2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kurbanm kiz onlara..bi uyuyolar bi uyaniyolar..dinleniyolar oynuyolar..ondan sanirmbenimki az once babasini bi ittirdi,yanyana uzaniyorduk ben arka tarafindaydm..arada battaniye vardi ona ragmen hissettirdi ya canavarm

Benimki de kocam bana yanaşınca sancı veriyor içerde elektroşok
Hayır bana niye veriyor yani canı yanan ben oluyorum burda. Yoksa babayı mı paylaşamıyo sıpa

Dün biraz çekmece boşalttım düzenledim tüm günümü aldı. Bi saat uzaniyodum 5 dk iş yapıyodum. Daha bebegin ütüleri var hepsini ütülemesem mi diyorum
Vallaha ben utuledim ama dogdukdan sonra bi sure sonra koyverip utulemeyecemm heralde sende utule canim.eltin var kizlari var onlar yapsin sen ugrasma

ben kendımden pay biçiyorumda acıkcası nıkah sekerıde bebek sekerıde mevlut sekerıde 1 2 ay koyuyorum konsolun üstüne ,sora çöpe atıorum valla okadar kalabalık yapıyolarkı küçük küçük ,buzdolabının üstüne yapıstırsam yer kalmaz oyuzden yaptırmıcam, aynen bende bitane güzel madlen cıkolata yaptırıcam. bide lohusa serbetı hastane verıyomus zaten,bide kapı süsü bende yaptırıcam ,yeter :)
bi çok önemsedıgım birşey var oda doğum fotografçısı . onu mutlaka istiyorum özellikle ilk anlarımız buluşmalarımız,dogumu ölümsüz olsun istiyorum

Bebeğim bnm 3. Gebeligim 2 oğlum var,bitane daha olucak.. Erke n anne olanlardanım.. Büyük oğlum 1 e gidiyor ortanca 2 yşında, ilki 4130 gr idi ri bebekti ve sez. Oldum. Yani sez.olacak inş...normalde 7 ocak ama drm 25-26 aralık dedi, 25 aralık bnm dgm günüm ama bebeğim biraz aceleci gibi hafif ancılar var ilaç kullanıyorm..

Ooo senin az kalmş ya ben de en sonlardayım sanrm :) ondan bu tembelliğim bebiş kıyafetleri duruo aynı alındığı gibi kapı süsü malzemeleri hazır beni beklıo bende hiç bi ii yapmıorm
Evet canim.bence biran once yika hazir dursun.ustune bisey orter yada hurca koyarsin.sonra inanki zor oluyor.bide bizim minnoslar biraz aceleci ne olur belli olmaz Allah korusun

Merhaba canım sende bendensin. Benimde 3.oğlum geliyor inşallah. Büyük 13 yaşında küçük 10 yaşına giricek.bende erken anne oldum.agrılarım vardı bugün doktora gittim. Benim bebisde aceleci sanırım baskı yapıyormuş. Progestan verdi doktor yürüyüş ve ayakta kalmak yok. Allah sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin insallah

allahın takdirine baglıyorum aslında.
olmayacagı varsa naparsan yap olmaz çünkü.

bilgilendirmen için teşekkür ederim... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…