2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

amaninn nasil ayri yatiyosunuz 8 aydir..ben yatamam onsuz,son ay anlayabilirm de bastan beri niye kizlarr ben tr ye gittigmde annemde tek kaldim.. bildigin agladim ya ayri kaldik ondan diye
Ben de ayrı yatamam akşam eeken yatacağım zamanlar bile gelir sarılır ben uyuyunca gider yine tv izlemeye.

amaninn nasil ayri yatiyosunuz 8 aydir..ben yatamam onsuz,son ay anlayabilirm de bastan beri niye kizlarr ben tr ye gittigmde annemde tek kaldim.. bildigin agladim ya ayri kaldik ondan diye
ılk baslarda bulantılardan dolayı yatakta yatamıyordum. yatak da mıdemı bulandırıyordu.
zaten bulantılarım 22. hafatay kadar devam ettı. e sonra da karnım büyüdü bıraz, benımkı pis yatıyor, dedım bu karnıma falan vurur uykusunda
o yuzden böyle kaldı
hamıle yastıgım var, istersen yataga gelebılırım dedım. korktu tabii.. '' yok vururum falan, tehlıkeye gırmesın'' dedı

Ben de ayrı yatamam akşam eeken yatacağım zamanlar bile gelir sarılır ben uyuyunca gider yine tv izlemeye.

benmki daha ileri boyut o halde.. cikarsak yukari ikimiz ayni anda cikariz,oyle beni birakip tv fln icin inmez bir iki kez tartismistk o an bile yalniz birakmadim asagida hahaha geldm dirdir dirdir bi de duygu somurusu ama o da benim gibi yani bu konuda Allah icn

saçlarla alakası yokmus bulantıların. ee kolay mı 3 tane kalp tasıyorsun
senın tarıh bellı dımı. az kalmıs ne guzel
En fazla 38i bekleriz dedi.ama cogunlukla 37 de aliyoruz dedi doktor.5 hafta gibi bi sure oncesinde bi vukuat olmazsa tabi insallah.sen normal dusunuyodun dimi.ozaman gunude pek belli degildir

Selam kızlar
Sonunda haftasonu geldi
Çok mutluyum :)
Ayyy sorma canm ben de yorgun ama mutlu

Ahhh kizlar hastaneye yatisim yapildi seker yuzunden ne olur dikkat edin gozlem altina alindim... Cok sukur ki bebefim iyi. Dualarinizi eksik etmeyin
Canım geçmiş olsun merak etme bişeycik olmaz hem gözlem altında olman iyi bişey

En fazla 38i bekleriz dedi.ama cogunlukla 37 de aliyoruz dedi doktor.5 hafta gibi bi sure oncesinde bi vukuat olmazsa tabi insallah.sen normal dusunuyodun dimi.ozaman gunude pek belli degildir
normal.. nerde ::=) benım harcım oldugunu sanmıyorum. sezeryan düşünüyorum inşallah
büyük konusmak da ıstemıyorum
hayırlısı olsun

Benimki 5 saat surmustude ondan sasirdim

Ben 9bucukta yatıyom bazen adama da yazık
Benimki de gece uyandığımda yoksan bi tuhaf oluyorum diyor. Ayağım kolum sana değsin hissedeyim huzurlu oluyorum diyor.

Benim harcım da değil normal spinal sezeryan istiyorum
ben sancı fikrinden bile tırsıyorum
herkesın bır yapısı var işte. bır de beyinde bıtıyor iş tabii. evlenmeden önce aklımda hep sezeryan vardı. bebiş yokken bıle karsıydım normale. korku işte napım yanii. allah yardımcımız olsun

Kızlar epidural düşünen varsa anestezi sırasında başınızı bir hemsireye sabit tutturmamiz gerekiyormuş aksi halde doğum sonrası çok baş ağrısı oluyormuş doğumunu yapan Dr bir arkadaşım söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…