- 2 Mart 2015
- 2.801
- 2.688
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #44.041
kurbanm kiz onlara..bi uyuyolar bi uyaniyolar..dinleniyolar oynuyolar..ondan sanirmbenimki az once babasini bi ittirdi,yanyana uzaniyorduk ben arka tarafindaydm..arada battaniye vardi ona ragmen hissettirdi ya canavarm
Aynen ya daha da vakiy var benim zamanında gelirse inşallahYaa sorma hergunde yeni bisey cikiyor.sag salim bi doguraydik vakitli.
Vallaha ben utuledim ama dogdukdan sonra bi sure sonra koyverip utulemeyecemm heraldeDün biraz çekmece boşalttım düzenledim tüm günümü aldı. Bi saat uzaniyodum 5 dk iş yapıyodum. Daha bebegin ütüleri var hepsini ütülemesem mi diyorum
Benim taş catlasa 5 haftam var.en erken doguranlardan biri olacamAyn
Aynen ya daha da vakiy var benim zamanında gelirse inşallahocak 14 dio doktorumuz
Ooo senin az kalmş yaBenim taş catlasa 5 haftam var.en erken doguranlardan biri olacam
Tatlım 32 nce haftanın iiçndym, 32+6 da 32 haftslık olcmm inşcanım senin 31+1 olman gerekmio mu bgn :)
Sen ne iş yapıosn canm cok mu yogunsnMerhaba annecikler ne güzel sohbet ediyorsunuz keşke vaktim olsada bende katilabilsem
Ben de senin gibi düşünüyorum, sonra heves edip sipariş vereyim diyorum ama hnüz birşey yok. Kapı süsümü yaptırdığım yerde yapıyorlardı bebek şekeri değişik tasarımlar ama çok pahallı oluyor... Mesela ben bebek şekerlerinin yada nikah şekerlerinin çoğunu saklmam. İncik cimcık gelir çikolatasını yada şekerini yerim.o yüzden madlen çikolata yaptıracağım,üzerinde ismi yazanHem ben de yer
M şekerden hasret kaldım çikolatay
Merhaba annecikler ne güzel sohbet ediyorsunuz keşke vaktim olsada bende katilabilsem
Bebeğim bnm 3. Gebeligim 2 oğlum var,bitane daha olucak.. Erke n anne olanlardanım.. Büyük oğlum 1 e gidiyorCanım biz de 29+2 deyiz 2 hafta var aramızda siz bizden öndesinizaslı hanım da iyiymiş 2 arkadasm da ona gidiyor cok memnunlar ben ilk tesadüfen güngör beye gitmiştim sonra da memnun kaldm başka doktor aramadım senin doğum ne zaman canm tahmini, normal mi istiyorsun
Evet canim.bence biran once yika hazir dursun.ustune bisey orter yada hurca koyarsin.sonra inanki zor oluyor.bide bizim minnoslar biraz aceleci ne olur belli olmaz Allah korusunOoo senin az kalmş yaben de en sonlardayım sanrm :) ondan bu tembelliğim bebiş kıyafetleri duruo aynı alındığı gibi kapı süsü malzemeleri hazır beni beklıo bende hiç bi ii yapmıorm
Valla zırt diye doğurup gittinBehlül kaçar oldu tam :))) Via Hospital'a gidiyorum bebeğim evime yakın olduğu için. Gönül ister ki Acıbadem'e gidelim ama Ağzını hayra aç kız Allah korusuun :)
Merhaba canım sende bendensin. Benimde 3.oğlum geliyor inşallah. Büyük 13 yaşında küçük 10 yaşına giricek.bende erken anne oldum.agrılarım vardı bugün doktora gittim. Benim bebisde aceleci sanırım baskı yapıyormuş. Progestan verdi doktor yürüyüş ve ayakta kalmak yok. Allah sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin insallahBebeğim bnm 3. Gebeligim 2 oğlum var,bitane daha olucak.. Erke n anne olanlardanım.. Büyük oğlum 1 e gidiyorortanca 2 yşında, ilki 4130 gr idi ri bebekti ve sez. Oldum. Yani sez.olacak inş...normalde 7 ocak ama drm 25-26 aralık dedi, 25 aralık bnm dgm günüm ama bebeğim biraz aceleci gibi hafif ancılar var ilaç kullanıyorm..
allahın takdirine baglıyorum aslında.Ay valla bende bikmistim artık olsa su cocuk diodumama garibim okdr sık iliskilerden sonra kardes gbi olunca duruldu kiyamiom da. kiz icin tuyolardami var nette tuh be yaaa bende 2. De yapim bari kiz tutsun. Neymis onlar az soyle hele arastirmaci anne
tekme olsa kesılır 2-3 den sonraYa kizlar siz bebegin hickirdigini nerden anliyorsunuz? Yaklasik 2 3 saattir sol tarafimda seyirme gibi bi atma var .acaba hickiriyomu anlamadim
Midem bulanıyooooo
Gerçi hep bulanıyodu
Arttı
Merhaba zorunlu sezaryen oldum :)
Teşekkür ederim darısı size inşallah :)
1- Eskişehirdeyim Üniversite Hastanesinde doğum yaptım ve çok memnun kaldım, doktorum çok iyiydi :)
2- Mecburi sezaryen oldum, kızım 38+2 sabahı dayanamadı geldi :) Suyum geldi evde ama sancım yoktu yarım gün beklendi sancı gelmeyince suni sancı verdiler ve maalesef açılmam olmadı, bebeğimin başında da ödem oluşmuştu, doktorumla birlikte karar verdik ve oldu :) Normal doğumu çok istiyordum, çatım da çok müsaitti ama olmayınca olmuyor, kendinizi çok şartlamayın derim, bebek karar veriyor bu işe :):) Genel anestezi ile oldum ilk 3 gün çok iyidim, sonraki bir hafta hafif ağrılarım oldu ama şöyle diyeyim 10. gün evi süpürüp silmiştim :):)
3-Ben ameliyattan çıkınca gecelik giydim, ertesi gün de lohusa pijama takımı. Yeterli oldu bana, ama tavsiyem ilk gece gecelik giyilmesi her anlamda rahat oluyor, bu arada kesinlikle sabahlık ve kalın çoraplar olmalı ve de rahat bir terlik :)
4- Ben 2 tane götürdüm ama kızım baya batırdı üstünü başını 3. yü eşim getirdi eşim en az 3 alt pijama olmalı.
5- Doğru yapıyorsunuz hemen büyüyor zaten :) Ama en çok çıt çıtlı badi lazım oluyor, ben ilk ay çoğunlukla tulum kullandım, ama alt değiştirirken alt üst takım daha rahat oluyor. ilk ay için benim 5 takım kıyafetim vardı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?