- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #44.141
bir de şu var, normali sonuna kadar ısteyenler de sezeryandan cok korkuyor. herkesın korkuları farklı ıste :=)Hayirlisi olsun canim.benim tek bile olsa normal doguramazdim.doguranlarada hayranimm
kahve ıyı gelıyormus sanırım.Kızlar epidural düşünen varsa anestezi sırasında başınızı bir hemsireye sabit tutturmamiz gerekiyormuş aksi halde doğum sonrası çok baş ağrısı oluyormuş doğumunu yapan Dr bir arkadaşım söyledi
Aynı ben de hiç normal doğum düşünemiyorum bileben sancı fikrinden bile tırsıyorum
herkesın bır yapısı var işte. bır de beyinde bıtıyor iş tabii. evlenmeden önce aklımda hep sezeryan vardı. bebiş yokken bıle karsıydım normale. korku işte napım yanii. allah yardımcımız olsun
Senin ikişer ya bi de carşafları da mı yıkamıştın?Benimki 5 saat surmustude ondan sasirdim
Bide sade neskafe icin diyolarKızlar epidural düşünen varsa anestezi sırasında başınızı bir hemsireye sabit tutturmamiz gerekiyormuş aksi halde doğum sonrası çok baş ağrısı oluyormuş doğumunu yapan Dr bir arkadaşım söyledi
korku işte naparsın. belkı de panık ataklı korku.Aynı ben de hiç normal doğum düşünemiyorum bile
Yok daha almadim uyku seti nevresim.battaniye kiyafetler eldiven sapka mendiller neleri varsa.evet carpi 2 de olncaSenin ikişer ya bi de carşafları da mı yıkamıştın?
ohhh maşallah canım ya ne yiyip ne ile besleniosun böyle :)Ben de bugün bebisimi gördüm 32.haftadayim sanıyordum Dr 10 gün önde dedi 2400 gr çok şükür her şey yolunda muayene sırasında attı tekmelerini kızım Dr amcası güldü. .Dr bi sorun olmazsa 40 haftayı beklemekte ısrarcı bana çok uzun geliyor ya
bazı kıyafetlere netten bak ıstersenYok daha almadim uyku seti nevresim.battaniye kiyafetler eldiven sapka mendiller neleri varsa.evet carpi 2 de olnca
he yaaaohhh maşallah canım ya ne yiyip ne ile besleniosun böyle :)
Normal doğurmak benim harcımbir de şu var, normali sonuna kadar ısteyenler de sezeryandan cok korkuyor. herkesın korkuları farklı ıste :=)
Yinede dikkat et canim.ben 3 dukkan zor geziyomÇarşıda
Perdelerimi kısaltmıstım onları alcaz koltuk için kumaş beğencem bi de gecelik bakcam bi daa. Bebeğe de bikaç uzun kollu çıtçıtlı badi daha alayım dedim. Arabayı çarşıya en yakın yere parkediyoz çok yürüyemiyorum zaten.
Inanir misin hiç dikkat etmiyorum. .işyerinde bir bayan vardı 2 ay önce 4.5 kilo hem de normal erkek bebek doğurdu hiç dikkat etmezdi ona kizardim ama şimdi ben de dikkat etmiyorum sadece sıkı kahvaltı ediyorum vitamin hapini da bıraktım epey oldu. .ohhh maşallah canım ya ne yiyip ne ile besleniosun böyle :)
Evet aynen.sezeryanda pek ic acici degil ama.normalden iyidirbir de şu var, normali sonuna kadar ısteyenler de sezeryandan cok korkuyor. herkesın korkuları farklı ıste :=)
Avmde zorlanıyorum ama normal çarşı küçük yanyana bakacağim yerlerYinede dikkat et canim.ben 3 dukkan zor geziyom
Ahhh kizlar hastaneye yatisim yapildi seker yuzunden ne olur dikkat edin gozlem altina alindim... Cok sukur ki bebefim iyi. Dualarinizi eksik etmeyin
Kiyafetler bitti canim daha almayacam.sadece hastane cikisimi hic sevmedim yeni arayisa girdim.biraz suslu bisey olsun istiyorm.sen neyaptin nerden aldinbazı kıyafetlere netten bak ıstersen
33.hafta bitiyor normal sisko demeyin kızıma haaaahe yaaa
neyle beslenmıs dımı
Ayy bu yemek derdi benide bunaltti.bide midem bulaniyo hicbisey yapmak istemiyom.cay kahvaltisimi yapsak bizdeBi saate kocam gelecek evde yemek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?