- 28 Nisan 2015
- 2.178
- 1.704
- 63
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #44.121
Muhtemelen midem sikisti artik iki tane bebeden ondan olabilir.Bişey yok demek ki rahat ol
Ben de ayrı yatamam akşam eeken yatacağım zamanlar bile gelir sarılır ben uyuyunca gider yine tv izlemeye.amaninn nasil ayri yatiyosunuz 8 aydir..ben yatamam onsuz,son ay anlayabilirm de bastan beri niye kizlarrben tr ye gittigmde annemde tek kaldim.. bildigin agladim ya ayri kaldik ondan diye
Nerde gezecektin bakemmSürekli kullandığım ilaçlar ama
Bakayım gecmezse gideyim.
Yarın da gezecektim yaa off
Valla ev arkadaşı gibi bişey olduk işte benim eşim korkuyor bebise bişey olur diye
Adi ne programinbirde geçen gün herkes hesaplama yaparken kaç haftalık olduğunu zorlandığını gördüm ben bugün 30+1 deyim
tellerde hamilelik diye bi program var hem kaç haftalık olduğunu gösteriyor hemde gün gğn gelişimi yazıyo tavsiye ederim :)
ılk baslarda bulantılardan dolayı yatakta yatamıyordum. yatak da mıdemı bulandırıyordu.amaninn nasil ayri yatiyosunuz 8 aydir..ben yatamam onsuz,son ay anlayabilirm de bastan beri niye kizlarrben tr ye gittigmde annemde tek kaldim.. bildigin agladim ya ayri kaldik ondan diye
Ben de ayrı yatamam akşam eeken yatacağım zamanlar bile gelir sarılır ben uyuyunca gider yine tv izlemeye.
En fazla 38i bekleriz dedi.ama cogunlukla 37 de aliyoruz dedi doktor.5 hafta gibi bi sure oncesinde bi vukuat olmazsa tabi insallah.sen normal dusunuyodun dimi.ozaman gunude pek belli degildirsaçlarla alakası yokmus bulantıların. ee kolay mı 3 tane kalp tasıyorsun
senın tarıh bellı dımı. az kalmıs ne guzel
ÇarşıdaNerde gezecektin bakemm
Ayyy sorma canm ben de yorgun ama mutluSelam kızlar
Sonunda haftasonu geldi
Çok mutluyum :)
Canım geçmiş olsun merak etme bişeycik olmaz hem gözlem altında olman iyi bişeyAhhh kizlar hastaneye yatisim yapildi seker yuzunden ne olur dikkat edin gozlem altina alindim... Cok sukur ki bebefim iyi. Dualarinizi eksik etmeyin
normal.. nerde ::=) benım harcım oldugunu sanmıyorum. sezeryan düşünüyorum inşallahEn fazla 38i bekleriz dedi.ama cogunlukla 37 de aliyoruz dedi doktor.5 hafta gibi bi sure oncesinde bi vukuat olmazsa tabi insallah.sen normal dusunuyodun dimi.ozaman gunude pek belli degildir
Benimki 5 saat surmustude ondan sasirdimSadece kıyafetleri ütüledim. Cok mu çabuk yapmışım 1 saat sürdü bence
Neden bu akşam ?
Bi ilac mıne ilaçlarr kullanıyom beeen
Demir de kullanıyorum evet ishal yapıyo zaten o beni. Ama bulantı bu aralar arttı hele bugün off :/
Geçmezse yarin dr.a gideyim ben.
Benim harcım da değil normal spinal sezeryan istiyorumnormal.. nerde ::=) benım harcım oldugunu sanmıyorum. sezeryan düşünüyorum inşallah
büyük konusmak da ıstemıyorum
hayırlısı olsun
Adi ne programin
hamilelik canım,Adi ne programin
Ben 9bucukta yatıyom bazen adama da yazıkbenmki daha ileri boyut o halde.. cikarsak yukari ikimiz ayni anda cikariz,oyle beni birakip tv fln icin inmezbir iki kez tartismistk o an bile yalniz birakmadim asagida hahaha geldm dirdir dirdir bi de duygu somurusu ama o da benim gibi yani bu konuda Allah icn
Hayirlisi olsun canim.benim tek bile olsa normal doguramazdim.doguranlarada hayranimmnormal.. nerde ::=) benım harcım oldugunu sanmıyorum. sezeryan düşünüyorum inşallah
büyük konusmak da ıstemıyorum
hayırlısı olsun
ben sancı fikrinden bile tırsıyorumBenim harcım da değil normal spinal sezeryan istiyorum
Haklısın tatlummmmmyanlış hesaplıosun canım benim 5 ocak ben 31 + 3üm
Evet benn 33 e girdim hic alttan olmadi.gerci sezeryan olacam ama.son haftalarda bakiliyor diye biliyorumhamilelik canım,
30 haftalarda sadece ultrasondan mı bakılıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?