolümüz var ve bu akşam eşimle beraber olsak sizce sp..ler ultrasonda gözükür mü?
Valla ev arkadaşı gibi bişey olduk işte benim eşim korkuyor bebise bişey olur diyeamaninn nasil ayri yatiyosunuz 8 aydir..ben yatamam onsuz,son ay anlayabilirm de bastan beri niye kizlarrben tr ye gittigmde annemde tek kaldim.. bildigin agladim ya ayri kaldik ondan diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?